Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
,,bang a gong,, quest lipseste deabinelea
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
gpss
[Banned user]
Status: Offline
(since 14-05-2010 21:57)
,
Topics: 23
Votes
: 10
Posted: 16-04-2010, 11:22:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
deci de cand am citit ce a scris snowblack am stat si am analizat incontinu fiecare bucata de q. deci sa incep inainte dupa ce terminai q pt ,,scepter of shifting sands,, care il am inprezent trebuia sa aduni tot serveru sa faca rost de resurse dar citind mai departe am vazut ce ma interesat detot ..
From the patch 3.2.2 the war preparation vendors where removed due to the fact that level 80 player dont need resources to fight the qirajy beasts.
Am zis ca poate sunt mobii aia cu warr preparation bagati dar am cautat pe tot srv si am obs k nu sunt :d
Partea 2 dupa ce se adunau resursele din warr preparation trebuia sa astept 5 zile de la adunarea totala a resurselor pentru a se face vizibil questu ,,bang a gong,, dar analizand mai departe am aflat ca acum trebuie sa astpet 5 zile de la primirea sceptrului.
Am asteptat toate cele 5 zile si de la completarea questului ,,might of kalimdor,, si de la primirea sceptrului care lam primit 3 zile mai tarziu adica pana la momentul de fata am asteptat cam 8 zile sa apara q si nu a aparut ....
Iar m-am suparat si am zis ca acest q e imposibil de facut pana am cautat in continuare ce tre sa fac si am aflat.
If the qiraji gates are opened the war event is no longer available and the bang a gong quest should award all the reward when it is completed
Deci portile sunt deschise dar questu lipseste dupa cum spuneam si in topicurile anterioare ...ar trebui sa fie facut questu sa il vada toata lumea deoarece poate fi completat doar de persoanele care au ,,the scepter of shifting sands ,, am acest item la momentul de fata si as vrea sa il folosesc ....multumesc pentru citire si sper ca se poate face cv in legatura cu acest lucru
0
0
Back to top
Alma
[Owner of Evolution]
(since 16-09-2017 00:34)
,
Topics: 66
Votes
: 23
Posted: 16-04-2010, 12:21:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Singuru om care cred capabil sa faca chain questu de 33 de questuri e shammycow, si la cum te-ai exprimat in topicurile astea, as zice ca esti paralel cu questurile... nu cred ca merge eventul cu red scepter shard (tre sa-i omori pe vaelastrasz si pe nefarian intr-un inverval de 6 ore) + ca spirit of azuregos nu e spawnat (pentru blue scepter shard)
Deci, oi avea tu scepter of the shifting sands, dar nu cred ca prin vre-o metoda legala
p.s. q-urile au fost scoase de blizzard in 3.2.0, dc crezi ca le-ai face pe un private de 3.3.2?
0
0
Back to top
shamycow
[Banned user]
(since 18-06-2013 19:53)
,
Topics: 91
Votes
: 43
Posted: 16-04-2010, 12:50:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
s-a mai discutat despre q chainu asta si eu chiar as fi fost in stare sa le fac (daca mergeau)cat despre sceptru ala care il ai tu ...nu stiu cine ti la dat ...cum spunea si alma trebe sa ai prieteni ff multi pt ca unele q cer bosi grei din instante si din world..cat despre mount nu cred ca o sa ti-l de-a cineva
0
0
Back to top
SnowBlack
[Mentally Stable]
(since 11-06-2016 14:48)
,
Topics: 22
Votes
: 4
Posted: 16-04-2010, 13:13:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
gpss, n-ai terminat inca? N-o sa ai mountu' ala, intelege.
PS: am vazut pe cineva pe server cu mountu', de unde il are? Nu mai stiu numele playerului.
0
0
Back to top
Westy
[Tom&Jerry Fan]
(since 26-05-2019 09:28)
,
Topics: 190
Votes
: 38
Posted: 16-04-2010, 17:11:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Donor Power ! donezi si tu il ai si tu
0
0
Back to top
gpss
[Banned user]
(since 14-05-2010 21:57)
,
Topics: 23
Votes
: 10
Posted: 16-04-2010, 20:33:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
deci mor...incep sa plang knd vad noobi scuze de exprimare dar altfel nu va consider acum ,,shamycow , alma da toti ati scris chesti care nu au nicio legatura cu bugu de a lipsi questu ..alma cat de ....poti sa fi sa zici k nu poti face eventu cu vaelastraz si nefarian si sa zici k azuregos si spirit of azuregos nu e spamat knd ei sunt spamati si de ce zici k singuru care poate sa faca q e shamycow knd eu l-am facut ...shamycow Vrei dovezi fati un char la ally dami wisp si iti dau link q toate rewardurile primte din questuri si cu 2 achivmenturi care nici mare shammycow nu le are deoarece eu am facut toate questurile m-am chinuit o luna si un sfert am 10 vecini kre joaca pe srv dintre care am avut nevoie doar de 2 sa fac q cu raidurile .....si snowblack gg caci din cauza ta am stat sa analizez tot si am aflat k tot ce ai scris tu in topicul anterior era perfect ,,In the Burning Crusade,, dar aqm sqze dar esti paralel si nu te mai oftica caci eu mai am un q si iau mountu si tu nu .....daca acele porti sunt deschise asta inseamna caci q trebuie sa fie acolo indiferent daca au fost deschise de gm sau nu ...intelegi ... alte nelamuriri ..... aqm puteti sa imi mai dati un warn daca vreti m-am descarcat
0
0
Back to top
*0ranGe ! extrem
[I ❤ MY POLO!]
(since 11-12-2017 12:06)
,
Topics: 191
Votes
: 117
Posted: 16-04-2010, 20:35:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Shocker wrote:
Nu trebuie sa faci 100 de topicuri pentru asta, e destul unu. Am reparat questul sa dea si itemul. Exista si itemul in database, nu stiu ce ti-au zis ca nu merge. Fa ticket si o sa il primesti
Ti s-a raspuns in vechiul topic, fa ce ti-a spus Shocker.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
*0ranGe ! extrem
, 16 April 2010 18:36
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->