User
Pass
2FA

# Discutii #
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 85, 86, 87  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Discussions / Announcements
Author Message219737
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 08-02-2018, 23:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se putea folosi potiune de invizibilitate. Imi era neclar cum intrau jucatorii in lupta, pentru ca, atunci cand esti tras cu undita nu te pune in lupta, dar am vazut aici ca aparent flamefury ii punea in lupta, si cel cu fly ii tragea in sus.
Pe scurt, daca asta e cazul, atunci inseamna ca cei doi erau constienti de glitch-ul cu kick pentru fly si faceau abuz de el, ceea ce intra sub incidenta regulii A35, ceea ce inseamna ca sanctiunea va fi grava.

O sa verific cu atentie log-urile, si am 95% sanse sa gasesc vinovatii.
As aprecia daca cei implicati si-ar recunoaste faptele (aici sau in reclamatie) si eventual mi-ar usura mie treaba, lucru de care o sa tin cont si in alegerea sanctiunii.
Daca va considerati norocosi si credeti ca nu o sa gasesc vinovatii, sau nu mai vreti sa jucati oricum pe server, va incurajez sa taceti.

2 0

Back to top
View user's profile Send private message
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 08-02-2018, 23:44:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

7/02/2018 14:34 min

https://imgur.com/a/J7upU

Se vede si cineneva,dar e blurat numele deoarece este departe

ps. Prima data cand am patit asta era FlameFury pe acolo, si Xayen. Plus ca nu stiu cum dreq suntem si vecini -. Ei oricum nu ne suporta de la conflictul cu spawnerul si pvp-ul. Eu unul pe ei ii suspectez. Plus ca si kent a vazut undita in inventarul lui Flame/Pikka la un moment dat cand am murit ( deoarece l-am chemat ).
ps2. Cum se comporta in general (pvp ilegal fara motiv, limbaj si comportament de 3 lei, certuri cu toti, nesimtire cum ne-au furat spawnerul si au zis ca este al lor )...
ps3. Nu stiu cum functioneaza eroarea asta, dar din moment ce doar cei cu fly pot folosi asta ==> un cerc mai mici de suspecti, mai ales cati erau online la momentul respectiv nu?
ps4. In poza arata "Ai iesit din prot...", erau protectii peste tot, asta e dovada ca am fost aruncati in sus.

Plus azi la 20:16 a murit Raducu

@NewBest poate te ajuta.

0 0

Back to top
KING_KONG

[Mentally Stable]

(since 16-12-2019 12:19)

Votes: 11

Post Posted: 08-02-2018, 23:59:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KING_KONG wrote:
IngerDr00gat wrote:
Ce coincidenta sa murim amandoi asa subit, ziua in amiaza mare fix pe camp cu protectii anti pvp & grief si cu tine pe langa noi - ... si ce mai coincidenta sa nu ne dai itemele inapoi

FlameFury v-a bagat in combat si dupa tipul cu vanish v-a tras cu undita in sus si ati luat kick pt fly , si protectia anti pvp trebuie ascunsa.

IngerDr00gat wrote:

Regula incalcata: Pvp ilegal, furt iteme, posibil hack

Nu ca posibil hack , hack-ul e la ordiena zilei pentru Alex .

- - Asta suna dureros , NewBest . Dupa cum spuneam mai sus de smecherie , cei 2 umbla in pereche ( flame si pikka ).

KING_KONG , unstoppable
0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

(since 19-02-2024 11:46)

Post Posted: 09-02-2018, 09:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu kent, nu o sa le iau apararea, eu doar am zis ca pe vanish nu merge sa tragi cu undita, dar da, e posibil cu potiuni de invizibilitate. King_Kong, si tu umbli cu hectic, deci aceiasi problema. Plus ca nu va inteleg de ce va bateti pe server. Cum de unii putem sa ne jucam fara pvp ? Si voi nu ...

