Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie capsunica
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
zmx.freakz.ro
->
Complaints & Unban Requests
Author
B^A!3x
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 07-04-2018 09:15)
,
Topics: 1
Posted: 06-04-2018, 23:22:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul meu : B^A!3x
Nick-ul reclamatului : Capsunica
Motiv : Limbaj (nu mi se pare corect ca un admin sa vorbeasca asa, nu am apucat sa fac prind la tot ce zice si regret ca nu am dovezi cand facea feed, dar e suficient si atac ca observatie)
Dovada (obligatoriu) :
https://imgur.com/6kR3K83
https://imgur.com/AdTOe25
https://imgur.com/tL8Z8Th
P>S : sunt dispus sa donez, sa fac orice pentru a rezolva aceasta problema, nu merita sa aibe admin, imi da slay pe motiv ca el a pus lm si eu am apucat sa intru, si primesc slay ca am pus saci si lm, dar nu am pus niciun sac, dar ce sa faca si el ca sa scape de mine din fata lui, sau cand intra noaptea si face feed, e teroare cu el, nu zice nimic dar face:)) , hai ca nu se poate asa ceva, am 23 de ani, si recunosc ca mi place sa joc cs zm, dar cand vad copii ca el ca au admin deja e prea de tot, inlovecs, te cred om serios, ai ajuns departe cu "freakz" , joc de cand era zm2.freakz.ro , eram in top, te respectam si te respect si acum, dar vad ca nu esti atent cui ii dai admin... hai sa ne gandim putin, merita frate ca el/ea sa aibe admin? ce face pentru asta? pentru mine e egal cu 0, niciodata nu l-am jignit/am jignit o pe server, dar el/ea ma jigneste mereu si nu accept asa ceva, daca nu se rezolva problema asta eu ma las de cs ..! multumesc frumos si sper ca ma intelegeti.!
0
0
Back to top
Alex.Tsc
[pestE.puterE]
(since 16-10-2019 22:06)
,
Topics: 13
Votes
: 22
Posted: 06-04-2018, 23:54:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Vreau sa-mi spun si eu o mica mare parere, nu iau apararea nimanui, dar vad Alex ca si tu iti place sa intarati sa poti face o reclamatie, nu iau apararea la niciunul, amandoi ati gresit, dar crede-ma de cand am inceput sa joc cs, va cunosc mintalitatea, repede sa va scoateti mereu pentru o reclamatie, frate joci de placere parerea mea ca nu joci sa tii pica pe unu si altu, stiu ca si mie mi s-a intamplat sa fac o recalatie banala, si am ajuns sa fiu prieten bun, si faza cu donatul pentru a se rezolva problema ta, nu merge pe server-ul acesta, nu stiu ce sa zic, in loc sa fiti prieteni, sa va intelegeti bine, voi din contra la niste cuvinte aruncate-n vant, hai sa facem reclamatie, nu prea imi suna a parere buna , imi cer scuze, dar aceasta reclamatie este una puierila, nu dai de inteles ca ai 23 de ani, daca era asa aveai o gandire mai deschisa, nu te puneai la mintea tuturor jucatoriilor, imi pare rau, NU-SI ARE ROSTU RECLAMATIA, O SEARA BUNA
Respect dai, respect primești
0
0
Back to top
capsunicaaa
[Mentally Stable]
(since 24-07-2019 01:35)
,
Topics: 20
Votes
: 14
Posted: 07-04-2018, 01:10:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Auzi tu nu esti in măsură să jignesti pe noi admini pentru greseala ta ca ti-am dat slay , Slay ai primit deoarece eu aveam lm in spate si tu ai pus sac in fata mea si nu e voie saci cu lm. Si dupa ai inceput dupa sa zici de noi " admini de ..." etc si ma intartai incontinu ca sa imi faci screnshot . Asa ca noi nu suntem obligati sa iti suportam comportamentul !!
0
0
Back to top
xXxLavyxXx27
[Snitz']
(since 16-01-2025 22:28)
,
Topics: 171
Votes
: 406
Posted: 07-04-2018, 01:15:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Aici raspund doar reclamantul, reclamatul si ownerul. [pt oveR]
Raspunsul meu? Capsunica - nu imi place atitudinea si limbajul. Un admin trebuie sa isi pastreze calmul, nu sa adopte o astfel de atitudine fata de playeri. Eu ca OWNER nu imi permit asa ceva, deci nici tu. Stiu ca te aprinzi usor, dar mentine-ti calmul ca e cel mai bine.
Alex - cand donezi, donezi pentru tine, pentru gm, credite, dar in niciun caz sa nu te astepti la faptu ca banii iti pot cumpara removeul unui admin sau ceva de genu, suntem oameni seriosi dupa cum ai mentionat si tu mai sus, asta ne-ar face taman invers. Nu mai jignii adminii, fa-le reclamatie ca altfel te voi trage si pe tine la raspundere.
In concluzie: pe viitor fii mai atenta la limbaj capsunica [vorbesc strict de ce se vede in poze pentru ca alte dovezi nu exista].
1
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
xXxLavyxXx27
, 06 April 2018 23:15
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->