User
Pass
2FA

Ban aiurea !!
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message3632
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Status: Offline
(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 07-05-2010, 20:24:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Royal am sa trec direct la subiect ...daca nu vezi bine la calculator dute mai bine si cumparati niste ochelari poate asa vezi mai bine fiecare player unde pune laser si ce face....ti-am zis ca nu am pus laser ....iar daca era sa pun da ziceam da ma eu am pus ...dar tu ca admin trebuia sa zici "Nu aveti voie laser la sfoara kick/slay/ban" dar tu nu prea ai nici o treaba cu cs'ul tu suferi prea mult din cauza adminului ...defiecare data cand intri pe server iti bati joc de toti playerii care sunt pe server ...ca esti tu "miezul" si asi ruga pe Riwix si pe 11 sa ia masuri impotriva asta ..pentru ca asa in stilul asta veti pierde multi oamenii ..si dupa parerea mea pacat de munca voastra depusa pentru acest server asta este parerea mea.....iar tu Royal abtinete cu comportamentul asta pentru ca unu la mana nu ne tragem de sireturi ...tu ai o varsta iar eu am o alta varsta ..cocalarii din astia gasesti in orice colt ..imi pare rau ca trebuia sa zic chestia asta ....dar asa fac toti injura pe server si se cred "smecherii" nu cred ca este necesar sa facem chesti de genul asta...fiecare om intra si se joaca linistit si se joaca in felul lui ....dar daca tu nu te poti abtine ....parerea mea ca tu nu ai ce cauta aici ....dupa cum am zis ...daca puneam eu laser da ziceam..."da ma am pus eu laser" dar nu trebuie sa dai ban asa direct ca asa iti place tie...mai intai ai explici omului ca nu are voie sa puna laser sau ma rog alte chesti ....deci eu am intrat pe acest server cu un scop iar scopul este de a ma distra nu sa ascult toti cocalari care injura si care sufera de smecherie ...deci inca o data rog pe Riwix si pe 11 sa ia masuri...dupa cum am zis pacat de munca voastra ...este un server foarte frumos unde te poti relaxa si de a te juca linistit.

Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dreAm*

[ ~ DeeJay ~ ]

(since 13-02-2013 21:55)

Votes: 33

Post Posted: 07-05-2010, 20:38:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ii dau dreptate lui Vod@fon3.. Ar fi trebuit sa zica de la inceput ce e voie si ce nu ca sa se stie ce este de facut nu sa te trezesti cu ban fara sa stii de ce cum si ce fel.. Nu cred ca ii doare mana sa scrie ce trebuie facut.. Vod@fon3 a zis ca nu a pus laser`ul acolo.. Poate ar fi trebuit sa se uite mai bine sau sa se fi facut demo sa se vada clar daca intr-adevar este asa.. Sper sa se rezolve totul!

RefleX

0 0

Back to top
djbooze

[FreekOut FauK3]

(since 10-01-2019 22:15)

Votes: 21

Post Posted: 07-05-2010, 21:01:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici mie nu imi place cum admineaza royal
0 0

Back to top
zEx douapuncteics

[ Jupânu']

(since 23-02-2013 16:34)

Votes: 32

Post Posted: 07-05-2010, 21:19:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

djbooze wrote:
Nici mie nu imi place cum admineaza royal

Sa fii sanatos daca nu iti place cum admineaza royal....ai vreo problema ca nu admineaza bine ?....nu`ti convine numai juca cand e el pe server.....da intr`un fel iash da si yo dreptate lui voda.....dar mai intai....royal trebuia sa dea slay nu ban direct...asta e ..zi ms ca nu e permanent -)....si apropo voda.... Riwix e 11^.... -

Bafta~ -

zEx douapuncteics ;X Death

zEx douapuncteics ;X ceacea -
0 0

Back to top
Waynee

[BasedTontoVeli]

