User
Pass
2FA

[REZOLVAT] [Reclamatie] BALOO

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message259
qpdenisaqp

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-10-2019 20:02)

Post Posted: 29-10-2019, 22:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[★] Numele in joc: ✝ Denisa ✝
[★] Numele reclamatului: BALOO
[★] Steam ID-ul reclamatului: STEAM_1:0:506521012
[★] Motivul reclamației: In primul rand, luasem 15 minute gag de la BALOO ca l-am intrebat pe unul fara sa fie intr un mod jignitor ,, Sa mori tu si fam. ta ca am voce de baiat -))))) ,, . Gandindu-ma ca poate a inteles gresit, am zis ca e ok si trec cu vederea. Dar dupa am scris pe chat ,, scrieti rtv,, eu nestiind ca nu am voie. Am jucat pe o gramada de arene si n-am auzit pana acum ca n-ai voie sa influentezi votul. Querty m-a avertizat si am zis ca e ok si ca nu mai zic, iar peste cateva secunde imi iau din nou gag 15 minute.(Nu 5, nu 10, 15 direct) Intelesesem din prima ca nu am voie sa zic, nu era nevoie de gag din moment ce sunt noua pe server. Pana acum la cazuri asemanatoare ( ma refer la regulamentele staffurilor din care am facut parte pana acum) se da avertisment si apoi gag (la greseli de genul si nu injurii, etc). Pe langa asta am vazut ca in general da cu gag intr-o parte si in alta unde este sau nu nevoie. El mi-a dat explicatia ca a precizat mapa trecuta( am castile la maxim si n am auzit asta:) ) si ca din 3 in 3 minute scrie in chat serverul automat, iar eu cand ma joc nu vorbesc in chat ca sa ma uit, ci pe voice.Nu stiu daca e lipsa de experienta sau faptul ca este misogin, dar tot cred ca ar trebui sa fie avertizat sau sanctionat pentru greselile astea care mi se par de incepator. Multumesc anticipat!-
[★] Dovezi(obligatoriu): Cazului meu, personal, nu cred ca ar fi alta dovada necesara decat sa verificati in logs, asta pe langa prezenta altor persoane din staff. Pace:D

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Baloo_Cs

[Mentally Stable]

(since 10-12-2019 00:16)

Post Posted: 29-10-2019, 23:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut Denisa , exista un regulament pe care tu ca jucatoare pe server trebuie sa-l respecti , in chat scrie din 3 in 3 minute sau din 5 in 5 minute ca nu ai voie sa influentezi mapa sau votul de rtv.Eu nu vad de ce mi-ai facut reclamatie cat timp TrapKill a fost pe server si nu a zis nimic , nu sunt obligat sa dau o sansa cuiva care greseste deoarece dupa daca cineva primeste mute sau gag pe motiv "limbaj"" sau "influentare rtv" o sa zica ca tu de ce nu ai primit.Si la faza cu gag pentru ce ai zis tu pe chat este deoarece trebuie sa pastrezi un limbaj decent cand joci pe server.O seara placuta !

Le sunt recunoscãtor tuturor celor care m-au refuzat în viațã. Datoritã lor am reușit pe cont propriu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TrapKill

[Owner GOARENA-FREAKZ]

(since 05-02-2020 22:52)

Votes: 3

Post Posted: 29-10-2019, 23:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca ti-a spus tot, multumesc pentru timpul acordat pentru reclamatie. http://prntscr.com/ppuub9

When you feel like quitting think about why you started!

Orice demon, e un înger decãzut!

Last edited by TrapKill on 29-10-2019, 23:51:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TrapKill, 29 October 2019 21:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 15-01-2025, 17:27:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x