User
Pass
2FA
 
 

[Regulament] Goarena.Freakz.Ro

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1726
replayTM

[Owner GOARENA-FREAKZ]



Status: Offline
(since 14-12-2019 06:34)
Joined: 26 Dec 2018
Posts: 134, Topics: 13
Location: Germany

Reputation: 34.3
Votes: 2

 
Post Posted: 26-12-2018, 17:55:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)






Folosirea oricarui cod/hack/cheat sau program care creeaza avantaje fata de ceilalti jucatori este strict interzisa. Sanctiune: BAN PERMANENT
Limbajul indecent este strict interzis! De asemenea, toate conversatiile care nu au legatura cu serverul sau comunitatea pot fii discutate in privat si NU pe Voice Chat. Sanctiune: SILENCE/BAN TEMPORAR
Reclama facuta altor servere sau comunitati este STRICT INTERZISA. Sanctiune: BAN PERMANENT
Chemarea jucatorilor de pe server la competitive sau pe alte servere este INTERZISA. Sanctiune: SILENCE
Numele jignitoare sau care fac reclama sunt interzise pe server. Sanctiune: RENAME/BAN PERMANENT
Pentru intrebari legate de server sau reclamarea altor jucatori se foloseste "Say_team @mesaj" (u@). In nici un caz nu reclamati alti jucatori pe chat-ul general sau pe voice-chat. Sanctiune: SILENCE
Este interzisa divulgarea de detalii privind pozitia jucatorilor pe harta, viata lor ramasa, etc.. Sanctiune: SILENCE
Injuriile aduse la adresa adminilor sunt sanctionate in functie de gravitatea situatiei, adminul poate executa orice comanda pe care acesta o considera potrivita. Sanctiune: SILENCE/BAN TEMPORAR
Jucatorii care sunt plecati de la PC(AFK) vor primi kick doar in cazul in care serverul este plin. Sanctiune: KICK
Jucatoriilor nu le este permis sa se certe cu adminii in privinta unor decizii luate de acestia, insa ii pot reclama pe forum. Sanctiune: SILENCE
Folosirea unui al 2-lea cont pentru evitarea unor sanctiuni este STRICT INTERZISA! Sanctiune: BAN TEMPORAR/PERMANENT
Daca ai citit regulamentul pana in acest punct, la intrebarea "Ai citit regulamentul?" pentru cererea de helper, vei raspunde cu "Am incercat xy28"
Acest server este in mare parte Romanesc, dar vorbirea de engleza pe server este acceptata. Vorbirea altor limbi este interzisa. Sanctiune: SILENCE
In cazul in care descoperiti un bug aveti obligatia sa il raportati de urgenta unu-i admin. Abuzul de bug-uri este strict interzis. Sanctiune: BAN TEMPORAR
Este stricta interzisa deranjarea serverului prin voice-chat(punerea de muzica sau strigarea pe chat). Sanctiune: SILENCE
Pe acest server nu toleram discriminarea sau rasismul. Sanctiune: SILENCE/BAN TEMPORAR
Adminii au autoritatea pe server. Respectati adminii si nu v-a luati la cearta cu ei. Sanctiune: SILENCE
Este interzis sa faceti Camp sau sa interpretati ca sunteti AFK pentru a face un kill. Sanctiune: SLAY/KICK
Este strict interzis sa folositi serverul nostru pe post de market pentru a face trade cu iteme din joc. Sanctiune: SILENCE/KICK
In calitate de jucatori este interzis sa influnentati alti jucatori la voturi(vot pentru mapa sau RTV). Sanctiune: SILENCE






Regulamentul poate intampina imbunatatiri, astfel recomandam verificarea zilnica a acestuia.
Nu aveti voie sa va urcati pe harta/textura.
Jocul este FREE in limita bunului simt!
Evitati sa atrageti atentia in mod negativ.
Regulamentul nu este facut pentru a acorda vreun beneficiu absolut nimanui, acesta are rolul de a duce la buna stare, desfasurarea jocului.
Nu sunteti bine veniti daca intrati cu gandul de a face rau, mai bine nu intrati, nu cautam "smecherasi" cu figuri in cap ci oameni cu bun simt.





