User
Pass
2FA
 
 

Romanian Spam Zone #25
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 90, 91, 92  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message235381
linke

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 11-12-2019 10:52)
Joined: 24 Aug 2012
Posts: 11543, Topics: 960
Location: Suceava

Reputation: 345.4
Votes: 935

 
Post Posted: 26-07-2019, 23:03:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lmao
ce fraieri. cum ba sa te lauzi ca lucrezi in strainatate sau ca ai plecat ca protest?
made my day



Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
but#pglist
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 05-11-2020 18:35)
Joined: 07 Sep 2012
Posts: 2591, Topics: 133
Location: Trollland

Reputation: -105.1
Votes: 171

 
Post Posted: 27-07-2019, 10:19:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spoiler:


poti sa imi aduci tu fel si fel de argumente. nu vei putea niciodata sa compari romania nici macar cu Cehia my friend. se vede ca nu ai iesit din tara sa observi si tu ce inseamna civilizatie pentru anul 2019

Update @ 27-07-2019, 11:19:02

linke wrote:
lmao
ce fraieri. cum ba sa te lauzi ca lucrezi in strainatate sau ca ai plecat ca protest?
made my day


te mira adevarul ? te socheaza realitatea ? ia un furazolidon -



Reputatie aproape moca -

R.I.P Abis

11.05.2014-27.12.2017



Last edited by but#pglist on 27-07-2019, 10:19:34; edited 1 time in total
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 27-07-2019, 17:47:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Plecatul ca protest din Romania nu are logica. Adica ce om intreg la cap s-ar intoarce de la un salar de cel putin 6000 lei in mana, la un salar de nici 1300 in mana? Ce om intreg la cap ar pleca din acea tara civilizata si mult mai dezvoltata, si s-ar intoarce in aceasta tara de lumea a treia, no.1 ranked = cea mai corupta din UE.
Cine renunta la strainatate din cauza nostalgiei si se intoarce aici permanent...este la un pas sa ii trag o flegma intre ochi, asa dezgust simt fata de cei care dau cu piciorul la sanse de genul.
Adica lolz, exemplu, inginer Romania = 2500-3000 net. Inginer Germania = cel putin 10000 net. Daca se discuta despre acelasi job in tari diferite, una care mai ca nu are masini zburatoare...si noi care...suntem mizeria de sub unghii. Nu stiu ce se intelege aici in tara ca fiind de "succes", adica ce anume? Lucrator comercial? Vanzator la magazinul de dupa colt? Manipulant marfa? Mizerii din astea de joburi platite asa in scarba? Salar ideal aici in tara = de la 4000 net in sus, mai ales daca are apartament/casa, masina, poate si o familie, sa aiba cu ce sa se intretina....ce sa faca ala cu 1263 net in mana? Avand si rate de exemplu. Se sterge in fund, nici de hartie igienica nu ii ajunge mizeria de minim pe economie.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
!/<id!

[Assasin]



Status: Offline
(since 20-05-2023 20:04)
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 4559, Topics: 218
Location: Berceni, la camatari acolo in Bucuresti

Reputation: 8.3
Votes: 541

 
Post Posted: 27-07-2019, 18:49:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Cine renunta la strainatate din cauza nostalgiei si se intoarce aici permanent...este la un pas sa ii trag o flegma intre ochi, asa dezgust simt fata de cei care dau cu piciorul la sanse de genul.

