User
Pass
2FA

[REJECTED] bang a gong q care lipseste deabinelea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1782
gpss
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-05-2010 21:57)

Votes: 10

Post Posted: 16-04-2010, 22:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci orange extreme mi-a inchis topicul anterior bazanduse pe un vechi topic care nu avea legatura cu cel care l-am scris eu anterior

Deci q care a zis shocker cu 100 de topicuri care la reparat era ,,Might of kalimdor,, care trebuia sa imi dea ,, scepter of the shifting sands ,, care acum il am ...dar nu la asta se refea topicul anterior se refea caci lipseste q ,,bang a gong ,, si vad k iar mi sa inchis un topic inainte de a avea si eu un cuvant final de spus .....deci de data asta pe scurt ca sa se rezolve tot tamtam.....portile ahh qiraji deschise eu am facut tot chainu si nu pot vedea questul atat timp cat portlie sunt deschise din patch 3.2.2 nu mai trebuie war event daca sunt deschise......deci aqm ar fi 2 soluti sa ma rezolvati.

1. Mi se da direct mountu si titlul ....aratand dovezile ,,rewarduri si achivuri ,, obtinute prin chainu parcurs ....ceea ce nu cred ca se intampla.

2. Se baga questu pentru al vedea toata lumea si sa fie completat in mod normal cu ,,scepter of the shifting sands ,, care il am in prezent + unii gm stiu k am facut questurile nu le mai stiu numele la toti dar sunt aproape sigur ca gm padu stie cel mai bine .

Si nu asi mai vrea sa aud reply despre cum am completat eu questuri daca vreti dovezi datimi /w pe char gps si va dau link la iteme si achivuri.

Multumesc pentru citire si sper ca de data aceasta sa se rezolve pana la capat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-04-2010, 00:25:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci 1) quest chainul nu mai da reward in mod normal la fel ca la orice event tbc or pretbc deoarece nici blizzardul nu si-a batut capu cu asta si sa fie ceva temporar si unic
2) o sa primesti mount & titlu ca sunt "gm's dragutzi"
3) questurile fara ajutorul la gm nu ai cum sa le faci , nu ma refer la cele cu raid bosses dar sunt altele mult mai simple care nici macar nu sunt bagate
4) eu , am facut absolut toate questurile din chain pe 3.1.3 cu ajutorul la 2 gm's Kfc si Belfa ( old ulti) si na pla nici achiv nici mount dar am primit pt "efort" cum e si in cazul tau ..
Oricum zi-mi si mie cate questuri ai facut din chain in tanaris si de la cine le-ai luat ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-04-2010, 00:44:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uite asta asteptam si yo cineva care sa ma inteleage deci daca e sa calculam am inceput q in tanaris la night elfu ala care ma trimis pana la anacronos ....apoi dupa asta ma pus sa iau capu lu bloodlord din bwl , apoi am stans 200 de carapace ....asta era km optional din moment ce portile sunt deschse am batatu mobiin ahh qiraji si am strans si carapacele ....apoi a urmat q cu cristaline tear aici am avut nevoie de gm sami dea complete sa vb cu piatra dupa care au urmat chainurile grele pt green,blue,red scepter shard ...dupa astea might of kalimor si in final ce lipsea ...hopa mitica questu ,,bang a gong,, kre a fost intarziat din cauza desteptaciunii lui snowblack care dupa cateva cercetari am afalt k ma km tras in tzeapa deorece informattile lui erau din patchurile anterioare lui 3.2.2.....si km asta ar fi tot ....de gm stiu k st dragutzi k dintre toti pe healu cel putin il stiu din tbc k se ocupa de toate scripturile la tot pe atunci sii de la el ma asteptam mai mult sa bage q.......oriqm in vremea asta ma indoiesc k gmi sunt atat de ingaduitori sami dea mount & title pt efortul depus de o luna si un sfert dar daca sunt macar sa scrie un gm un reply k sa fac ticket ingame sa le primesc.
0 0

Back to top
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2010, 14:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stit ar putea un gm sami raspunda in game sau sa imi scrie aici daca se poate face ceva cu questu?
0 0

