User
Pass
2FA
 
 

Cerere

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message426
Fritty

[Mentally Unstable]



Status: Offline
(since 17-12-2020 04:33)
Joined: 03 Mar 2018
Posts: 233, Topics: 13
Location: Doar in privat daca merita ;)

Reputation: 602
Votes: 101

 
Post Posted: 10-09-2018, 05:41:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- 1. Nick: Frity
- 2. Varsta: 21
- 3. Vechimea pe server: Ohooo...
- 4. Motivul cererii: Va ofer oportunittea de a face +1 -
- 5. Accepti clauzele prevazute in Regulamentul serverului Zp.Freakz.Ro ?: Niiciiodataa... !
- 6. Experienta in AMXX?: Cunosc pana si comenzile care inca n-au aparut.
- 7. Ai citit regulamentul?:Am lucruri mai bune de facut cu timpul meu...
- 8. Link-ul cu orele jucate: N-aveti incredere in mine?
- 9. Detii admin pe alt server?: Detin alte servere...
- 10. Cu ce parte din regulament nu sunteti de acord?: Stai asa :

1. Limbajul vulgar cu jucatorii/adminii nu este permis. Down (Nasol, unde mai este amuzamentul? Gameplayul e depasit total, macar cu un limbaj mai colorat comunitatea era caterinca...)
2. Nu sunteti in jungla ! Incercati sa acordati mai multa atentie jocului,decat sa scrieti prostii in chat care in urma lor veti primi sanctiuni ! (Adica vrei niste robotei care sa nu fac nimic altceva decat sa se joace? Si revin cu aceeasi idee ca la punctul 1.)
3. Adminii nu au voie sa sanctioneze playerii din motive personale sau pentru amuzament, nerespectarea acestei reguli duce la remove. (65/70% din stafull acestui server de au plecat de la ceasta idee, asta-i otivatia pentru ei sa continue sa ramana in acest "staff" - )
4. Fiecare admin are ogligatia de a mentine un joc cat mai placut pe server. ( Aici astept si idei despre cum ar putea un admin sa faca asta -) )
5. Pe server se discuta subiecte legate doar de server. ( Doar pe chatul adminilor se pot discuta diverse subiecte in limita bunului simt) ! ( revin la punctul 1 si 2 ca sa nu mai spun ca aici se face si discriminare #SuntCetatenEuropeanSiAmDrepturi )
6. Adminii sunt obligati sa fie atenti in chat pt a verifica playerii anuntati prin u@.( Un rol cu adevarat important dealtfel...)
7. Adminii sunt obligati sa viziteze forumu' zilnic pentru a putea fi la curent cu noile noutati,anunturi,modificari etc. legate de server si sa voteze server-ul zilnic (la 24 de ore de la votu' precedent) ! (sterge prima parte si lasa doar partea cu votatul, macar asa lumea o sa zica "ba, macar e sincer."
8. Schimbarea hartii se va face un ultimile 5 minute printr-un vot care sa contina 2-3 harti dupa ce sa verificat /harti pentru a va asigura ca nu se repeta. (50% din staff nu stie sa schimbe harta si se roaga unii de altii sa o faca, in cele din urma se schimba singura iar dupa se neninta unul pe altul ca-si fc reclamatii -) #patit )
9. Odata ce votul a fost stabilit si dat, nu aveti voie sa interveniti cu alt vot. Exceptia de la regula se face daca primul vot a fost dat gresit !(asta asa ca si scuza pentru adminii care nu stiu sa schimbe harta... )
10. Adminii sunt obligati sa indrume playerii catre forumu' server-ului pentru orce neclaritate sau diferite intrebari. Deasemenea adminii sunt obligati sa fie mereu politicosi si civilizati cu playerii. Adminii care vor fi prinsi folosind limbaj necorespunzator, vor fi sanctionati cu avertisment/downgrade/remove.( Se musamalizeaza orice inuratura a unui dmin catre un player va garanteaza fratele vostru - )
11. Este interzisa instrainarea datelor de acces altor persoane. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu remove.( Aici tocmai ai distrus principal sursa de venit a acestor mici faceristi, nu- frumos)
12. Sunt interzise atacurile de orce natura intre admini. Puteti denunta un alt admin, din orce motiv (hack/limbaj/dezinteres...etc. printr-o reclamatie pe forum, insa trebuie sa aveti dovezi bine intemeiate sau puteti prezenta dovezile unui Fondator/Owner ! (Nu merge, am incercat, se pupa in fundulet prea mult unul pe altul sa poat interveni cineva in relatia lor...)