Ușor, periculosule. S-a umflat tãrâța în voi? Marea majoritate care pleacã în afarã, pleacã cã-s bãtuți în cap și mor de foame aici în țarã, iar afarã devin sclavi pe plantație. Nu poți trãi cu minimul pe economie, totuși ai mei au reușit cu minimul pe economie sã mã ținã în liceu, n-am dus lipsã de nimic nici eu, nici fratele meu. Ce cãcat tot vorbești acolo de salariu de 4000 de lei? Da, 1300 de lei sunt puțini, dar atâta timp cât nu fuți banii pe prostii, ai cu ce trãi. Logic cã dacã nu vã duce capul nu faceți nimic în țarã, pe plantație îi primesc și pe cei care n-au luat bac-ul. Am fost în Anglia și n-ai sã vezi tu britanic la munca de jos, pe care o practicã românii. În afarã românii, polonezii și albanezii sunt cei mai buni sclavi ai lor. A nu se interpreta greșit, am fost acolo la niște rude în vacanțã, nu sã muncesc. Dacã nu vã convine, plecați dracu în afarã, nu vã ține nimeni cu forța, dar nu veniți aici sã vã dați importanțã, n-aveți dreptul sã comentați. Toți ciobanii care pleacã în afarã au arfe pe stomacul gol, dar sãracii abia știu sã poarte un dialog, li se încurcã limba-n gurã când rostesc mai mult de 3 cuvinte.
Vreți schimbare? Veniți în **** mea aici și faceți ceva, cã pe net toți sunteți tari în gurã.




1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 27-07-2019, 19:37:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai demult se cerea aici in tara sa ai minim bacul luat, cam pentru majoritatea joburilor, acum ii ia pe toti parazitii fara bac, in productie, in supermarket-uri (ca nu trebuie cine stie ce creier sa pui marfa la raft), si ii ia mai ales pe paznicii astia de duzina care stau si si-o freaca la intrarea de la ONG-uri. La ce criza de muncitori este in tara, stai tu calm, ti-l ia si pe ala fara bac in multe domenii, la munca de jos.
Also, avem tot dreptul sa comentam, mai ales cei care inca suntem aici in tara, sau oh, te-am scos afara din zona de comfort si te simti ranit? Cam atat au reusit ai tai? Sa te tina in liceu? Au mai dat si ei cate una alta la fondul clasei? Contributia....ahem.

Hai sa facem in felul urmator. Esti singur, stai in chirie, ai 1263 net pe luna, cat este minimul pe economie. Cat iti mai ramane? Un exercitiu simplu de matematica. Cat profit iti mai ramane? Asta fara sa spargi banii pe porcarii. Cel putin 100 euro ar fi o garsoniera amarata, din start s-au dus 450 lei, mai raman cam 910 lei, se mai duc pe mancare, electricitate, gaz (mai ales iarna), apa, poate si benzina. Asa-i ca ramai cu mai putin de 400 lei in mana? Asa este, si asta cu indulgenta o zic. Hai ca poate ti se mareste salariul, dupa 1 an de sclavie, primesti 100 brut, adica 60 net....ia uite, poate asa reusesti si tu un concediu amarat de cateva zile pe....undeva. Misto, nu? O duci bine cu profitul asta de "sclav".

Adica se intelege gelozia, este greu de ajuns in strainatate, este greu sa te adaptezi, dar uite aici in lucru, daca in strainatate treci de stadiul ala de "sclav", atunci ca fapt divers, esti mai realizat decat majoritatea maimutoilor de aici din tara ce se dau mari "patrioti". Deci stai tu calm, ca cei care au plecat in strainatate au trecut prin aceeasi mizerie de salar cum ai trecut tu, eu si altii, cum au trecut si ai tai, si ai mei, si ale altora.
Crezi ca romanii de aici sunt diferiti fata de cei din diaspora? Sunt chiar mai nasoli astia din tara, stau la mizerie de salar, la ceva patron imbecil, multi chiar sunt patroni romani care platesc slab, dar mai au si tupeul sa comenteze la cei din diaspora.

Daca nu erai ceva mediocru, ai fi observat partea cand am zis ca eu inca ma aflu in tara (ignora ce arata mai sus, cu Bulgaria, este de la IP). Si crede-ma, inca caut acea portita sa plec din aceasta tara. And trust me, am avut joburi unde am primit si 2500 in mana, curand pot atinge si peste 3000 in mana, dar daca tu crezi ca asta o sa ma tina intr-o tara corupta cu un popor majoritar cu IQ-ul echivalent temperaturii de camera...te inseli. Si cat timp sunt aici in tara, o sa incurajez cat mai multa lume sa nu rateze oportunitatea de a se realiza in alta tara. Doresc sa vad sistemul din tara arzand, intelegi? Si asa forta de munca scade in fiecare an din ce in ce mai mult, deci pot pur si simplu sa ma uit cum tara arde, nu mai trebuie sa pun si eu benzina, ca tara oricum o ia la vale. Si de facut nu face nimeni nimic oricum....Care au mai multa influenta decat mine si altii la un loc.

