User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11957
**^Scorpion^**

[餓Ghoul鬼]

Status: Offline
(since 16-08-2022 19:40)

Votes: 137

Post Posted: 21-03-2018, 12:14:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vodka nu a postat dovada cu privire la faptul ca ai cersit, cu toate astea, ai confirmat cu mainile tale
Vei primi remove cu ocazia acumularii a 3/3 avertismente.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cedry2kk

[Mentally Stable]

(since 06-05-2018 19:45)

Post Posted: 22-03-2018, 00:09:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da 3/3 .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mistik

[Mentally Stable]

(since 07-12-2019 20:49)

Votes: 6

Post Posted: 22-03-2018, 15:40:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu merge cand dau amx_ct (player) sau amx_t (player) nu merge ii da slay dar nu-l transfera.

0 0

Back to top
Cedry2kk

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2018, 10:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[/quote]

De ce esti asa disperat dupa grade ? ... Ca helper te ocupi mai mult de cei care fac camp/tb/limbaj murdar, etc. Nu ban . de accea helpers nu au acc la amx_banip....
Moderatori+ se baga spec si se ocupa de codati de aceea i-am dat direct acel grad, e capabil sa mentina sv curat atat timp cat e on din cate stiu eu. Am incheiat subiectul, ramai cu remove si nu ma mai bate la cap cu ce meritai tu ![/quote] adica eu nu pot sa mentin sv curat si daca este un codat pe sv ce fac?? nici ip nu pot sa iau deme ii fac!! dar daca intra cu alt nick eu le faceam demo si va dadeam vouo sa vedeti cum intra aimeri wall nu puteam sa ajut!! si azi dimineata a fost unu cu aim!! mi-a dar de 5 ori hed!! dar nu iam facut demo ca nu este treaba mea!!!

0 0

Back to top
**^Scorpion^**

[餓Ghoul鬼]

Post Posted: 23-03-2018, 14:25:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vodka3312 wrote:

De ce esti asa disperat dupa grade ? ... Ca helper te ocupi mai mult de cei care fac camp/tb/limbaj murdar, etc. Nu ban . de accea helpers nu au acc la amx_banip....
Moderatori+ se baga spec si se ocupa de codati de aceea i-am dat direct acel grad, e capabil sa mentina sv curat atat timp cat e on din cate stiu eu. Am incheiat subiectul, ramai cu remove si nu ma mai bate la cap cu ce meritai tu !

Cedry2kk wrote:
adica eu nu pot sa mentin sv curat si daca este un codat pe sv ce fac?? nici ip nu pot sa iau deme ii fac!! dar daca intra cu alt nick eu le faceam demo si va dadeam vouo sa vedeti cum intra aimeri wall nu puteam sa ajut!! si azi dimineata a fost unu cu aim!! mi-a dar de 5 ori hed!! dar nu iam facut demo ca nu este treaba mea!!!

Tu intelegi total gresit.
Ceea ce vrea vodka sa spuna e faptul ca helperii ajuta playerii dupa cum ii spune si numele iar slotul reprezinta decat securitatea contului. Asta nu inseamna ca aceste 2 grade inferioare nu pot face demo uri s.a.m.d

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

(since 04-11-2024 20:58)

Votes: 26

Post Posted: 23-03-2018, 17:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

**^Scorpion^** wrote:
vodka3312 wrote:

Moderatori+ se baga spec si se ocupa de codati de aceea i-am dat direct acel grad, e capabil sa mentina sv curat atat timp cat e on din cate stiu eu. Am incheiat subiectul, ramai cu remove si nu ma mai bate la cap cu ce meritai tu !

Cedry2kk wrote:
adica eu nu pot sa mentin sv curat si daca este un codat pe sv ce fac?? nici ip nu pot sa iau deme ii fac!! dar daca intra cu alt nick eu le faceam demo si va dadeam vouo sa vedeti cum intra aimeri wall nu puteam sa ajut!! si azi dimineata a fost unu cu aim!! mi-a dar de 5 ori hed!! dar nu iam facut demo ca nu este treaba mea!!!

