User
Pass
2FA

[RESPINS] teg kiddow ...nui de cursa lunga :(

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message227
lamishto

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-02-2019 05:59)

Post Posted: 07-02-2019, 22:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul LaMishto (nu v.am mai scris de mult....la multi ani freakz -
Data + ora 07,02,2019 ora 20:45
Harta squirrel
Admini online (teg kiddow)
Adminul nu mia dat ban mia cerut wg
Motivul eram la cutit la mapa respectiva si vezi domnle ca, cand a vrut el sami dea cutit eu iam dat perversa ca pe targu ocna si am castigat mapa...si vezi domnle...cum nu ai murit ma ??? ma intreaba kidu(adminu)...mia dat link am iesit am instalat...dupa kidu(adminu) ial de unde nui:)) a iesit golanu...sa dus sa duca gunouiu cred...dupa intrase sinner iam explicat problema...a fugit si el dupa paine -...a iesit mai pe scurt iam zis k am dat drumu la scanare etc.... nu a zis nik....dupa dau de storm(ca vezi domnle sa intalni hotu cu P) ...nam injurat niciodata la joc...is asa de badaran ca nici nu Salut.Baietii cand intru in joc:))...nu ma cert cu nimeni ca nuj sa ma cert...va iubesc golanilor....nu mai faceti mishto daca nu stiti...ca e greu cu batranu.VA PUP (PS : IL VAD ODATA PE LUNA PE SERVER SA JOACE KIDU(ADMINU)..CRED CA TREBE LASAT PE TOAMNA. BYE !!!!
Dovada
Ip-ul: 192.168.1.31

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andrei !

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-05-2020 14:33)

Post Posted: 08-02-2019, 00:13:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand lasa atitudinea asta de "strada" ca nu cred ca vrei sa ne tragem de sireturi, ai fost respectat asa ca respecta la randul tau.
In al doilea rand nu inteleg ce vrei prin cererea asta , mi se pare nefondata.
In rest o seara faina si spor la joc.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Seth1, 11 February 2019 22:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-08-2025, 07:53:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password