Also, asa de curiozitate, familie de 3-4 sa zicem, care au factura de 30-40 lei la apa, cum reusesc ei? Stau nespalati o saptamana intreaga? Alta explicatie nu gasesc.
Deci repet, faptul ca ramai in tara nu te face cine stie ce "erou"...sa fim seriosi. Asa cum ala din strainatate este "sclav", asa si romanul este "sclav"....da, dar uite ca ala din strainatate este un "sclav" cu mai multi bani. Ala care doreste un nou inceput in alta tara, lui ii este mai greu. De ce? Pentru ca trebuie sa renunte la multe lucruri de aici, trebuie sa se mute la distanta fata de cei dragi (asta daca nu ii ia pe cei dragi cu el), trebuie sa se adapteze la un nou stil de viata, unul mai dur, si trebuie sa gaseasca o modalitate sa treaca peste discriminarile de acolo....adica sa fim seriosi, romanul nu mai are o reputatie buna de multe decenii in alte tari vecine.
Deci da, diaspora "sclava", dar macar nu traieste ca si noi, cu mizerie de salar. Asa cum tu poti sa reusesti in tara...ca vai, reusesti ca un oarecare sef de echipa, ajungi la un salar de 1800-2000 net, asa poate sa reuseasca si romanul din strainatate, dar acolo o sa fie de 5 ori mai mare profitul.

Daca asta inteleg cei ca tine, ca in strainatate inseamna "sclav pe plantatie", iar alte oportunitati nu exista (desi vad o gramada de angajari prin productie, chiar sanse sa se avanseze la birou), atunci este clar ca imi cam pierd vremea cu tine sa iti mai aduc argumente...asta daca acest full wall-o-text nu era suficient.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
!/<id!

[Assasin]



Status: Offline
(since 20-05-2023 20:04)
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 4559, Topics: 218
Location: Berceni, la camatari acolo in Bucuresti

Reputation: 8.3
Votes: 541

 
Post Posted: 27-07-2019, 19:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Coaie, lasă-mă cu astea ale tale, am bursă la facultate, lucrez in weekend, mă doare-n cot, nu stau pe banii părinților. Că pe voi nu vă duce capul să vă descurcați, nu e problema noastră. Gelozie? Cu ce medie am avut la bac, puteam să studiez la ce universitate din afară voia cioaca mea, nu să mă duc la muncă. Totul depinde de bani? Coaie, ce? Îmi permit și aici câte un pachet de țigări pe zi și un pet de bere+mâncare gătită de gagică-mea+ieșit în vacanțe. Mi se rupe mie de ce îndrumi tu, vezi să nu îndrumi mașinile în parcare, că acolo e mai rău. Măcar de ar fi comentat unii care aveau ceva în cap. Cine dracu a zis că ești erou dacă rămâi în țară? Coaie, scuză-mă, ești tâmpit?



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 27-07-2019, 20:08:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu eu am zis partea cu "erou", doar am citat din ce am mai vazut pe la altii cu aceeasi mentalitate de bullshit ca si a ta.
Cine a zis ca nu ne duce capul sa ne descurcam? Cam atat iti intelege putrefactia de creier? Ca daca pui mana pe o oportunitate, inseamna ca esti "sclav"? Te-ai gandit pentru o secunda ca poate altii doresc mai mult? Poate altii nu merg pentru bani in alta tara, ci ca sa scape de imbecilitatea din Romania. Nah.....degeaba cu tine, tu esti cel care nu are ceva in cap, degeaba bursa. Adica sunt si curios, daca nu este cu suparare, ce saracie lucrezi (in weekend) si pe cat, de ai un tupeu asa ordinar de ii critici pe cei care au reusit sa mearga pe alt drum, chiar mai bun?
Momentan ai bursa, si ceva...job. Sa te vad dupa absolvire, daca chiar o sa nimeresti in domeniu. Am avut si eu coleg pe care "l-a dus capul", lua note destul de mari, si lucreaza la Mado. Poate o sa imi servesti si tu mie un burger de la McDonalds cat timp iti faci experienta.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
!/<id!