Back to top
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2010, 22:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda puti inchide topicul caci aqm am aflat k inima lu shkeru e din piatra solida ca sa nu o numesc altfel atat inchis in tine sa fi sa scoti questu bang a gong ??? vad ca se poate si sa dai si ordin la gm sa nu dea mountu pentru cine completeaza tot chainu k sa dai numai la donator aqm intleg de la ce vine la tine 666 shocker .....poate te va ajunge intr-o zi sa te simti si tu de cv k itemele de pe un srv ar trebui sa fie pt totiplayeri nu doar pt donori sa sti . .
0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 18-04-2010, 22:31:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vai, cata drama, acum ataca oamenii care sustin serverul prin proprii bani. Tu iti dai seama ca in fiecare luna costurile sunt direct proportionale cu populatia serverului, nu?

Oricum acel quest chain a fost scos si pe Blizz din 3.2.0.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2010, 22:46:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da frate ce greu era sa dai un mount las unu care a fqt q pe cinstit si sa il vezi pe unu kre mountu si se plimba pe el de park il si merita aha ce cool dar nu e faza k sa ma iau de dinatori ma iau de faptu k sa facut item prin care sa arate k ejti donor nu k sa arate k serveru aresi oameni normali kre il au.
0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 18-04-2010, 23:02:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

drama indeed . oricum , nu are shocky inima de piatra sau ce ai mai zis tu pe acolo - Am stabilit ca atat timp cat nu este pe blizz , nici la noi nu are ce cauta . simple as that -
0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 18-04-2010, 23:02:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te pot ajuta cu problema ta, insa vreau sa sugerez altceva: scrie amice mai citet, mai baga o virgula, ceva, ca ma ia groaza oricand ma apuc sa-ti citesc posturile, mai ales alea kilometrice!

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-04-2010, 00:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai vo lua groaza da aia de pe blizz nu se mai obosesc sa il bage nu k,nu ar mai exista pt ei dc sa bage un event kre sa nu il faca nimeni? dar e un mount frate la kt de cool e srv va stricati toti pt un mount mascar puteati sa imi spuineti aqm o luna ......bwa boule nu fa questurile k nu tit dam mount ....strict for donors sa stiu o trb dar deabia mi se spune aqm acedt lucru knd ajung la q final pana la urma care marea greutate sa dati un mount vreau si yo sa fac achiv 100 mounts si mi-o trebui ala oriqm rad toti prieteni mei aqm k ei au avut dreptate de la inceput si yo am pikt de fraer , .... . k poate uni isi doresc mount dar nu pit dona pt el la mn aqm e oriqm nick aqm ,, gps the man pwned by Freakz gms,, . totusi e destul de stresant k nu tre sa dati mountu la 100 men atat timp kt st singuru kre a fqt pana aqm chain oriqm i wass pwned
0 0

Back to top
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-04-2010, 00:02:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si dupa parerea multor playeri ati stabilit km prost pt un mount kre poate fi luat de oricine k dobori potfi recunoscuti si cu spectral tiger

Staff message (healu):

+1 warn double post.

0 0

Back to top
gpss
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-04-2010, 10:19:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

concluzie finala nu ma puteti ajuta deoarece shockeru a interzis sa faceti acest .....stiu k unii din voi ar vrea sa ma ajut k va cunosc si sunteti oameni de treaba dar na soarta daca shockeru a dat ordin sa nu se dea mountu asta il clasficam in continuare qm este si anuntz playeri kre vor sa faca si ei q sa nu mai piarda timpu degeaba ....multumesc tuturor gmilor care mau ajutat pana aqm exlus vreo 2 pers pers (shockeru/kent) in rest atat am avut de spus o zi buna si puteti inchide acest topic daca nu se va mai face niciodata nimic pentru acel quest nu il mai consider bug .

-----------------------
P.S. nu plec dupa server k imi place prea mult --

Staff message (healu):

+1 warn triple post

0 0

Back to top
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Post Posted: 19-04-2010, 11:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RESPINS!

"I am always outnumbered, but never outmanned."
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 19 April 2010 09:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-02-2025, 19:00:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x