13. Folosirea comenzilor intre admini este strict interzisa. In caz contrar se va ajunge la sanctiune. (Ehh...)
14. Adminii care primesc reclamatii sau care sunt mentionati in cererile pentru unban/reclamatii, trebuie sa prezinte dovezile in maximum 24 de ore. In caz contrar acestia vor fi sanctionati cu suspend / -1 grad.( N-ai sa vezi tu vreodata punctualitate din nici un punct de vedere)
15. Urmati sfaturile/indicatiile adminilor mai mare in grad. Neintegrarea in Staff-ul ZP duce spre revocarea acestuia.(Iti dai seama ca un admin mai mare in grad inseamna mai multa intelepciune si intelineta, exemplu N1colas, onuletul ala da pe afara de intelepciune, mai ales cand isi baga un colaj cu "Cea mai sucara combinatie cu manele 2019" Creste brusc cu 17% coeficientul de inteligenta al tarii... )
16. Adminii se logheaza cu ajutorul comenzii: setinfo _pw "password" (Asta-i o regula? Aaa... asta-i asa pentru noii admini sa nu-si ia panica cand se conecteaza pe server si sa spuna ca au luat ban chiar cand au primit admin ca nu se ai conecteaza, este? - )
17. Adminii nu au voie sa planteze lasermine lung sau sa stea in spatele unuia, riscati -1 grad. ( De ce?)
18. Nu se vor da banuri pe clasa de ip decat in cazuri exceptionale. ( Iti dai seama, asta fiind pedeapsa suprem asupra unui player nu? - )
19. Adminii ce sunt noi vor primii accesul doar daca, vor specifica cuvantul cheie care este: Retinut ( Asta este testul suprem nu? -) )
20. Adminii ce nu-si fac datoria vor fi sanctionati. ( Si care este datoria lor? -) )
21. Jucatorii ce au nick de reclama vor fi redenumiti: ZP.FREAKZ.RO (ii bate comanda asta, mai bine-i pui sa le de kink - )
22. Orice admin are dreptul sa ceara dovezi pentru banurile altui admin.( Corect, are dreptul sa le ceara dar nu sa le si primeasca -) )
23. Adminii vor folosi "regula de 3 simpla". Cand un jucator injura, primeste gag 1 - 5 minute, la a 2-a abatere primeste gag 5 - 10 minute, la a 3-a abatere primeste ban 120. (prea multa matematica, e multe numere acolo boss )
24. Adminii mici in grad, nu vor cere explicatii de la gradele mai mari. (in traducere nimeni nu misca la bossi aia mari ca e nasol ! )
25. Odata ce un admin a plecat pe alt server, nu mai are drept de reaplicare la accesul avut.( Razbunare, asta se numeste TRADARE !!! )
26. Daca un admin se retrage si doreste sa revina in staff, va primi acces cu un grad mai mic decat cel pe care l-a avut!( TRAADAREEE !!! )
27. Nu aveti voie sa jucati cu alt nume decat cel pe care aveti admin, in caz contrat se aplica sanctiuni !( Imi place ca nu se specifica ce, iti di seama ce mustrare primeste ala -) )
28. Nu permiteti altcuiva sa joace cu adminul vostru ( suportati consecintele ). ( #27)
29. Nu faceti spam de comenzi.Comenzile se executa 1 singura data.(Trebuie sa fi mai explicit, o singura data pe acel jucator pe acea mapa, o data in permanenta, ca da cu virgula. Aici se interpreteaza ciudat)
30. Daca aveti admin nu inseamna ca sunteti mai presus ca un player, doar ca aveti o responsabilitate pentru intretinerea serverului si totodata asa cum l-ati primit, il puteti pierde ! (Nu e nimeni mai presus, dar e specificat ca un player nu are dreptul sa maraie la un admin sau sa zica ceva in general defapt -) )

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
QueenOfDarkness

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 30-11-2019 20:27)
Joined: 03 Aug 2018
Posts: 146, Topics: 4
Location: Cluj-Napoca

Reputation: -209
Votes: 17

 
Post Posted: 10-09-2018, 12:22:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins.
Momentan nu se accepta cererile de admin. Revino mai încolo cu o noua cerere. Pana atunci.. te aștept pe server. -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by QueenOfDarkness, 10 September 2018 13:16



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 24-04-2024, 10:04:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x