User
Pass
2FA

Discutii generale despre server (No OFFTOPIC!)
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 324, 325, 326  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message434382
Pytbull

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-01-2012 14:22)

Votes: 5

Post Posted: 25-04-2010, 22:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

seagar pt "-" am primit avertizare? .......asta e.

Mos Craciun de Romania.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 25-04-2010, 22:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
klesk wrote:
VM wrote:
azi noapte a picat pe respawn...cum setam serveru pentru respawn? ca se mai gasea cate unu sa puna bomba:))

amx_cvar sv_respawn 1
amx_cvar mp_roundtime 9
amx_map harta

scuze ca ma bag ... dar
de ce nu faceti un cfg separat de server.cfg .. de exemplu respawn.cfg si in el sa modificati doar cele 3 comenzi care difera de la normal la respawn
si sa modificati in cmdaccess.ini linia -> "amx_cfg" "c" ; admincmd.amxx
(adica sa o puneti cu flagu de KICK) ca sa aibe acces la amx_cfg respawn.cfg si cel mai mic admin de la voi...
si asa rezolvati problema :]

dupa ce zice VM....
scoateti din server.cfg partea cu comenzile care il trece pe normal... - si sa faceti 2 cfguri. unu pe normal si unu pe respawn

@pitbul nu ai voie sa faci posturi care contin doar un emoticon sau posturi monosilabice (hi, pa ,dnd, etc)

0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 25-04-2010, 22:16:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pytbull wrote:

nu este vina mea pentru cã tu nu citești regulamentul de postare al forumului.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-04-2010, 22:17:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pytbull wrote:

ai primit warn pe forum pt offtopic si ca nu respecti regulamentul forumului.ai fi putut sa razi doar in fata pc-ului nu sa ne pui doar un zambarici de dragul postului.nu mai posta ca nu are treaba warning-ul tau de pe forum cu serverul.Fa contestatie

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
klesk

[7sins]

(since 25-03-2015 10:05)

Votes: 107

Post Posted: 25-04-2010, 22:56:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
revox wrote:
klesk wrote:
VM wrote:
azi noapte a picat pe respawn...cum setam serveru pentru respawn? ca se mai gasea cate unu sa puna bomba:))

amx_cvar sv_respawn 1
amx_cvar mp_roundtime 9
amx_map harta

scuze ca ma bag ... dar
de ce nu faceti un cfg separat de server.cfg .. de exemplu respawn.cfg si in el sa modificati doar cele 3 comenzi care difera de la normal la respawn
si sa modificati in cmdaccess.ini linia -> "amx_cfg" "c" ; admincmd.amxx
(adica sa o puneti cu flagu de KICK) ca sa aibe acces la amx_cfg respawn.cfg si cel mai mic admin de la voi...
si asa rezolvati problema :]

dupa ce zice VM....
scoateti din server.cfg partea cu comenzile care il trece pe normal... - si sa faceti 2 cfguri. unu pe normal si unu pe respawn

@pitbul nu ai voie sa faci posturi care contin doar un emoticon sau posturi monosilabice (hi, pa ,dnd, etc)

o sa rezolv si asta

sin.freakz.ro
0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

Post Posted: 26-04-2010, 00:10:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru toti adminii!
Pentru a prinde un codat va puneti spec.Apoi va uitati pe cel banuit de cod 1-2 runde.Daca se vede clar codul,record si ban.Daca nu se vede faceti un demo mai lung pana va convingeti,sau eventual cereti pareri.
Spun aceste lucruri, banale pentru unii, pentru ca multi admini nu le stiu!!!AM intrat,dupa mult timp,intr-o noapte,pe respawn si am ramas uimit ca pe chat nu vedeam decat "ss luat de la x de catre adminul y".Inteleg ca vreti sa va jucati,dar dati-va si putin interes.Comanda de "amx_ss" a fost introdusa si pentru acolyte acum mult timp pentru a va fi de folos in caz ca nu este clar pe demo.Voi insa ati inlocuit demo-ul cu amx_ss.Unii nu folosesc nici una nici alta si ignora chatul!Asta seara am vorbit cu klesk despre aceasta problema si e de aceeasi parere.Probabil se va discuta pe tema scoaterii acestei comenzi de la acolyte!
Folositi demo-ul.e sfant.
cheers.

0 0

Back to top
mezeriash

[SiNNERS]

(since 01-05-2015 14:34)

Votes: 20

Post Posted: 26-04-2010, 00:15:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@John, un admin pierde mai mult timp cu amx_ss decat cu demo - Pana iti da id, pana intri pe mess, pana iti trimite, pana le verifici, unora le mai explici unde sunt pozele etc. Deci...ma rog. La wall, se vede in poze + ca ai ss checker in caz ca...la aim, demo e sfant. Parerea mea...

S`a mai spus o data...mai bine bagatzi blind...e chiar folositor de multe ori...si nu zic sa bagati pentru acolyte, de la sinner in sus...daca vreti -

///John : iti ia mai mult timp dar poti juca in acel timp.Daca ala zice ca nu stie si nu vrei sa iti bati capul,ii dai ban direct - sunt multe feluri de a o "rezolva"

*DEAD* Chrisstine. : tran.SEXY.lucent -
http://www.youtube.com/watch?v=vRbGN4opRfA - ---
0 0

Back to top
Bl4ck

[andrEI.]