Ceea ce vrea vodka sa spuna e faptul ca helperii ajuta playerii dupa cum ii spune si numele iar slotul reprezinta decat securitatea contului. Asta nu inseamna ca aceste 2 grade inferioare nu pot face demo uri s.a.m.d

Degeaba ii explici, zici ca vorbim cu peretii. -_-

🌟REGULAMENT FURIEN FREAKZ🌟

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

Post Posted: 23-03-2018, 18:01:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am gasit niste mape bune pentru modul serverului, furien:
de_fury_b1

de_nightmare

de_mon

de_2011

de_dust2_26

de_infiltration_beta

de_perfect_inferno

cs_assault_shadow

Cam atat momenta, voi revenii cu edit.

Edit:

de_dustyaztec

Plus un Super Map Pack :

Aici

Care contine mapele :

- Desertworld

- De Militia

- Orbit

- cs_tangobunker

- Fy_IcyBridge

- de_beach

0 0

Back to top
**^Scorpion^**

[餓Ghoul鬼]

Post Posted: 23-03-2018, 18:42:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vodka3312 wrote:
Am gasit niste mape bune pentru modul serverului, furien:
de_fury_b1

de_nightmare

de_mon

de_2011

de_dust2_26

de_infiltration_beta

de_perfect_inferno

cs_assault_shadow

Cam atat momenta, voi revenii cu edit.

Edit:

de_dustyaztec

Plus un Super Map Pack :

Aici

Care contine mapele :

- Desertworld

- De Militia

- Orbit

- cs_tangobunker

- Fy_IcyBridge

- de_beach

Posteaza aici dupa modelul respectiv: https://forum.wow-freakz.com/Hartile-de-pe-server-t508721.html

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

Post Posted: 23-03-2018, 18:44:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu mi-ai zis sa postez aici la 'Discutii Generale' dar in fine, postez si acolo -_-

Edit: Nu mai postez si acolo, e destul aici, ai link-urile de dowloand si tot tot tot..

0 0

Back to top
Cedry2kk

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2018, 19:20:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

**^Scorpion^** wrote:
vodka3312 wrote:

Cedry2kk wrote:

d-aia erau 2 cu aim sin nu zicea nimic i-am zis si cicã ca vodka ea zis ca se nu se baga.. Si ca nu treaba lui el sã dea slay la cumperi tb si fãcea el camp nu i-am facut demo..La toti 3 sa vedeti.. cs care îl am nu am folder la el ca cs nivdia care îl am cu folder nu merge speed si nici cl_ pentru speed nu merge???

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

Post Posted: 23-03-2018, 19:38:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cedry2kk wrote:
**^Scorpion^** wrote:
vodka3312 wrote:

Cedry2kk wrote:

d-aia erau 2 cu aim sin nu zicea nimic i-am zis si cicã ca vodka ea zis ca se nu se baga.. Si ca nu treaba lui el sã dea slay la cumperi tb si fãcea el camp nu i-am facut demo..La toti 3 sa vedeti.. cs care îl am nu am folder la el ca cs nivdia care îl am cu folder nu merge speed si nici cl_ pentru speed nu merge???

Ma tu esti batut in cap? Sin e helper ! Ce putea face el mai mult era sa faca demo cand era mort, nimic altceva. Ca helper ajuti alti playeri + se ocupa de tb/camp. Daca tu zici ca el nu se ocupa, sectiunea de 'Reclamatii' e inca deschisa din minima mea cunostiinta... -_- Nu mai da reply ca deja ma enervezi. Iti explica omu' de 1000 de ori un lucru si tot nu bagi la cap.