[Assasin]



Status: Offline
(since 20-05-2023 20:04)
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 4559, Topics: 218
Location: Berceni, la camatari acolo in Bucuresti

Reputation: 8.3
Votes: 541

 
Post Posted: 27-07-2019, 20:37:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alo, gara. Vezi cã nu vorbești cu ãștia ai tãi de pe forum, mai ușor cu arfele de șmecheraș cã nu impresionezi pe nimeni.
Pun marfã pe rafturi la mega-ul de la scarã, n-ai tu treabã de salariu. Te rog, când vorbești cu mine, renunțã la analfabetismul funcțional. Am zis cã marea majoritate care se duc acolo asta fac, n-am zis de toți.
Și ce treabã au notele mari cu ce ai în cap? Bãiatul meu, tu încurci sula cu prefectura. Spiru Haret nu e facultate, dacã asta-ți crede capul. Stai liniștit, puteam oricând sã plec de aici, mi se rupe de țara asta mai rãu decât ți se rupe ție. Tu ești genul de lãtrãu care nici la proteste nu iese de fricã sã nu-și ia bãtaie. Țara e de cãcat cã e poporul imbecil și nu face nimic, ãștia și cu tine care se dau zmei pe net, iar când e sã iasã le naște cangurul un aligator și nu mai pot sã ajungã. Cine te ține sã nu pleci? Exprimarea liberã e pentru toatã lumea, dar în cazul ãstora ca tine, care latrã aiurea, e degeaba.






Last edited by !/<id! on 27-07-2019, 20:39:51; edited 2 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
cl0vnul uc!g@s

[Be a Monster ☆]



Status: Offline
(since 03-06-2020 00:00)
Joined: 11 Nov 2013
Posts: 9684, Topics: 434
Location: Romania

Reputation: 215.4
Votes: 1379

 
Post Posted: 27-07-2019, 20:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kidule fii chill ba tata -))


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 27-07-2019, 20:54:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dap...te-am scos din zona de comfort si te simti. Stai calm, ca stiu ca pe mediocrii nu ii pot impresiona cu argumente logice, gen cazul tau.
Daca ar fi sa discutam despre analfabetism functional, da o fuga pana la oglinda.
Deci care era cu marea majoritate? Te referi la partea cu "nu ii duce capul"? Din nou, da o fuga pana la oglinda, sa vezi cu adevarat acea persoana.
Eu nu latru degeaba, eu doar fac niste observatii ale simplelor fapte....nu ca tu ai fi familiar cu asa ceva.
Pe mine nu ma tine nimeni sa nu plec, dar ti-am zis si mai sus, analfabetule functional care esti, ca eu caut o anume portita. Nu o sa plec asa de nebun, mai rabd si eu secaturile ca tine din tara care isi tin limba in gura, si nu numai, nici macar nu sunteti oameni ai faptelor. Daca tot zici de latrai....ma repet inca odata, da o fuga pana la oglinda. Zici ca eu latru degeaba, facand observatii si incurajand lumea sa nu isi rateze oportunitatile? Tu latri degeaba cu argumente invalide, ipocrit mediocru ce esti.

