User
Pass
2FA

Bug voa 25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message982
TweeTy Madalin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-05-2010 22:12)

Votes: 4

Post Posted: 16-04-2010, 19:35:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara !

Astazi 16.04.2010 la ora 8:15 am facut un raid VOA 25 impreuna cu liderul Cortez ( Care am auzit din nefericire ca e si GM ) .
Cand am sosit in raid ei ma vedeau eu ii vedeam , dar mi-a spus unii dintre iei ca nu ma vad in party - dar eu ii vedeam pe toti !
Partea neplacuta a fost ceea in care am facut primul boss si a cazut pentru Prist Hands Reletlles am castigat corect roll , iar domnul Cortez GM ia dat amicului sau prist itemul meu .

Eu din toata povestea asta mam ales k KICK si CD 7 zile pe un fapt minor care ma deranjaza foarte tare .
Ma deranjeaza faptul ca mi sa luat ce se cuvine sa mai ales e si GM si nu se compoarte ca ATARE !!

off: nu stiu sa numesc acest topic bug neaparat, i sa mai intamplat si unui prieten tot in voa 10 !

Imi pare rau daca nu e 100% vorba despre bug dar nu mi se pare corect si Imi pare rau ca aduc aceste vesti fara dovezi dar am martori tot voa 25 care a participat inclusiv pe el ca mia zis prin /w ceva de genu " Chiar nu imi pasa " si dupa si-a bagat /dnd !!!

Multumesc !!!

EDIT : Cred k e mai mult bug la party Thinking !! ca o ultima idee !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
QQmore

[Creep]

(since 28-01-2014 17:14)

Votes: 16

Post Posted: 16-04-2010, 23:16:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU ii va face nimeni nimic pt asta, e problema ta ca ai mers cu el in raid. E posibil ca , sa nu te fi vazut (cand ai masterloot apare screnu la care sa ii dai itemu si poate tu nu erai acolo si asa a dat la altu) . NU este un gest placut , de aceea eu fac raiduri cu prietenii sa ma asigur ca nu se intampla nimic in neregula.

Acel bug mi se intampla si mie si cred ca la majoritatea celor de pe server(cel cu party-ul).

0 0

Back to top
gpss
[Banned user]

Banned

(since 14-05-2010 21:57)

Votes: 10

Post Posted: 16-04-2010, 23:30:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmm eu stiu caci cortez este un anumit player este priesten cu kent care il mai ajuta dar in fine aici ca sa sti nu se da ban pentru ninja indiferent de raidlider pana la urma poate face raidu pentru niste prieteni si sa le dea lor daca nu te numeri printre aceeia soarta frate....oriqm bugu suna intr-un fel deranjant daca te face sa nu te vada in grup
0 0

Back to top
TweeTy Madalin

[Mentally Stable]

(since 17-05-2010 22:12)

Votes: 4

Post Posted: 16-04-2010, 23:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

QQmore wrote:
NU ii va face nimeni nimic pt asta, e problema ta ca ai mers cu el in raid. E posibil ca , sa nu te fi vazut (cand ai masterloot apare screnu la care sa ii dai itemu si poate tu nu erai acolo si asa a dat la altu) . NU este un gest placut , de aceea eu fac raiduri cu prietenii sa ma asigur ca nu se intampla nimic in neregula.

Acel bug mi se intampla si mie si cred ca la majoritatea celor de pe server(cel cu party-ul).

Stia cat am dat roll si a si scris ! doar a si aratat eram doar eu k 1 prist . si pristu ala na dat roll doar eu dadusem si tot lui i la dat !!! asta ma derajat putin dar in rest si bugul e cam urat !!

0 0

Back to top
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Votes: 10

Post Posted: 17-04-2010, 09:52:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu inteleg de ce pui accentul pe faptul ca este GM, crezi ca acest rank il face mai dotat sexual fata de tine? sau ca trebuie sa se comporte ca un robot fata de playeri? NU!
faptul ca nu te-a vazut in raid si nu a putut sa iti dea itemul nu il face cu nimic vinovat.
Invata sa respecti regulamentul, ce ai scris tu este o reclamatie, nu un bug raport.

"I am always outnumbered, but never outmanned."
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 17 April 2010 07:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 01-02-2025, 10:44:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x