(since 15-04-2014 17:42)

Votes: 7

Post Posted: 26-04-2010, 00:17:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu evit sa folosesc ss, sunt obijnuit cu demo, drept exemplu lista mea de codati care e 96% formata din demo-uri restu ss-uri , +1 john un demo e mult mai cert si mai sfant.

0 0

Back to top
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 26-04-2010, 00:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

le-am mai spus si eu sa faca demo si sa nu abuzeze de ss...se ia screenshot doar atunci cand nu esti convins de demo...
+1 trans

0 0

Back to top
zbest

[Creep]

(since 23-01-2016 22:14)

Post Posted: 26-04-2010, 00:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce sa mai zicem ca ieri am avut surpriza ca un admin, care avea demo dat drumu pe un player cu aim clar, se apuk sa ii faca si poze - !!! faza cu scos ss e cu dute vino la acolyte, ca nu ii poti cere cuiva care are admin poate pt prima oara sa utilizeze doar demo, se stie la unii a durat si pana sa stie de comanda record, dar sa te uiti p playeri sa vezi joaca la sunet, bulan sau wall! Desigur wallul clar cand playerul da pe nesimtite il vede oricine, dar in cazuri cand nu, e bun si ss! Asa ca ori ramane ca pana acum, cu mentiunea catre acolyte faceti uz si d demo, sau scoati ss si cand sunt dubii postat demoul pe forum!

0 0

Back to top
banderas

[SiNNER]

(since 18-09-2011 17:17)

Post Posted: 26-04-2010, 02:19:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alex te bucura ca mi-a scos adminul ,din greseli invatam,daca ai ceva cu mine zimi pe fata ca nu ma supara ca nu sunt un copil ca sa ma duc la mama sa plang.Si imi cer scuze pentru greseala comisa nu stiam ca nu am voie sa fac asa ceva.Am citit regulamentul da nu era nimic despre asa ceva am dat si eu un vot mic.
0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

Post Posted: 26-04-2010, 02:49:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zbest wrote:
ce sa mai zicem ca ieri am avut surpriza ca un admin, care avea demo dat drumu pe un player cu aim clar, se apuk sa ii faca si poze - !!! faza cu scos ss e cu dute vino la acolyte, ca nu ii poti cere cuiva care are admin poate pt prima oara sa utilizeze doar demo, se stie la unii a durat si pana sa stie de comanda record, dar sa te uiti p playeri sa vezi joaca la sunet, bulan sau wall! Desigur wallul clar cand playerul da pe nesimtite il vede oricine, dar in cazuri cand nu, e bun si ss! Asa ca ori ramane ca pana acum, cu mentiunea catre acolyte faceti uz si d demo, sau scoati ss si cand sunt dubii postat demoul pe forum!

invata mult mai usor sa admineze daca foloseste demo-ul.asa la ss nu se deranjeaza sa se uite pe jucator.da drumul la poze in timp ce joaca.

0 0

Back to top
XenDo

[~Ho,Ho..H...HoEZ~ ]

(since 26-11-2017 13:11)

Votes: 19

Post Posted: 26-04-2010, 05:38:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

banderas , nu cred ca are nimeni nimic cu tine...dar nu se dau voturi de genu ... nu cred ca ai vazut vreun admin sa faca chestia asta pana acum. Eram si eu pe server cand ai dat votul ...

[img]http://hlxce.ro/cosfreakz/sig.php?player_id=734&background=random[/img]
0 0

Back to top
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 26-04-2010, 07:39:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

banderas wrote:
Alex te bucura ca mi-a scos adminul ,din greseli invatam,daca ai ceva cu mine zimi pe fata ca nu ma supara ca nu sunt un copil ca sa ma duc la mama sa plang.Si imi cer scuze pentru greseala comisa nu stiam ca nu am voie sa fac asa ceva.Am citit regulamentul da nu era nimic despre asa ceva am dat si eu un vot mic.

o sa mai ai pro de la mine ... cand o sa inveti sa si vorbesti cu colegii tai admini ... nu doar cand inveti ca voturi de genu ala nu se dau. nu am nimic cu tine. dar nu ai nicio treaba cu adminatul ... pe forum ai vazut clar modelul de postare a codatilor ... tu postai dupa bunul plac.. pana cand a trebuit sa iti atragem atentia. dupa cum vezi cu cei care isi vad de treaba ... nu am nimic. si dau si pro`uri la triale ... dar cu tine nu ma impac nicicum ... sti limitele rush ... dai rush ... deci ... nu vad pt ce iti trebuie admin. PUNCT

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
RTYUI

[Mentally Stable]

(since 04-08-2019 20:00)

Votes: 19

Post Posted: 26-04-2010, 09:23:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok. am cautat pana m-am plictisit.. ori nu stiu cum functioneaza "cautare" ori le-ati ascuns ! -
ma refer la acele limite de rush de care am auzit ca sunt postate pe forum si nu le gasesc.

am pretentia de a fi un "admin corect" si nu imi place cand mi-se reproseaza un banal rush...de care nu stiam. -

Referitor la problema asta propun un topic pus la "importante", care sa sara in ochii tuturor, unde sa fie postate poze cu limitele clare pentru fiecare top10-15 cele mai jucate harti

paraciosule! -

i'm BACK !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 324, 325, 326  Next    

The time now is 04-03-2025, 12:41:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x