User
Pass
2FA

Pentru Lider

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message263
Blu3Flam3X

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2019 11:19)

Post Posted: 01-04-2019, 23:06:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MesajTrimis: 01-04-2019, 23:00:41 Titlul subiectului: Pentru Lider
Nickname-ul din joc: Blu3Flam3X

Level-ul pe care il deti(minim 5): 13

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai): 4 ani

Varsta(reala): 14

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat): Los Santos Police Departament

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) : Pentru ca am fost membru si vreau sa vad si cum e sa fi si lider.sa fiu activ si o sa ajut playerii dins factiune

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp): 9-10:30 dimineata 21-00:00 seara

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"): National Guard pe alt server

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune): Cu forumul nu prea dar cu discodul foarte bine

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte): Eu sunt un baiat din bucuresti calm si ascultator.Imi palce sa ma joc afara cu prietenii mei Tenis Fotbal Pititoarea.Imi mai place sa ma joc si pe PC samp NFS si multe alte jocuri.Mai ales samp Pe serverul meu preferat FREAKZ.Atat am avut de spus

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni): 2

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"): Da

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by 1Shoot, 01 April 2019 21:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-07-2025, 06:09:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x