0 0

Back to top
Mistik

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2018, 20:03:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

In fine daca eu am Helper asta nu inseamna ca am acces la ban/destroy etc am cateva acces-urii in + dar cand vine vorba de cineva cu aim am aceleasi accese ca si tine pot face doar demo, demo poti face si tu din cate stiu.
De cand tu ai ramas fara Helper eu sunt devina? Daca vezi un codat ii faci demo dupa reclamatie nu imi zici mie ca eu nu iti sunt obligat sa-ti suport toate crizele. Daca faceam camp fa-mi demo si o sa fiu sanxionat.

0 0

Back to top
Cedry2kk

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2018, 08:20:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In fine daca eu am Helper asta nu inseamna ca am acces la ban/destroy etc am cateva acces-urii in + dar cand vine vorba de cineva cu aim am aceleasi accese ca si tine pot face doar demo, demo poti face si tu din cate stiu.
De cand tu ai ramas fara Helper eu sunt devina? Daca vezi un codat ii faci demo dupa reclamatie nu imi zici mie ca eu nu iti sunt obligat sa-ti suport toate crizele. Daca faceam camp fa-mi demo si o sa fiu sanxionat.[/quote] nu pot sa fac demo ca am schimbat cs si nu am file la cs!! aveai acess la amx_showip!! sa le vezi ip la jucatori care joaca!! scri-ai in consola frumos amx_ahowip si ii luai ip si dupa ii facai demo!! cum le faceam si eu!!cand eram helper!! te bagai spec!! si facai asta!! sau nu sti sa te bagi spec!! sa scri in consola jointeam 6!!dupa ce mori?? Eu nu sunt obligat sa fac demo!! si daa le fa poate sa isi schimbe numele!! dar ip ramane!! ca admin trebuie sa fii responzabil!! mie imi cerea astra sa le bag in ban list si nici nu puteam sa le dau ban!! dar ii dadeam demo-rile lui sa le vada si faceam snapshot la consola la ip!! mai mult de atat chiar ca nu aveam cum sa ajut ca helper!1!!

0 0

Back to top
Mistik

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2018, 08:43:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vrei sa le faci demo le faci nu vrei nu le faci dar daca nu le faci sa nu te plangi ca au aim. Si mersi dar nu aveam nevoie de tot tutorialul asta keep calm. Tu nu esti obligat sa faci demo dar eu sunt ? Eu ca Helper ma ocup sa ajut playerii asa cum spune si numele, am alte prioritatii. Invidia asta -.

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

Post Posted: 24-03-2018, 12:41:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cedry2kk wrote:
De cand tu ai ramas fara Helper eu sunt devina? Daca vezi un codat ii faci demo dupa reclamatie nu imi zici mie ca eu nu iti sunt obligat sa-ti suport toate crizele. Daca faceam camp fa-mi demo si o sa fiu sanxionat. nu pot sa fac demo ca am schimbat cs si nu am file la cs!! aveai acess la amx_showip!! sa le vezi ip la jucatori care joaca!! scri-ai in consola frumos amx_ahowip si ii luai ip si dupa ii facai demo!! cum le faceam si eu!!cand eram helper!! te bagai spec!! si facai asta!! sau nu sti sa te bagi spec!! sa scri in consola jointeam 6!!dupa ce mori?? Eu nu sunt obligat sa fac demo!! si daa le fa poate sa isi schimbe numele!! dar ip ramane!! ca admin trebuie sa fii responzabil!! mie imi cerea astra sa le bag in ban list si nici nu puteam sa le dau ban!! dar ii dadeam demo-rile lui sa le vada si faceam snapshot la consola la ip!! mai mult de atat chiar ca nu aveam cum sa ajut ca helper!1!!

-Acum cum nu mai ai tu helper, ti s-a pus pata pe toti cu grad sau ce? ... Termina.
Isi stie indatoriile si este un admin exemplar pana in ziua de azi. Nu a facut nici o prostie ca si tine de exemplu ... -_-

Last edited by vodka3312 on 07-04-2018, 13:17:09; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 31-01-2025, 13:29:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x