(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 07-05-2010, 21:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:
Royal am sa trec direct la subiect ...daca nu vezi bine la calculator dute mai bine si cumparati niste ochelari poate asa vezi mai bine fiecare player unde pune laser si ce face....ti-am zis ca nu am pus laser ....iar daca era sa pun da ziceam da ma eu am pus ...dar tu ca admin trebuia sa zici "Nu aveti voie laser la sfoara kick/slay/ban" dar tu nu prea ai nici o treaba cu cs'ul tu suferi prea mult din cauza adminului ...defiecare data cand intri pe server iti bati joc de toti playerii care sunt pe server ...ca esti tu "miezul" si asi ruga pe Riwix si pe 11 sa ia masuri impotriva asta ..pentru ca asa in stilul asta veti pierde multi oamenii ..si dupa parerea mea pacat de munca voastra depusa pentru acest server asta este parerea mea.....iar tu Royal abtinete cu comportamentul asta pentru ca unu la mana nu ne tragem de sireturi ...tu ai o varsta iar eu am o alta varsta ..cocalarii din astia gasesti in orice colt ..imi pare rau ca trebuia sa zic chestia asta ....dar asa fac toti injura pe server si se cred "smecherii" nu cred ca este necesar sa facem chesti de genul asta...fiecare om intra si se joaca linistit si se joaca in felul lui ....dar daca tu nu te poti abtine ....parerea mea ca tu nu ai ce cauta aici ....dupa cum am zis ...daca puneam eu laser da ziceam..."da ma am pus eu laser" dar nu trebuie sa dai ban asa direct ca asa iti place tie...mai intai ai explici omului ca nu are voie sa puna laser sau ma rog alte chesti ....deci eu am intrat pe acest server cu un scop iar scopul este de a ma distra nu sa ascult toti cocalari care injura si care sufera de smecherie ...deci inca o data rog pe Riwix si pe 11 sa ia masuri...dupa cum am zis pacat de munca voastra ...este un server foarte frumos unde te poti relaxa si de a te juca linistit.

Multumesc.

Deci pana la urma ti-a dat ban fara motiv ? Sau cum ?!

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-05-2010, 21:36:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zex daca dadea permanent asta e ....nu sunt un copil sa imi pierd zilele..... sa stau zi de zi in fata calculatorului si sa joc cs in prostie ...deci pe mine ma deranjat ca imi vorbea asa in sictir cand eu vroiam defapt sa il fac sa inteleaga ca nu eu am pus dar el o tinea pe al lui ...si am zis ca nu mai am ce vorbi ca vorbesc degeaba ...deci pana acum nu am avut nici o problema cu nici un admin ..ba din contra cu uni chiar ma inteleg foarte bine na3 haman carter t3n3bre ne salutam pe server si atata tot ...pe cand royal se crede foarte important pe server Dosent Matter in fine nu am nimic cu nimeni dar uni ar trebui sa se abtina la treburile astea... si nu am stitu ca Riwix e si 11 -
0 0

Back to top
zEx douapuncteics

[ Jupânu']

(since 23-02-2013 16:34)

Votes: 32

Post Posted: 07-05-2010, 21:44:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:
si nu am stitu ca Riwix e si 11 -

Stii de akuma.... -

zEx douapuncteics ;X Death

zEx douapuncteics ;X ceacea -
0 0

Back to top
Waynee

[BasedTontoVeli]

(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 07-05-2010, 21:53:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zEx douapuncteics wrote:
Vod@fon3 wrote:
si nu am stitu ca Riwix e si 11 -

Stii de akuma.... -

Termina mah cu off-topicu`.
Pai da frate nu te contrazic si-a cam luat-o in cap. Am remarcat si eu asta , acum greseala e omeneasca ramane de vazut.

Apropo Voda , Waynee --> Dr.CarTeR incantat -

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
$enda$peace$

[ment 2 kill]

(since 26-07-2014 10:19)

Votes: 9

Post Posted: 07-05-2010, 21:57:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

au rost discutiile astea in plus????sa posteze royal si varianta lui de adevar si se va rezolva treaba!!!pana atunci...........fara discutii

10110 00101 01110 01001, 10110 01001 00100 01001, 10110 01001 00011 01001
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Royal-cAsh

[Respecta REGULILE!]

