User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamație Zp.Creature

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1569
ToNiX123

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-09-2018 23:48)

Votes: 9

Post Posted: 30-06-2018, 17:25:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Nick : Zp.Creature
- IP (amx_showip in consola) : nu am ip cã am primit ban automat
- Motiv : ban aiurea? voteban? spune cã am aim dar de fapt sunt steam on ești autist legit... -)))))
- Dovada (obligatorie SS) : https://imgur.com/a/pjaFU7m -))))) SE NUMEȘTE NO RECOIL BOSS
- Durata "

http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1422464 ți-am pus și wg dupã ban copilu mai întâi cumpãrã-ți un steam și mai uitã-te prin itemshop cã e No-recoil acolo copilu

halal admini ai nicolas halal de admini n-are rost sã mã joc cu aștia -

Bãiatu dacã vrei top15, încearcã sã-l iei nu sã-ți folosești comenzile mor aici -)))))))))))))))))))

Propun remove direct pentru asta, abuz de comenzi pentru cã e ofticat.

Aștept și dovada pentru aim -)

EDIT : ZP.CREATURE CREDE CA DACÃ NU ȚI SE MIȘCÃ ȚINTA ARE AIM OMFG nicolas.. pãcat de server mișto server, admini de.... nu mai continui, știi ce vroiam sã zic. https://cdn.discordapp.com/attachments/462613822335877121/462643185194369024/20180630183807_1.jpg

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
M-am saturat[;x]
[Banned user]

Banned

(since 24-09-2018 21:30)

Votes: 21

Post Posted: 30-06-2018, 17:39:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , in primul rand Creature este un HELPER in PROBE si daca a gresit asta nu inseamna ca recurgem la remove asa ca nu ai tu treaba ce admini alegem noi si cat de buni sunt ei , nimeni nu s-a nascut invatat
In al doilea rand noi suntem pe un forum cu o varsta anume asa ca nu e nevoie sa reactionam ca animalele pe maidan , ne putem intelege ca niste oameni civilizati , iar tu nu dai dovada de un om civilizat bine educat
In al treilea rand lasa ip sa te debanez

ZpU.Freakz.Ro Best Server EU

1 0

Back to top
ToNiX123

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-06-2018, 17:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am saturat[;x] wrote:
Salut , in primul rand Creature este un HELPER in PROBE si daca a gresit asta nu inseamna ca recurgem la remove asa ca nu ai tu treaba ce admini alegem noi si cat de buni sunt ei , nimeni nu s-a nascut invatat
In al doilea rand noi suntem pe un forum cu o varsta anume asa ca nu e nevoie sa reactionam ca animalele pe maidan , ne putem intelege ca niste oameni civilizati , iar tu nu dai dovada de un om civilizat bine educat

Salut, în primul rând (cã încep și eu într-un mod elegant sã spun chestiile) nu mã intereseazã, bãnuiesc cã e în probe deci la prima greșealã e out, zic și eu nu?
În al doilea rând, suntem pe un forum unde avem voie sã ne exprimãm cum vrem noi opiniile despre alții, nu ne putem înțelege ca niște oameni civilizați când ești autist. Nu mã cunoști, pentru cã ești 24/7 spec afk, dacã ai fi un om civilizat, nu ai lua la mișto playerii pe server (Anya case)
În al treilea rând, e voteban deci dureazã doar 30 de minute(domnul cu experiențã și îndoctrinat cu culturã imensã), nu am nevoie de unban.

Btw, nu îmi lua postul drept o ,,miștocãrealã", nu vreau sã parã asta, doar cã sunt tilted cã ãsta a primit o șansã în staff.

1 0

Back to top
Hi im Good

[MMA]

(since 14-07-2018 19:44)

Votes: 7

Post Posted: 30-06-2018, 17:45:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am saturat[;x] wrote:

Mai bine iti dai kys ca esti la fel de incult ca si Creature

0 0

Back to top
M-am saturat[;x]
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-06-2018, 17:45:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragule , nu e alegerea ta daca el ia sau nu remove
Cazul Anyei sa sti ca ma inteleg cu ea si pe facebook sa sti si daca tot veni vorba de ea recent mi-a spus pe fb ca se lasa de sv din cauza voastra ca o faceti baiat
Si nu am nevoie sa stiu ce comanda a folosit asupra ta , daca nu dai ip sa fi sanatos !