Si, in urma verificarilor efectuate de kent, cu accesele lui, si in urma verificarilor efectuate de mine, cu accesele la care ma rezum, se pare ca avem un grup restrans, cu 2 posibili suspecti.

Dupa mine, FlameFury ii aduce potiuni de invisibility, si pikka ii trage in sus cu undita. In schimb, cei doi cred ca detin sethome-uri ilegale pe protectiile alcuiva. Cel putin PikkaThunder. Rog o verificare mai amanuntita !

Nu va apucati sa da-ti delhome, se va vedea !

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Danut..

[Mentally Stable]

(since 05-09-2018 08:06)

Votes: 4

Post Posted: 09-02-2018, 10:34:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alextkd97 wrote:
Nu kent, nu o sa le iau apararea, eu doar am zis ca pe vanish nu merge sa tragi cu undita, dar da, e posibil cu potiuni de invizibilitate. King_Kong, si tu umbli cu hectic, deci aceiasi problema. Plus ca nu va inteleg de ce va bateti pe server. Cum de unii putem sa ne jucam fara pvp ? Si voi nu ...

Si, in urma verificarilor efectuate de kent, cu accesele lui, si in urma verificarilor efectuate de mine, cu accesele la care ma rezum, se pare ca avem un grup restrans, cu 2 posibili suspecti.

Dupa mine, FlameFury ii aduce potiuni de invisibility, si pikka ii trage in sus cu undita. In schimb, cei doi cred ca detin sethome-uri ilegale pe protectiile alcuiva. Cel putin PikkaThunder. Rog o verificare mai amanuntita !

Nu va apucati sa da-ti delhome, se va vedea !

Singurul sethome pe care-l am este langa casa lui FlameFury cand ma duc sa iau ceva sau sa-i dau ceva.

0 0

Back to top
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 12-02-2018, 23:45:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danut.. wrote:
Re: Cerere scadere ban PikkaThunder

Si tu ai avut o șansã când ai fost prins cu hack...ai tot continuat cu prostiile: hack, sethome ilegal, pvp ilegal, înșelãtorie, minciuni la adresa staff-ului, abuz de grad, neraportarea și abuz de bug-uri..
Cred ca sancțiunea este potrivita și corecta.

3 0

Back to top
Danut..

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-02-2018, 15:11:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
Salutare, numele meu este Adrian, sunt student, lucrez part time ca ospatar la nunti si ador sa le dau spaima la mancare in timp ce seful e ocupat cu treburi mai importante de sef (laba) -. Joc pe server de cand a aparut, cu numele de Adderall, nu detin un cont premim deoarece sunt chitra, dar daca situatia o cere pot ajuta cu ceva bani pentru server. Timp online in jur de 6 zile , facut random deoarece ma joc cand am dispozitie si timp pentru minecraft.
De ce consider ca sunt apt pentru aceasta functie? In primul rand pentru ca am ceva experienta in ceea ce priveste adminatul ( fost moderator pe forum, fost owner de servere in comunitate, fost admin pe diverse servere de cs ). De asemenea am maturitatea necesara sa rezolv un conflict fara sa ma cert in stilul "hai sa vedem care o are mai mare" ( desi bineinteles e clar ca eu o am cea mai mare - ). Alte argumente ( ma simt ca si cum dau bacul la romana a 2 oara si fac subiectul 2 cu textul argumentativ - ) este faptul ca ma pricep in zona IT, deisgn ( pot ajuta cu un banner/sigla/video ) cand aveti nevoie si pot si eu, si imi place sa moderez si sa ajut playerii nu joc ca disperatul.
Parerea mea despre server: Imi place ca este foarte longeviv, iar NewBest nu a renuntat la el cu toate ca a avut cam putini playeri. Imi place sa se ocupa si ca desi primeste donatii este obiectiv in decizii. Sper sa fie si in continuare si sunt curios sa vad cum va proceda si in continuare.
Propuneri am facut in topicul cu propuneri, dar mai propun odata si aici ( de na... tre sa umplem randurile - ) si anume sa se inaugureze un loc in spawn in care playerii sa isi poata promova shopul printr-un sign. Ca sa poata face asta sa faca o cerere pe forum si sa plateasca o suma de bani.
In ceea ce priveste regulamentul forumului, l-am incalcat o singura data din nestiinta dar dupa ce am fost atentionat mi-am vazut de treaba mea.
Ma intreb de ce ne puneti sa spunem in cererile de helper cate posturi avem, deoarece se vad in profil, dar multumesc ca sunteti baietasi si ne ajutati sa umplem aceste randuri -.

