User
Pass
2FA

Norecoil, wtf.?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message6477
ZerO.?

[Creep]

Status: Offline
(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 18-04-2010, 10:26:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf? wrote:
Nick: wTf.?
Ip: None
Data: 17.04.2010
Ora: Am uitat sa verific, scuzati -

Acum serios, sunt destui jucatori buni pe server, si eu joc de multi ani, si imi pot da seama ca daca tii apasat cu m4a1 intr-un punct fix(adica sa nu misti tinta) gloantele se duc dispersat, ei bine nu-i chiar asa aici, priviti:

http://www.speedyshare.com/files/21983255/wtf2.dem

Aici este topicul in care am mai vorbit despre demo: http://forum.wow-freakz.com/Parere-demo-fan-wTf-t34381.html
Demo`ul este pus pentru pareri nu pentru spart seminte pe marginea lui!

LE: Joaca bine, am sa-i fac un demo in cursu zilei de azi si il postez sa vedeti ca se aseamana. Nici nu stiu cum sa fac sa il filmez cand intra in counterstrike sa vedeti ca nu activeaza nici-un cod, il filmez cu telefonu..- -

Last edited by ZerO.? on 22-04-2010, 17:51:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 18-04-2010, 14:21:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitati-va bine ca n-am nimica, gloantele se duc in aceeasi directie cu tzinta.
Sper sa nu iau ban, pentru un demo in care ziceti voi ca as avea ceva.
Uite si cfg-ul poate va ajuta la ceva:
http://www.speedyshare.com/files/22000013/1.cfg
http://www.speedyshare.com/files/22000012/asd.cfg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 18-04-2010, 15:25:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum ar trebui sa fii banat pt silentdefuse, buguitule

SI tocmai asta e NORECOIL, ca gloantele se duc in aceasi directie cu tinta, nu are recoil sa se duca in sus -

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 18-04-2010, 15:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:

SI tocmai asta e silent defuse, ca gloantele se duc in aceasi directie cu tinta, nu are recoil sa se duca in sus -

Subscriu ce a zis liq !
Ia`o logic fan, eu intru cu wall + aim, ma prinde in demo( asa cum te-am prins eu pe tine cu no-recoil) dupa care imi fac alt demo eu singur default, cum suna asta? - Prostesc si inutil nu ?
Din pacate pe tine nu te ajuta intelectul sa te aperi, pt ca in fond nu ai ce sa aperi, esti vinovat.
Ia-l de mana pe fan2, impreuna cu grupa mare de la gradinita voastra, si postati un raspuns inteligent.
Tocmai v-am amandurora.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 18-04-2010, 15:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:

SI tocmai asta e NORECOIL, ca gloantele se duc in aceasi directie cu tinta, nu are recoil sa se duca in sus -

Ma voi cautati din orice sa ma banati ? aveti ceva in mod special cu mine ?
Am cfg deaia l-am si pus sa va uitati, daca imi zice un owner ca n-am voie cu cfg-ul pe care-l am nu il mai folosesc si gata.
Eu credeam ca norecoil e atunci cand gloantele se duc drept si tzinta il alta direcite.. in fine nu prea ma pricep, faceti ce vrei n-am nici-un cod.
Edit:
Quote:
Subscriu ce a zis liq !
Ia`o logic fan, eu intru cu wall + aim, ma prinde in demo( asa cum te-am prins eu pe tine cu no-recoil) dupa care imi fac alt demo eu singur default, cum suna asta? Prostesc si inutil nu ?
Din pacate pe tine nu te ajuta intelectul sa te aperi, pt ca in fond nu ai ce sa aperi, esti vinovat.
Ia-l de mana pe fan2, impreuna cu grupa mare de la gradinita voastra, si postati un raspuns inteligent.
Tocmai v-am amandurora.

Mai ZerO a zis ca vrea sa-mi faca demo, dar in acelasi timp sa vedeti si ce am deschis pe desktop sa nu mai ziceti ca aprind vre-un cod.
Daca putea sa faca cumva sa filmeze si desktopul si dupa aceea sa faca demo ti-ar fi demonstrat ca filmuletele sunt la fel.
In fine.. eu sunt mandru sa vad ca voi habar n-aveti sa faceti diferente intre cod si skill.
Nu te mai agita atata. Astept mai multe pareri, chiar n-am cod deci oricum cineva o sa-si dea seama.(mai multe pareri si de la ce-i mai experimentati)

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 18-04-2010, 16:23:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai impresia ca daca faci un print al desktop, cu ce ai tu deschis ne duci de nas?

Ai impresia ca daca un owner zice sa nu mai joci cu configu ala, tu chiar nu mai joci?

Tu ne iei drept prosti? De unde veniti ma pustilor ?