(since 19-01-2011 07:32)

Votes: 16

Post Posted: 07-05-2010, 22:21:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu imi vine sa cred ce vad.
Dupa ce ca pune laseru pe scara , dup ce spun de n`spe mii de ori ca NU ESTE VOIE SI CA O SA SE IA BAN ( app a mai luat cineva ban inaintea lui vodafone parca unu xxx tot pentru acelasi motiv) acum mai are tupeul sa zica ca nu stiu sa adminez si ca iam dat ban aiurea .. vodafone ca sa te iau usor:

Urc pe scara, la jumatatea scarii mor, in consola imi apare Vod@fone has killed RoYa[L]-cAsH with lasermine. De ce am murit? => Laser pe scara => ban

Lamuriti ?

Si NU IMI PASA CE ZICE VODAFONE ASTA E ADEVARU!

Atinge Zion -

Rastafari!
0 0

Back to top
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

(since 29-05-2017 13:44)

Votes: 196

Post Posted: 07-05-2010, 22:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai daca zice adminu ca nai voie sa pui laser pe scara in regulament nu scrie nimika unde sa pui laser dar scrie ca adminu poate sasi faca niste reguli in timpu jocului si creka daca ma gandesc stiu harta aceea unde trebe sa urci pe niste scari si dincolo e niste apa infine...Eu zic Pro Cash

Respecta si vei fi RESPECTAT !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-05-2010, 22:41:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aha acum royal zici ca mai era unu care punea laser la scara - bai omule tu intelegi romaneste ca nu eu am pus laser...arata si mie DOVADA clara ca eu am pus laser....nu dupa spusele tale...un print in consola sa vad si eu....si royal tu zici ca sti sa adminezi ..royal cand se da un ban se face un print cu dovada ...ca intradevar vina o avea jucatoru..asa se face prietene pe serverele luate cu asalt de catre jucatorii ..inainte se face un print sau un demo sa se vada dovada clara - ca asa zic si eu ca X avea aim si ca Y avea speed ..degeaba zic eu toate astea daca nu am dovada...in fine mai ai de invatat sa vedem ce zice si Riwix....e adevarat ca va luati apararea intre voi si foarte bine...dar nu uita Royal ca fara jucatorii pe server 1 la mana serverul nu ar mai exista si 2 la mana tu nu aveai admin...vreau sa vad si eu DOVADA ca eu am pus laser....si royal nu din vorbele tale ...vreau sa vad PRINT !!!!! si cu asta am incheiat Riwix astept si parerea ta
0 0

Back to top
Royal-cAsh

[Respecta REGULILE!]

Post Posted: 07-05-2010, 22:50:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vodafone nu imi pasa ce spui eu am dreptate ^_^!

Atinge Zion -

Rastafari!
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 07-05-2010, 23:11:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine royal tu ai dreptate - pana la urma dovezi nu ai ..asta vroiam sa aflu ...si vezi ca te-ai dat si de gol off - fi atent aici deci tu ai zis ca asa iti apare in consola da? fi atent aici "in consola imi apare Vod@fone has killed RoYa[L]-cAsH with lasermine" in primul rand nicku nu il am asa Vod@fone ..nickul il am asa Vod@fon3 cu 3 la sfarsit ...tu vezi ca habar nu ai sa dai nici macar copy in consola ..ca daca era sa dai iti aparea Vod@fon3 cu 3 nu cu Vod@fone cu e normal - royal dupa cum am zis ..mai ai de invatat neopate ...pana la urma sa vedem ce are si Riwix de zis pana atunci nu mai am ce discuta
0 0

Back to top
Royal-cAsh

[Respecta REGULILE!]

Post Posted: 07-05-2010, 23:15:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu chiar credeai ca am dat copy din consola ... postul lam facut acum cateva minute faza sa petrecut acum cateva ore ... am scris eu cu mana mea

Bandit/ceacea si ce admini au mai fost martori sa se dea aproape cu un post -

Atinge Zion -

Rastafari!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ceacea, 08 May 2010 12:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-02-2025, 12:56:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x