Ai facut orele cu acel afk fish farm, dupa ce ai vazut ca nu mai merge nu prea ai mai facut ore cand eram on si vedeam ca intrai rar, parerea mea e buna despre tine, dar cu orele ai trisat, daca as fi fost ceva ti-as fi dat pro.

0 2

Back to top
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 18-02-2018, 15:22:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai fi fost cineva dar nu esti -

Nici nu aveai cum s aii vezi ca ai ban pikka...

2 0

Back to top
FlameFury(a.k.a Gijel)

[Mentally Stable]

(since 11-11-2019 12:20)

Votes: 6

Post Posted: 27-02-2018, 20:26:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://imgur.com/a/pQAc3 NewBest nu crezi ca diferenta dintre 4 diamante si 5 diamante la pretul de bani e prea mare? la 4 diamante primesti 50k si la 5 6kkk ?

FlameFury
0 0

Back to top
KING_KONG

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-02-2018, 23:47:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NFK wrote:

FlameFury a luat ban 1day pentru pvp ilegal si abuz verbal

Eu zic sa-i mai pui 39 ca sa fie treaba treabă .

KING_KONG , unstoppable
1 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

(since 19-02-2024 11:46)

Post Posted: 22-03-2018, 14:25:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu placere igor ... altadata, da un ochi pe forum, sa vezi ca exista multe sectiuni pe frkz ... nu numai mc.freakz.ro

https://forum.wow-freakz.com/5743234-Am-uitat-parola-la-cont-t516506.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Danut..

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2018, 21:19:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KING_KONG wrote:
NFK wrote:

FlameFury a luat ban 1day pentru pvp ilegal si abuz verbal

Eu zic sa-i mai pui 39 ca sa fie treaba treabã .

-, m-ai spart, sterge descrierea aia cu Hacker Hunter, te faci de ras o ai de 50 de zile, pe tine te bate igor la 1 v 1 la pvp, am vazut multe comentarii din partea ta fata de mine si de flame, dar m-am reintors, la urmatorul wipe voi dona iar 20 E si iti voi face viata un calvar, pup -.

1 1

Back to top
KING_KONG

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2018, 00:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- - Ugh ce s-a enervat copilasu' ca nu s-a jucat 40 de zile pe server si acum e mâhnit - donezi 20 € si o iei din nou in mână Wave

KING_KONG , unstoppable
1 1

Back to top
Danut..

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2018, 22:48:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KING_KONG wrote:
- - Ugh ce s-a enervat copilasu' ca nu s-a jucat 40 de zile pe server si acum e mâhnit - donezi 20 € si o iei din nou in mânã Wave
Si ce, donez cat pot si cat vreau, macar eu tin la server asta pentru ca m-am jucat extrem de mult pe el si nu am regretat, auzi nu am jucat 40 de zile, dar tu cand nu ai jucat alea 25 ? ce zici ?

0 1

Back to top
KING_KONG

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-03-2018, 09:55:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce faci copilu ? ai dat un rage micut pe server - Loser Ia 5 lei de un dove .

KING_KONG , unstoppable
0 1

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Discussions / Announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 85, 86, 87  Next    

The time now is 29-11-2024, 23:59:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x