0 0

Back to top
ToNiX123

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-06-2018, 17:49:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am saturat[;x] wrote:
Cazul Anyei sa sti ca ma inteleg cu ea si pe facebook sa sti si daca tot veni vorba de ea recent mi-a spus pe fb ca se lasa de sv din cauza voastra ca o faceti baiat
Si nu am nevoie sa stiu ce comanda a folosit asupra ta , daca nu dai ip sa fi sanatos !

Cred cã nu înțelegi cuvântul ,,propun", a propune nu înseamnã o decizie, înseamnã o propunere, o sugestie, care poate sã fie/nu acceptatã.
Nu mã intereseazã detaliile despre cazul Anyei, chestia e cã nu mã joc pe un server de zm sã vãd eu prostiile voastre de matrimoniale pe chat, sunt aici ca sã mã joc pentru credite ca sã fac level, nu ca sã vãd asta și nu sã fiu nevoit sã scriu în consolã hud_saytext sã-mi dezactivez chat-ul.
Se vede în pozã faptul cã am luat vote ban și am primit ban 30.00 de minute de la server Co.op
Salut și toate cele bune!

Am pus wg dupã ban, dacã am ajuns sã joc cu aim pe zm, deja nu are rost topic-ul. Mai ales pe steam, pentru cã nicolas știe cã i-am dat add pe steam și sunt steam on ( risc vac ban pe profil pentru nimic Dosent Matter ), lãsați așa cum a picat. Îmi arde mie sã-mi iau cheat-uri dupã net.

Pentru drinker, tu nu te joci cu sunet? Chiar așa volume 0, ascult muzicã și restul? Eu joc cu volume 0.1 ca sã aud când îmi dau ãștia armura jos, lasã așa cum a picat acuma.

Last edited by ToNiX123 on 30-06-2018, 17:57:13; edited 3 times in total
0 0

Back to top
DriNNker.

[Dj Drink]

(since 12-11-2023 19:57)

Votes: 91

Post Posted: 30-06-2018, 17:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evitati spamul aici, aveti ceva de discutat in privat !
Am vizionat demo-ul de 2 ori si tot sunt de parere ca ceva e ineregula. Adica la inceperea rundei 2 imd cum apare primul zm tu erai cu spatele si intr-o fractiune de secunda cum apare imd te intorci si direct cap.
Si nu numai asta, pe parcursul demo-u-lui au fost cateva miscari de cap care dupa mine nu le dai asa pur si simplu. Nu bat in cuie ca asa o fii ca mine, dar din perspectiva mea nu e ok.
Astept altep parerei de la ceilalti owneri sa luam o decizie !

YT: DJ DRINK

0 0

Back to top
M-am saturat[;x]
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-06-2018, 17:52:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu mi-am spus punctul de vedere , ca membru al staff-ului, daca nu vrei sa asculti de mine ramane la decizia ownerilor cu privire la cazul tau. Seara buna

0 0

Back to top
dau cu capun glont

[Creep]

(since 13-03-2019 07:38)

Votes: 11

Post Posted: 30-06-2018, 18:05:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci mai usor cu afirmatiile ce admini ai Nicolas.. hai sa iti explic ceva logic . M-am uitat la demo intradevar ala nu este aim este norecoil dar explica-mi te rog daca zici ca nu ai cod cum se face ca incepe runda noua ammo este la fel ca runda precedenta si tu ai n0-recoil ??? ca sa ai no-recoil trebuie sa il cumperi ori tu ai aceleasi ammo ca runda precedenta. Cum iti explici treaba asta.

0 0

Back to top
ToNiX123

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-06-2018, 18:15:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mereu cumpãr no-recoil de fiecare datã când nu sunt eu infectat, dupã infecție am cumpãrat no-recoil de fiecare datã, chiar și când îmi dau antidot, dupã armurã primul lucru care îmi cumpãr e no-recoil. Și care-i faza cu creditele lol(de fiecare datã aveam credite -9 fãcute dacã se termina runda foarte repede)... wtf? Dacã aveam no-recoil trebuia sã-mi scrie în wg no-recoil. Bãnuiesc cã toți(și vã permiteți sã vã bãgați coduri, dar eu unu nu mã risc sã am 1 VAC BAN pe profil) nu aveți steam în-afarã de Nicolas, xdd, zang și ce am mai vãzut eu pe acolo prin TAB(nu am vãzut toți adminii)și nu zic asta ca sã mã laud, dar în condițiile în care un CS 1.6 pe steam e 0.81 $ deja e ridicol.