Adminii trebuie sa prezinte un comportament exemplar pe server. Datoria lor trebuie sa cuprinda respectarea regulamentului aflat in vigoare pe server si pastrarea unui limbaj adecvat prin orice mijloc de comunicare.
Daca un coleg va jigneste/injura/amentinta, faceti poze si anuntati un Owner sau aduceti dovada pe forum la Reclamatii.
Este strict interzisa folosirea altui nume in afara de cel pe care aveti adminul.
Este strict interzis sa debanati un jucator care a fost banat de un alt admin.
Este STRICT INTERZISA instrainarea sau folosirea de catre mai multe persoane a contului de admin!(indiferent ca e frate, sora, etc..)
In cazul in care o sa lipsiti mai mult de 3 zile, sunteti obligati sa anuntati un Owner sau sa postati pe forum cu motivul absentei si perioada acesteia. La fel si in cazul sedintelor anuntate.
Adminii au dreptul de a folosi accesele pe care le revin in scopul de a aplica sanctiuni numai in conformitate cu regulamentul.
In cazul in care apar diferente de opinie intre doi admini in ceea ce priveste o masura luata de acestia, ei pot discuta pe chat-ul adminilor, evitand folosirea chat-ului sau a voice chat-ului.
Indiferent de sanctiunea aplicata, adminii trebuie sa informeze mereu jucatorii cu privire la regula incalcata.
Daca un admin constata o incalcare a regulamentului dar nu detine accesele necesare pentru a lua masuri, trebuie sa informeze imediat un owner.
Adminii au obligatia sa citeasca zilnic postarile noi pe forum la categoria GOARENA. Acestia trebuie sa fie mereu la curent cu regulamentul.
Orice admin are obligatia de a ajuta orice jucator in cazul in care acesta ii semnaleaza o problema.
Adminii nu au voie sa foloseasca accesele acordate in folosul personal sau al unor cunoscuti.
Daca unui admin ii este comunicat sau descopera un bug este obligat sa sesizeze imediat un owner!
In caz ca un admin primeste BAN pe forum, adminul respectiv nu mai poate detine un grad pe server!
Daca un admin observa ca exista jucatori AFK si serverul este plin, acesta are obligatia de a le da kick acestor jucatori.
Folosirea acceselor acordate impotriva unui alt admin este strict interzisa.
In aplicarea sanctiunilor, adminii vor lua in considerare mai multi factori precum gravitatea situatiei si antecedentele jucatorului respectiv.
Se interzice acordarea directa a unor sanctiuni majore(ban), cu exceptia cazurilor in care este absolut necesar sau daca regulamentul prevede acest lucru.
Adminilor nu le este permis sa stea AFK sau la spectator pe server pentru o perioada indelungata.



Informatii despre warn-uri si sanctiunile acestora

La 1/3 warn-uri sanctiunea primita este: Suspend 24H.
La 2/3 warn-uri sanctiunea primita este: Suspend 48H.
La 3/3 warn-uri sanctiunea primita este: Down!

Informatii despre banlist

In caz ca ati acordat un ban permanent, trebuie neaparat sa postati la sectiunea #❌banlist❌ dupa modelul afisat.
Daca nu postati ban-ul in decurs de 5 ore riscati sa primiti un warn.

Procedura in unele cazuri/sanctiunile si durata acestora

In cazul limbajului:

Pentru injuraturi usoare pe Voice-Chat/Chat se acorda Mute/Gag/Silence intre 10 si 30 de minute.
Pentru injuraturi grave aduse la adresa staff-ului sau serverului pe Voice-Chat se acorda Mute/Gag/Silence intre 60 si 200 de minute dar daca este extrem de grav se poate acorda un ban temporar(Maxim 12h).

In cazul in care un jucator foloseste cuvinte stradale pentru a jigni un alt jucator pe Voice-Chat/Chat se acorda Mute/Gag/Silence intre 5 si 15 de minute.
(Exemple: "Bai pisatule!" | "Du-te-n coaiele mele" | s.a.m.d)

In cazul in care un jucator foloseste cuvinte vulgare desi acesta nu jigneste un alt jucator pe Voice-Chat/Chat se acorda Mute/Gag/Silence intre 5 si 15 de minute.
(Exemple: "Vai de pu*a mea" | "Sa-mi trag pu*a" | s.a.m.d)

Cand este vorba de rasism, nu toleram acest lucru in nici un caz(sanctiunea acordata v-a fii de Mute/Gag/Silence intre 60 si 120 de minute).
(Exemple: "Tigan borat" | "Moldovean prost" | s.a.m.d)

In cazul in care un jucator cheama restul jucatorilor la competivite/popflash/faceit/s.a.m.d, se acorda Mute/Gag/Silence 30 de minute.
In cazul in care un jucator influneteaza ceilalti jucatori sa foloseasca comanda !RTV sau sa aleaga o mapa anuma, se acorda Mute/Gag/Silence intre 5 si 15 de minute.

In cazul reclamei:

Pentru reclama se acorda ban permanent(tineti minte ca trebuie sa faceti un ScreenShot in caz ca reclama a fost pe chat/Pentru voice-chat nu aveti nevoie de nici o dovada).
In cazul acesta ban-ul se posteaza in banlist.

In cazul in care jucatorul care intra pe server face reclama une-i alte comunitati prin numele sau sunteti obligati sa actionati in urmatorul fel:
Ii schimbati numele iar dupa il atentionati ca trebuie sa isi schimbe numele daca doreste sa mai joace pe server(in caz ca individul nu se conformeaza cerintei puteti sa ii acordati un ban pemanent).

