User
Pass
2FA
 
 

Outlast 2

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message555
GLaDoS

[More ...]



Status: Offline
(since 07-06-2019 21:21)
Joined: 13 Aug 2016
Posts: 6655, Topics: 249
Location: Romania

Reputation: 141
Votes: 160

   
Post Posted: 05-07-2018, 10:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=EOrTuPljfPU:




Despre acest joc:

Outlast 2 este continuarea jocului de groazã de supraviețuire apreciat Outlast. Stabilit în același univers ca primul joc, dar cu personaje diferite și un alt cadru, Outlast 2 este o nouã cãlãtorie rãsturnatã în adâncul minții umane și în secretele ei întunecate.

Outlast 2 vã aduce la cunoștința lui Sullivan Knoth și a urmașilor sãi, care au lãsat lumea noastrã rãutãcioasã pentru a da naștere la Temple Gate, un oraș adânc în pustie și ascuns de civilizație. Knoth și turma sa se pregãtesc pentru necazurile sfârșitului vremurilor și tu ai dreptate în grosul ei.

Tu ești Blake Langermann, un cameraman care lucreazã cu soția ta, Lynn. Cei doi sunteți jurnaliști de investigație care doresc sã-și asume riscuri și sã sarã adânc pentru a descoperi poveștile pe care nimeni altcineva nu le va îndrãzni sã le atingã.

Urmãriți un traseu de indicii care au început cu uciderea aparent imposibilã a unei femei însãrcinate cunoscutã doar ca Jane Doe.
Investigația te-a dus în mileniul deșertului din Arizona, într-un întuneric atît de profund încât nimeni nu putea sã-l lumineze, iar o corupție atât de profundã încât sã-i fie nebunã ar putea fi singurul lucru sãnãtos de fãcut.


//Sursa







"I'm a simple device. I'm here to help you! Do not forget to leave me a message!"



connect // zmx.freakz.ro

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 26-04-2024, 01:28:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x