0 0

Back to top
CoCaCoLa

[Legalize <Marijuana>]

(since 12-04-2012 08:39)

Votes: 8

Post Posted: 18-04-2010, 16:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf acum vorbesti aiurea nu poti zice ca poate fi dif intre no recool si skill oricat de amre pgl-ist ai fi tu nu poti juca astfel incat sa nu ai recol la arma fara no recoll....sper ca asta sa o intelegi....eu din pacate nu pot vedea demo..asa ca nu pot spune o parere daca are sau nu:|....dar avand in vedere ca liq ,,k/ si alti au spus ca ai ,,,,cel mai sigur asa e-....avand in vedere ca unu din ei a fost k/ care e printre ai mai experimentati dupa server;)
0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2010, 16:48:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felixcat wrote:
cand este prins sa primeasca ban pana la proba contrarie.. daca o sa existe asa ceva vreodata.

http://forum.wow-freakz.com/view-post-576755.html?#576755

0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

Post Posted: 18-04-2010, 16:50:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felixcat wrote:
cand este prins sa primeasca ban pana la proba contrarie.. daca o sa existe asa ceva vreodata.

Fac tot posibilu sa demonstrez ca va inselati, dar nu prea ma stiu cu norecoil, nu vad cum as putea sa am o proba contrarie.
Incerc sa vad ce pot face, daca se poate sa nu inchideti topicul, revin cu reply.

Last edited by ZerO.? on 24-04-2010, 14:41:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 18-04-2010, 16:57:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Replay = reluare

Reply = raspuns.

ZerO, se vede clar ca a avut ceva, cel mai probabil no recoil, se mai si vede in configurile lui ca are SILENT DEFUSE, ce te face sa crezi ca n-a avut no recoil? daca are deja silent defuse, eu zic sa-ti vezi de treaba, si sa-ti cunosti mai bine amicii virtuali.

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2010, 16:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZerO.? wrote:
Fac tot posibilu sa demonstrez ca va inselati, dar nu prea ma stiu cu norecoil, nu vad cum as putea sa am o proba contrarie.
Incerc sa vad ce pot face, daca se poate sa nu inchideti topicul, revin cu replay.

Shocker wrote:
Reguli si dispozitii suplimentare:

Dualitatea prezentei pe forum este interzisa. Fiecare persoana are dreptul la un singur user, cu exceptia cazului in care persoana vrea sa renunte la un user si sa isi faca altul. In aceste circumstante ma va anunta pe mine, iar contul nefolosit va fi banat. In cazul in care o persoana va fi gasita ca avand 2 conturi active, risca sa ia ban pe ambele.

Te-ai panicat rau, pe buna dreptate, incearca sa nu mai postezi de pe contul lui fan2 da ?

liq wrote:

ZerO, se vede clar ca a avut ceva, cel mai probabil no recoil, se mai si vede in configurile lui ca are SILENT DEFUSE, ce te face sa crezi ca n-a avut no recoil? daca are deja silent defuse, eu zic sa-ti vezi de treaba, si sa-ti cunosti mai bine amicii virtuali.

liq-ule, nu ii incurca, e ametit rau, nu mai stie de pe ce cont sa posteze wTf.? asta, o face de pe contul lui ZerO.? -

0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

Post Posted: 18-04-2010, 17:08:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wtf? wrote:
ZerO.? wrote:
Incerc sa vad ce pot face, daca se poate sa nu inchideti topicul, revin cu replay.

Shocker wrote:
Reguli si dispozitii suplimentare:

Dualitatea prezentei pe forum este interzisa. Fiecare persoana are dreptul la un singur user, cu exceptia cazului in care persoana vrea sa renunte la un user si sa isi faca altul. In aceste circumstante ma va anunta pe mine, iar contul nefolosit va fi banat. In cazul in care o persoana va fi gasita ca avand 2 conturi active, risca sa ia ban pe ambele.

Te-ai panicat rau, pe buna dreptate, incearca sa nu mai postezi de pe contul lui fan2 da ?

liq wrote:

liq-ule, nu ii incurca, e ametit rau, nu mai stie de pe ce cont sa posteze wTf.? asta, o face de pe contul lui ZerO.? -

Ti-am zis ca faci pe desteptul si ai sa te bati singur odata.
Rog un owner sa se uite la ip-urile mesajelor.
@Wtf?, tu ai o problema cu noi ? Chill.. nu tea atacat nimeni, nu stiu de ce esti asa defensiv.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 18-04-2010, 17:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu are nimic in demou ala..
dar nu vad ce relevanta are un demo care ti-l faci singur fiind suspect de norecoil -

0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 18-04-2010, 19:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e acelasi ip.. oricum, nu mai faceti offtopic, sa ne spuna si alti admini la ce concluzie au ajuns dupa ce vizioneaza respectivul demo.

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2010, 21:38:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
nu are nimic in demou ala..
dar nu vad ce relevanta are un demo care ti-l faci singur fiind suspect de norecoil -

revox dormi pe tine amice.
casca ochii, suntem 2 persoane diferite, 2 usere diferite, nu s-a postat singur ca are no-recoil -
eu l-am postat pe el, cu no-recoil, iar tu cred ca te-ai uitat la alt demo, sau nu te-ai uitat deloc.
No-recoil clar!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dudette, 02 May 2010 19:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 21-08-2025, 14:48:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password