User
Pass
2FA

mi-am pierdut parola cand mi-am schimbat-o
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5776
kenzorkeyo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-01-2012 14:17)

Votes: 6

Post Posted: 01-05-2010, 21:29:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta omule ? hai mah te rog eu ajuta-ma ca deja de dimineata ne stresam aici sa-l recuperam...avem atatea dovezi... pana acuma era rezolvata treaba..... iti dau 10000 de printuri mah cu contu... uita-te la IP pe care a intrat Flavour si vezi ca imi corespunde cu asta.... intotdeauna am intrat pe IP asta dude... nu stiu ce nu e bine... https://www.wow-freakz.com/register.php?action=do_pass_activate&&h=&&p=0351894&&u=7700
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gogu99
[Banned user]

Banned

(since 09-05-2010 17:16)

Votes: 10

Post Posted: 01-05-2010, 21:29:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Mutati-va in pesteri ca nu e de voi calculatorul.
Dai ma click dreapta pe CLICK ME ala si dai copy link / copy target / etc, ce nume o avea, si da-mi paste aici

nu vad dc ar fi oameni || cu calculatorul din cauza problemelor site'ului tau

asa se poarta toti gmii pe serverul asta?,pt. ca daca da,o sa'mi retrag felicitarile si recomandarile date serverului

Staff message (Shocker):

+1 warn, offtopic

0 0

Back to top
kenzorkeyo

[Mentally Stable]

(since 05-01-2012 14:17)

Votes: 6

Post Posted: 01-05-2010, 21:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bah dracului ....Ce patesti daca imi dai parola ? daca din site imi da eroare....ce vina am eu ? ti-am dat printuri...dovezi...linkuri.... frate la clotza pe Keyo i-am dat 1 print si mi-a dat contu inapoi...si tie iti dau tot ce vrei.... printuri linkuri coduri .... si tu tot nu ma ajuti.... undeva scria GM friendly... nu inteleg dc alti GM pot sa vorbeasca asa de bine...sa te intelegi...sa porti o conversatie despre probleme.... tu zici : de unde ai idu meu si dai ignore....hai frate sa fim seriosi...daca tot asa de respectabili suntem...totusi sa ne ajutam...ca suntem oameni....nu suntem inferiori....si ce patesti daca ne dai contu? care e cel mai rau scenariu daca ne ajuti sa ne recuperam contu ? iesi doar in avantaj + 1 player care iti joaca pe server....
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 01-05-2010, 22:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gogu99 wrote:
Shocker wrote:
Mutati-va in pesteri ca nu e de voi calculatorul.
Dai ma click dreapta pe CLICK ME ala si dai copy link / copy target / etc, ce nume o avea, si da-mi paste aici

nu vad dc ar fi oameni || cu calculatorul din cauza problemelor site'ului tau

Amice, invata limba romana te rog si nu mai fa offtopic in tpoicurile in care intelegi ce se intampla. Am cerut sa imi arate link-ul de la CLICK ME dar el nu intelegea care

kenzorkeyo wrote:
Bah dracului ....Ce patesti daca imi dai parola ? daca din site imi da eroare....ce vina am eu ? ti-am dat printuri...dovezi...linkuri.... frate

Abia acum mi-ai dat link-ul care trebuie, calmeaza-te, trebuia sa vad link-ul ca sa imi dau seama ce problema e, degeaba te agiti ca ultimul disperat in loc sa faci ce iti spun.
S-a rezolvat

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 01 May 2010 20:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 17-01-2025, 22:46:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password