Tu sa taci si sa imi servesti burgerul dupa absolvire, nu sa comentezi aici pe degeaba, ca te-ai trezit tu sa fi ceva "erou" care incearca sa justifice esecul acestei tari, cu cei ca tine in frunte.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
NoLIMI[T]

[GFX Designer]



Status: Offline
(since 16-01-2021 03:02)
Joined: 06 Dec 2013
Posts: 596, Topics: 130
Location: In gura lui Punk

Reputation: -44.4
Votes: 102

 
Post Posted: 27-07-2019, 20:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are rost sa va contraziceti pe subiectul asta pentru ca mereu vor exista pareri pro/contra.
Dupa 4 ani stati in Franta, m-am intors in tara si am studiat din clasa a 2-a pana intr-a 9-a inclusiv la Eminescu, intitulata ca 'scoala europeana de filologie' cica. Cu ce am ramas de acolo ? Cu limba franceza pe care o stiam deja de dinainte sa vin in tara ? Huh. Ok, clasa a 10-a am inceput-o la un alt liceu pentru ca m-am saturat sa ni se ceara sa tocim niste bullshit-uri de care nici nu vom mai auzi dupa absolvire, iar acum, dupa 1 an de la bac, inca nu mi-am schimbat parerea. M-am mutat la un liceu tehnologic pentru ca am preferat mai degraba sa invat o meserie si in orar aveam vreo 4 ore de practica daca nu ma insel. Dintr-a 10-a pana la sfarsitul liceului am fost de 2 ori la practica si de ambele dati am regretat. - Profesorul ori nu se prezenta la ore, ori venea si statea in birou cu o sticluta de palinca si spun asta pentru ca tot liceul stie ca le mai suda in timpul orelor. Deci efectiv pot sa spun ca mi-am irosit cei 11 ani de studii facuti in Romania si regret ca nu am ramas in Franta cand aveam totul pe tava si nu am profitat de sansa pe care am avut-o la studii si la un viitor asigurat sau cel putin unul mai bun decat mi-as putea face in tara.
In ianuarie, la scurt timp dupa ce am implinit varsta de 18 ani am plecat de unul singur in strainatate cu 150 de euro parca, bani doar de drum si eventual si de ceva maruntisuri. La inceput am lucrat pe distribuitor si dupa la banda. La fel cum a spus cineva mai sus, am avut parte de sefi romani si bineinteles ca trageau pielea de pe noi pentru un ***** de salariu de 1200 euro dar nu ma mir pentru ca din cauza asta nu exista mana de munca in Romania si majoritatea patronasilor prefera sa-si faca firma in afara. Recunosc. Aveam o norma de 3000 de paleti pe zi si cu doar 5 oameni la banda (2 descarcau paletii si 3 luau lazile, printre care si eu) si in loc de norma respectiva noi faceam minim cate 10000, maxim 15, adica aproape de 5 ori mai mult decat trebuia si nu eram cu nimic mai bine platiti pentru asta. Ce conta ca eram lesinati si ca timp de 2 saptamani am bagat cate 12 ore pe zi si doar o Duminica nu am lucrat...banu' sa le iasa. Dar nu conteaza, acolo am lucrat prima oara si am avut parte de niste experiente noi, bune sau rele, si am invatat din ele. Cert e ca nu mi-am luat painea de la gura, n-am indurat frig sau ce mai cred altii despre cei din diaspora, ba chiar dupa 3 luni de zile am reusit sa imi cumpar laptop, telefon si am trimis bani acasa, iar pana acum mi-am schimbat locul de munca, castig mai mult, mi-am pus niste bani deoparte pentru scoala de soferi si masina, bani pe care i-am castigat de unul singur fara sa-i am ca sponsori pe parinti si in acelasi timp bani pe care nu i-as fi facut in tara deocamdata, mai ales la varsta mea.
Ca sa nu mai spun, altfel sunt conditiile aici, m-am saturat de tiganiile si de gunoaiele din tara, lumea e respectuoasa, munca e platita, etc.
Pur si simplu n-am de gand sa ma mai intorc in tara decat in concedii, ca exemplu acum, cat sa imi vizitez familia.