In cazul in care un jucator are numele unu-i site cunoscut, acesta nu v-a primi nici o sanctiune(daca acesta indruma jucatorii sa viziteze site-ul respectiv puteti sa ii acordati un Mute/Gag/Silene intre 10 si 30 de minute).
(Exemple: Hellcase.com | Csgoatse.com | CSGOEmpire.com | s.a.m.d)

In cazul in care jucatorul respectiv isi face reclama la Facebook/Instagram/Twitch/Youtube/s.a.m.d dar acesta nu are acordul din partea conducerii, trebuie sa il sanctionati cu Mute/Gag/Silence intre 15 si 45 de minute.

In cazul in care in numele jucatorului apar site-uri pornografice sau acesta trimite link-uri pe chat trebuie in primul rand sa ii schimbati numle iar apoi sa ii acordati un Mute/Gag/Silence intre 30 si 60 de minute.

In cazul codatiilor:

In cazul in care un presupus codat este raportat pe "u@" sunteti obligati sa investigati cazul si sa verificati daca acesta are intr-adevar coduri.
Dupa ce ati aflat ca dansul este un codat, sunteti obligati sa ii faceti demo in cazul in care acesta face cerere unban si pentru banlist.
Dupa ce ati descoperit ca jucatorul respectiv este codat si ati facut cu succes un demo, trebuie sa ii acordati ban permanent.
In cazul in care descoperiti un jucator care are spinbot, nu sunteti obligati sa faceti demo si puteti sa ii acordati ban direct(doar daca sunteti 100% siguri ca are spinbot).

ATENTIE!

Cand acordati o sanctiune pe server trebuie sa stiti ca motivl trebuie sa fie bine intemeiat, in caz contrar riscati sa primiti warn.
Oricine incalca aceste reguli risca sa primeasca warn/down sau chiar remove.

Informatii in privinta sanctiunilor si motivele acestora.

Incepand de astazi toate sanctiunile acordate si motivele acestora vor fii verificate cu strictete.

Motivele pe care trebuie sa le dati cand acordati o sanctiune trebuie sa fie bine intemeiate si fara prescurtari.
(Exemple gresite in cazul de mute sau gag: "calm" / "taci" / "termina" / "gura" / "lbj")
(Exemple gresite in cazul de ban sau kick: "pa" / "wh" / "aim" / "cod" / "dispari")

ATENTIE!
Aceste motive nu se pot aplica in nici un caz. In caz contrar adminul respectiv v-a fi sanctionat corespunzator.





Cereti sfatul altor admini cand vreti sa dati un vot pentru harta sau in cazul in care nu sunteti siguri de o sanctiune sau o decizie importanta.
Daca jucati cu COD si primiti VAC, o faceti pe propria raspundere, gradele nu se transfera/returneaza.
Daca doriti sa jucati cu COD, faceti asta pe un cont secundar si inafara serverelor FREAKZ.
Utilizarea codurilor pe contul primar sau secundar pe serverele FREAKZ se pedepseste cu REMOVE.
Se dau minim 2 harti la vot.





Donatorii nu trebuie sa abuzeze de abilitatiile de care au parte si in nici un caz, acestia nu trebuie sa considere ca au imunitate in fata sanctiunilor. Sanctiune: WARN/REMOVE
In calitate de Donator nu trebuie sa consideri ca ai imunitate in fata staff-ului sau chiar si a jucatorilor. Sanctiune: WARN
Donatoriilor nu le este permis sa se urce pe mapa astfel având un avantaj asupra oponentului. Sanctiune: WARN
Nu este permis spam-ul in chat cu sunete (SaNK Sounds) Sanctiune: WARN
In calitate de donator va este recomandat sa indrumati sau sa ajutati alt jucatori.
Abuzul de gloante infinite este interzis, timpul maxim si neintrerupt in care puteti face spray este de maxim 5 secunde. Sanctiune: WARN




In caz ca sunteti prinsi facand abuz de putere, fondatorul serverului decide sanctiunea.
Daca jucati cu COD si primiti VAC, o faceti pe propria raspundere, gradele nu se transfera/returneaza.
Daca doriti sa jucati cu COD, faceti asta pe un cont secundar si inafara serverelor FREAKZ.
Utilizarea codurilor pe contul primar sau secundar pe serverele FREAKZ se pedepseste cu REMOVE.

Am implementat un sistem de warn pentru donatori, aceasta schimbare inseamna ca daca ajungeti la 3/3 warn-uri in calitate de donator o sa fiti sanctionati cu ban 48 de ore si ramaneti fara grad 30 de zile.






Last edited by replayTM on 01-12-2019, 16:21:21; edited 60 times in total
6 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by replayTM, 26 December 2018 17:38



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  


The time now is 26-04-2024, 12:24:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x