Oricum, am vãzut cã acum la motiv în banlistul lui a pus no-recoil și inițial a zis cã e aim.. Hmmm deja nu are rost.

Prima rundã nu am avut NO RECOIL CUMPÃRAT ȘI AM TRAS GLOANȚE. Se vede clar cã nu e no-recoil cumpãrat și se duc gloanțele alandala. Atât am avut de spus.
+ cã am cumpãrat 24/7 grenãzi de gheațã + se aude un sunet de fiecare datã când îți iei grenadã volumul mai tare și se aude( se vãd cum se duc 5 credite ) cã eu joc numai la grenãzi de gheațã. Deci domnule cap în glonț, aici se duc acele credite și de asta mã reîntorc la mai puține și pune în + și armura cumpãratã.
Nu mai zic nimic, las decizia la nicolas.
Plus cã mi-au crescut creditele de la 42,900 la 43,000 - 43,100.
Fazã : sunt infectat : cum se duc creditele dupã antidot - armurã, grenadã de gheațã și no-recoil cã e 15 ammo și ajung pe 00

0 0

Back to top
-[N!cola$]-

[Fondator ZP ]

(since 24-03-2023 22:07)

Votes: 152

Post Posted: 30-06-2018, 19:05:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hi im Good wrote:
M-am saturat[;x] wrote:

Mai bine iti dai kys ca esti la fel de incult ca si Creature

Baiatu meu ,daca tu nu ai treaba de ce te bagi ,tia dat tie cumva ban si nu stiu ? nu te mai baga.

Update @ 30-06-2018, 20:05:37

ToNiX123 wrote:
M-am saturat[;x] wrote:

Cred cã nu înțelegi cuvântul ,,propun", a propune nu înseamnã o decizie, înseamnã o propunere, o sugestie, care poate sã fie/nu acceptatã.
Nu mã intereseazã detaliile despre cazul Anyei, chestia e cã nu mã joc pe un server de zm sã vãd eu prostiile voastre de matrimoniale pe chat, sunt aici ca sã mã joc pentru credite ca sã fac level, nu ca sã vãd asta și nu sã fiu nevoit sã scriu în consolã hud_saytext sã-mi dezactivez chat-ul.
Se vede în pozã faptul cã am luat vote ban și am primit ban 30.00 de minute de la server Co.op
Salut și toate cele bune!

Am pus wg dupã ban, dacã am ajuns sã joc cu aim pe zm, deja nu are rost topic-ul. Mai ales pe steam, pentru cã nicolas știe cã i-am dat add pe steam și sunt steam on ( risc vac ban pe profil pentru nimic Dosent Matter ), lãsați așa cum a picat. Îmi arde mie sã-mi iau cheat-uri dupã net.

Pentru drinker, tu nu te joci cu sunet? Chiar așa volume 0, ascult muzicã și restul? Eu joc cu volume 0.1 ca sã aud când îmi dau ãștia armura jos, lasã așa cum a picat acuma.

Nu ma lua pe mine cu jigniri din asta de admini si nush ce ,eu am vazut demo si se vede clar ce ai ,si creature e in proba pt admin ,asa ca nu mai jignii tu ca nu mai calci pe sv, saturat iti paote spune cum reactionez la asa "halal de oameni" pe care nu i inghit sau se dau "smecheri"

0 0

Back to top
ToNiX123

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-06-2018, 19:09:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pãi și pânã la urmã care e decizia, pot juca sau nu? Ca sã știu ce sã fac pânã la urmã. Dacã sunt codat sau nu.
0 0

Back to top
-[N!cola$]-

[Fondator ZP ]

(since 24-03-2023 22:07)

Votes: 152

Post Posted: 30-06-2018, 19:21:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ToNiX123 wrote:
Pãi și pânã la urmã care e decizia, pot juca sau nu? Ca sã știu ce sã fac pânã la urmã. Dacã sunt codat sau nu.

Eu te las sa joci ,pana la urma iti dau un ban de 2 ore si dupa daca joci curat ,te las sa joci linistit.
Am incheiat aici.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -[N!cola$]-, 30 June 2018 17:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 19:25:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x