Reputatie gratis


Last edited by NoLIMI[T] on 27-07-2019, 20:58:20; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 27-07-2019, 21:01:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce este corect, sunt si anumite avantaje aici in tara, si anume ca diploma de absolvire, gen cea de la Cluj, Timisoara, Bucuresti, etc, este recunoscuta si in strainatate. Dar sa nu vina careva sa imi zica ca tara asta, cu 50 de ani in urma fata de altele mai civilizate, cel putin, are mai multe avantaje decat acele tari.
Ce pareri pro/contra? Daca discutam despre fapte, nu opinii, in final tot strainatatea o sa aiba punctaj mai mare. Traiul mai bun niciodata nu a venit usor, si niciodata nu o sa vina. Adica deeehhh, pentru o berica, o tigarusa, o mancarusa si din astea, astea le rezolva si astia din tara care nu au toate tiglele la cap, ca tot este celebra replica "nu ii duce capul".



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
!/<id!

[Assasin]



Status: Offline
(since 20-05-2023 20:04)
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 4559, Topics: 218
Location: Berceni, la camatari acolo in Bucuresti

Reputation: 8.3
Votes: 541

 
Post Posted: 27-07-2019, 21:03:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
tu sa taci si sa imi servesti burgerul dupa absolvire, nu sa comentezi aici pe degeaba, ca te-ai trezit tu sa fi ceva "erou" care incearca sa justifice esecul acestei tari, cu cei ca tine in frunte.

Bãi alifie, ți-am mai zis, tu crezi cã vorbești cu ãștia ai tãi de pe forum? Eșec? Coaie, tu ești vai de tine, se vede cã ești în depresie și cã nu ai prieteni. Ãștia de pe aici vorbesc cu tine din milã. Tu te-ai chinuit sã termini liceul, bãnuiesc cã își bãteau toți de prin liceu cioaca de tine și cã erai tipul din ultima bancã ce nu vorbea cu nimeni. Ție ți-au lãsat niște traume, care se manifestã la bãtrânețe. Sã-ți servesc burger? Cred cã vorbești cam prost, nu crezi? Eu mãcar fac o facultate de stat, tu te plângi ca o pizdã la menstruație.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]



Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)
Joined: 21 Jun 2008
Posts: 23706, Topics: 796
Location: Bulgaria

Reputation: 2597.9
Votes: 215

Post Posted: 27-07-2019, 21:12:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si mai multe speculatii, dar si mai multa lipsa de argumente, inclusiv esti si sub 70 IQ. Sa iti dau un indiciu, ai gresit cu fiecare speculatie in parte. Dar cum am spus, te-am scos din zona de comfort si te simti, "smekerasule" care esti.
And hold on....tu ma faci "batran"? -
Stai ca rad...deci serios, in eterna ta inconstienta si lipsa de informatii, tu chiar ma amuzi. Si asa era nevoie ca spam-ul sa fie temporar reinviat, iar un clovn ca tine este numai bun.
Tu esti ceva patriot din asta care a ramas in urma sa demonstreze "ceva"?
Eu incerc sa iti explic un adevar, dar nu poti explica naivului asa ceva, o vezi doar pe a ta, si totusi nu ai adus argumente valide sa iti justifici asa zisa "logica".

Tu sa taci si sa pui marfa la raft, apoi dupa absolvire, tu o sa imi servesti mie acel burger, iar eu o sa iti las un bacsis de 2-3 lei, asa din mila.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
!/<id!

[Assasin]



Status: Offline
(since 20-05-2023 20:04)
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 4559, Topics: 218
Location: Berceni, la camatari acolo in Bucuresti

Reputation: 8.3
Votes: 541

 
Post Posted: 27-07-2019, 21:16:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te aștept in Caracal, că-s aici momentan. Atât de inapt ești, încât ai crezut faza cu mega. -
De ce morții mei ți-aș spune ție, un căcat cu ochi, ce fac eu în timpul liber?
Știi măcar ce-i aia zonă de comfort? Zona în care stai tu, un ecran ne desparte, nu te cunosc, dar nu cred că face2face, să mă exprim pe înțelesul tău, ai mai comenta cu atâta ardoare. Te-am pupat, interlopule.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Denim, 02 December 2020 10:38



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 90, 91, 92  Next    


The time now is 28-03-2024, 20:08:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x