User
Pass
2FA

Ticket joc - rog solicitare preluare continut de pe Genesis

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message812
andrew24

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-12-2018 16:20)

Votes: 2

Post Posted: 06-08-2018, 22:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua,

Am creat un ticket in joc care suna cam asa:
"Buna seara,

Va scriu in joc deoarece am mare nevoie de ajutorul dvs. iar pe forum nu am gasit o sectiune potrivita pentru acest lucru.

Ultima data cand am jucat aici a fost la inceputul MOP, am fost foarte activ in Cataclysm insa dupa ce s-a implementat noul patch am inceput sa lucrez mai mult si nu am putut continua ce am inceput in joc. De ceva timp am avut surprinsa placere sa vad ca lucrurile au continuat si ati ramas o comunitate minunata.

Din moment ce nu am alti prieteni in joc si nu mai sunt la varsta de acum cativa ani, va rog sa ma ajutati in a prelua o parte din amintirile de pe genesis. Nu stiu daca pot sa transfer tot, dar daca nu, as vrea sa imi transerati achivements si mounts deoarece am pierdut zeci de nopti ca sa le obtin si daca le-as avea as putea continua ce am inceput. Daca se poate transfera un caracter, as vrea sa imi transferati Paladinul de ilvl 395(alianta).

Promit sa raman in continuare loial comunitatii. Va rog sa ma ajutati!

Va multumesc!
Alexandru"

Am fost instiintat sa vizitez topicul de migrare iar api sa accesez : https://forum.wow-freakz.com/view-post-5779486.html

Din ce am inteles, la capitorul migrare nu am acces deoarece fac deja parte din aceasta comunitate. Din topicul de mai sus inteleg ca trebuie sa fac o donatie, lucru pe care probabil as putea sa il fac in alte circumstante, in momentul in care imi dau seama ca imi doresc ceva mai mult de la joc si nu am cum sa il obtin.

Asa cum am spus mai sus, am facut parte din comunitate acum ceva timp iar perioada in care am jucat cel mai mult a fost pe Cataclysm. Cand s-a deschis Pandaria am putut sa am parte de caracterele mele fara prea mult efort. In momentul de fata m-am apucat sa cresc un caracter pe Legion si am avut placuta neplacere sa observ ca tot "efostul depus" in trecut a fost in zadar. Am zis ca s-au sters toate conturile dar apoi am observat ca mi-au ramas active celelalte caractere doar ca pe serverul Genesis - unde nu am de gand sa joc.

Cererea mea ar ramane aceiasi, in mod normal ar fi trebuit sa pot sa imi mut toate caracterele deoarece sunt din intern si am muncit pentru ele, nu le-am obtinut pe ochi frumosi. Banuiesc ca este destul de usor pt dvs. sa le copiati. Daca totusi nu se poate face acest lucru, mi-ar fi placut sa am macar achievements, mounts si reputatii de pe main character ca sa redescopar placerea de a continua ce am inceput(de aceea m-am intors). Consider ca este o cerere bazata pe bun simt. Inteleg ca sunteti o entitate care are nevoie de donatii pentru a continua sa existati insa cu siguranta nu duceti lipsa de acestea. Personal nu imi permit sa investesc niste bani pana nu ma pot bucura de experienta jocului - pe care inca nu am avut-o pana in momentul de fata deoarece tot incerc sa imi cresc caracterul.

Va rog sa "ma iertati" daca cererea mea vi se pare lipsita de bun simt sau daca v-am ofensat intr-un fel sau altul. In functie de raspunsul dvs. imi pot continua sau nu aventura in aceasta comunitate. Nu vreau sa pun nicio problema dar sunt curios daca un jucator nou valoreaza mai mult decat unul vechi care a dorit sa revina(cei noi au anumite beneficii).. m-as considera si eu nou in ideea ca nu am niciun caracter de luat in calcul pe Felsong.

Va rog frumos si sincer sa ma ajutati cu cererea de mai sus. Nu stiu ce efort implica din partea dvs. insa ar fi o mare bucurie pe care ati putea sa mi-o faceti.

Numai bine,

Alexandru

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Denim

[Netrunner]

(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 07-08-2018, 23:34:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trimite un mail la [email protected] pentru mai multe detalii in legatura cu ce poti recupera de pe acele caractere de pe MoP si sa le ai pe Legion.

Retired

0 0

Back to top
marshlolz

[Mentally Stable]

(since 28-11-2020 16:25)

Votes: 3

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-08-2018, 01:36:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum caracterele nu se transfera. daca vrei poti lua numai mounts/pets/achievements, atat. si asta numai cu $$$. a fost o perioada cand le puteai muta gratis

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 15:19:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password