Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[REZOLVAT] Reclamatie El.General
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Kefren
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 10-12-2019 13:20)
,
Topics: 9
Votes
: 1
Posted: 22-02-2019, 16:09:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul tau : kefren
Nick-ul adminului sau player-ului (Exact): El.General
Steam ID-ul Numeric al adminului sau player-ului : - nu am apucat sa il iau
Motivul reclamatiei : (Explicatie) Din cate am inteles de pe discord, si la cum a procedat walker, playerii VIP nu mai au voie sa se urce pe case si sa faca killuri, ei bine acest 'smecheras' ca mai e si un arogant, se tot urca pe harta 'awp_japan' si continua sa faca killuri, stiind deja ca nu mai este voie deoarece l-am atentionat si eu si zagor de multe ori. ( nu am putut sa fac
ss
cand era pe casa, e destul de greu de prins, dar am facut la chat, unde se observa )
Motivul pentru care ai luat ban/ai fost deranjat: -
Dovada screenshot la tot: (obligatorii)
https://imgur.com/a/gJ57O3U
Ora si data aproximativa : (obligatorii) 22.2.2019 / 16:04
0
0
Back to top
B0 sau Bobo
[Mentally Stable]
(since 20-07-2019 09:27)
,
Topics: 3
Posted: 22-02-2019, 19:10:16
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Kefren wrote:
Nick-ul tau : kefren
Nick-ul adminului sau player-ului (Exact): El.General
Steam ID-ul Numeric al adminului sau player-ului : - nu am apucat sa il iau
Motivul reclamatiei : (Explicatie) Din cate am inteles de pe discord, si la cum a procedat walker, playerii VIP nu mai au voie sa se urce pe case si sa faca killuri, ei bine acest 'smecheras' ca mai e si un arogant, se tot urca pe harta 'awp_japan' si continua sa faca killuri, stiind deja ca nu mai este voie deoarece l-am atentionat si eu si zagor de multe ori. ( nu am putut sa fac
ss
cand era pe casa, e destul de greu de prins, dar am facut la chat, unde se observa )
Motivul pentru care ai luat ban/ai fost deranjat: -
Dovada screenshot la tot: (obligatorii)
https://imgur.com/a/gJ57O3U
Ora si data aproximativa : (obligatorii) 22.2.2019 / 16:04
La cat se vorbeste pe discord, probabil baiatul nu a apucat sa citeasca, nici eu nu as sta sa citesc tot ce se scrie acolo, ca nu se vorbeste numai despre server. In regulament inca nu scrie pe forum, asa am convenit noi sa nu ne mai urcam pe casa. Si chestia asta cu urcatul s-a vorbit ieri, pai tu crezi ca din momentul in care s-a discutat problema, gata s-a si aplicat? Anunta-i pe toti daca e si intr-o saptamana ai sa vezi ca nu se mai urca nimeni. Nu acu ai vorbit pe discord cv, intri pe server ala e pe casa si tu faci reclamatii.. incepi sa devii super hater vis a vis de vip-uri.
Edit: 'Smecherasul' are un comportament mai placut decat al tau si e un om calm si prietenos, ai zis tu si Zagor, da bravo, nici eu nu as crede pana cand nu as verifica ce spune unu si altu. Daca era un admin pe server si-i spunea sa nu mai faca asta, nu o mai facea.
Do what is right, not what is easy.
0
0
Back to top
Kefren
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 22-02-2019, 19:28:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine si comportamentul meu, aici nu e un topic in care sa vorbesti despre mine, te ai bagat complet aiurea fara niciun rost, cum adica nu stia? Daca vrei citesti pe discord daca nu, nu, atata timp cat s-a vorbit inclusiv pe discord cat si pe server ca vip ul nu mai are voie sa faca killuri pe case nu faci ce te taie pe tine capu ca ai vip. Daca ai fost inactiv in ultima vreme te interesezi daca au fost facute niste schimbari, si da i am zis 2 persoane ca nu avea voie plus ca una dintre ele era si vip deci nu are niciun sens argumentu tau.. ah da, pana la urma ce rost ai tu in reclamatia asta? nu te priveste si nici nu ai fost pe server la momentul respectiv.
0
0
Back to top
B0 sau Bobo
[Mentally Stable]
(since 20-07-2019 09:27)
,
Topics: 3
Posted: 22-02-2019, 19:37:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Kefren wrote:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine si comportamentul meu, aici nu e un topic in care sa vorbesti despre mine, te ai bagat complet aiurea fara niciun rost, cum adica nu stia? Daca vrei citesti pe discord daca nu, nu, atata timp cat s-a vorbit inclusiv pe discord cat si pe server ca vip ul nu mai are voie sa faca killuri pe case nu faci ce te taie pe tine capu ca ai vip. Daca ai fost inactiv in ultima vreme te interesezi daca au fost facute niste schimbari, si da i am zis 2 persoane ca nu avea voie plus ca una dintre ele era si vip deci nu are niciun sens argumentu tau.. ah da, pana la urma ce rost ai tu in reclamatia asta? nu te priveste si nici nu ai fost pe server la momentul respectiv.
Ai citit printre randuri, exact cum banuiam, n-ai inteles nimic din ce ti-am scris acolo, doar ce te deranjeaza pe tine.
Do what is right, not what is easy.
0
0
Back to top
Kefren
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 22-02-2019, 20:09:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu mai are niciun rost discutia mea cu tine, ai zis ca baiatul iti e prieten deci e clara situatia, data viitoare lasa pe cine trebuie sa vorbeasca, nu te baga unde nu iti fierbe oala, eu am venit cu argumente solide atat pe discord cat si aici, nu ca tine cu "bau-bauri"
0
0
Back to top
xLaur96
[Founder AWPGO-FREAKZ]
(since 21-10-2019 16:20)
,
Topics: 34
Votes
: 3
Posted: 24-02-2019, 10:21:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
In regulament scrie ca n-ai voie sa te urci pe hatra cu jetpack-ul. Din cate stiu el s-a urcat cu double jump.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
xLaur96
, 24 February 2019 08:21
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->