User
Pass
2FA

[REZOLVAT] RECLAMATIE "I CAN FEEL THE HATE"

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Unban requests/Complaints
Author Message845
dinKaa

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-03-2019 18:04)

Votes: 1

Post Posted: 24-03-2018, 16:05:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau: dinKa
Numele adminului reclamat: I CAN FEEL THE HATE
Harta, ora si data faptei reclamate: 24.04.2018(15:35) de nuke
Motivul / Regula incalcata:
1. Prima data s-a intamplat pe dust2, a dat vot (doar o harta) si nu a asteptat sa se termine runda si a bagat direct harta respectiva (i-am explicat ca nu trebuie sa faca asa si nici nu m-a bagat in seama)
2. A doua oara si cel mag grav dupa parerea mea, eram pe snow si colegul tiguan a dat vote "Schimbam" iar in timpul votului "I CAN FEEL THE HATE" a schimbat direct pe de_nuke practic ne-a sfidat pe amandoi(eram 5v5 pe nuke). Dupa i-am spus frumos ca o sa ii fac report pentru ca nu se face asa, iar el a inceput sa ma jigneasca si sa ma injure pe public. Atat am avut de spus, o zi buna!
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola:

https://postimg.org/image/8uiimc2bf/
https://postimg.org/image/8hr4g6mmj/
https://postimg.org/image/mo6vbf57f/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gareth Bale<3

[mSx-]

(since 10-12-2019 15:02)

Votes: 182

Post Posted: 24-03-2018, 16:31:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E clar ca nu are ce cauta aici.
0 0

Back to top
geo28king

[Mentally Stable]

(since 25-05-2018 13:49)

Post Posted: 24-03-2018, 18:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tot ce am facut a fost sa schimb harta de pe snow pe nuke si pe urma mi-am cerut scuze da dinka a sarit repede la gat ca ma reclama si atat de mult sunt satul de ofticosii ca el ca nu se mai poate ca pe snow s-a ofticat ca il omoram mereu si fiind furstrat mi-a facut reclamatia asta... daca crede-ti ca nu am ce cauta aici mai bine intrebati playeri de pe server sa vedeti ca e exact invers.

salut.

0 0

Back to top
^serifu^

[Mentally Stable]

(since 16-06-2019 17:30)

Votes: 1

Post Posted: 24-03-2018, 18:27:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hate am avut si eu aceiasi problema ieri cu tine si cu blk v-am zis frumos ca nu se procedeaza asa si mi-ati zis ca sunt hitler la fel aceiasi situatie se pare ca tie iti place nuke si doar asta bagi... si nu stii sa schimbi o mapa dupa ce se termina runda.. la fel ai pozat si un jucator doar pentru ca ti sa parut tie ca are wall si nici macar nu ai stat spec sa verifici jucatorul... apoi am intrat eu si am verificat jucatorul si era curat! nu este nimeni oftigos plus ca dinka este de ceva timp aici si este un om cu caracter nu ca tin partea cuiva dar are perfecta dreptate pentru ce ai fost reclamat, tu nu stii sa adminezi si faci ce vrei tu pe sv. valabil si pentru blk!

-Nu fi bandita cu banditul
0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 24-03-2018, 18:29:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci treaba sta in felu urmator si anume
1 dinka omu si-a cerut scuze ca nu vazuse votu tu ai sarit rapid la gatu lui ca ii faci reclamatie nu se face asa ar trebui sa fim uniti sa ne ajutam si sa ne invatam nu una doua sa ne certam si dupa rapid pe forum ca asa nu se face.
2 can daca te mai prind vreo data ca schimbi mapa cum vrei tu zbori clar? Citeste regulamentul si respectal vot se de in felu urmator ceri harti la playeri/admini vezi ce se spune de mai multe ori dai /last sau /harti sa vezi cand s-au jucat si abia dai vot si desigur votul il anunti si dai last nu schimbi cand vor muschi tai si ce vor ? Iar de injurat numai vorbim clar?
3Care se mai cearta de acum pleaca de pe sv
Eu unu zic ca e exagerat pentru atat sa dea remove un simplu avertisment tinand cont ca si-a cerut scuze

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 24-03-2018, 18:40:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I CAN FEEL THE HATE ai un avertisment. La următoarea abatere ai remove. Ai grijă la limbaj.
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 24 March 2018 16:40

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Unban requests/Complaints  

The time now is 02-02-2025, 07:57:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x