User
Pass
2FA

Reclamatie Nelu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message673
Chetu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-05-2010 15:51)

Votes: 4

Post Posted: 20-05-2010, 21:01:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau Florentynu
- Numele adminului reclamat Nelu
- Harta, ora si data faptei reclamate : c21_gurka 22:00 20.05.2010
- Motivul / Regula incalcata : Io spus lu kEnT8 ca cica io facut understab ca el mergea din baza CT SPRE T SI NELU O CAZUT JOS FIX ATUNCI CAND ERA DE LJ SI IO DAT SLAY ! GAG KICK deci deacu e bataie de joc ! + ca comenta si la mine si iam spus sa taca chiar daca e admin eu am 17 ani si ... un copil de 13 ani sa faca fite ... NU STIE SA ADMINEZE ! Am dovada bouncee , kent8 multi alti !
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : IMG: http://i47.tinypic.com/1251jqe.jpg

2.IMG: http://i45.tinypic.com/zlak3c.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gabighen

[Mentally Stable]

(since 29-05-2010 17:02)

Votes: 4

Post Posted: 20-05-2010, 21:20:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ION , SUNT LA CAPATUL PUTERILOR ! OK , hai sa dam totu` pe fata.

@ ION ---> Daca ai timp sa-ti bati capu` cu toti pustii de pe serv in fiecare zi te invit. De ce ?
1.NU poti sa joci linistit , ba un understaber , ba un limbaj , moare singur si-si rupe "destele-n clape".
2.NICIODATA in capu` lor adminu` nu are dreptate.
3.LE dai amx_say Nu mai faceti lj , fugitu dupa tero , va dam ban , va dam slay , va dam bomboane ,etc... Ei tot la lj stau.
4. Ca tot venii vorba ( chiar daca sunt certat cu acces ..si voi fi si de acum inainte ) NICI UN ADMIN NU ISI FACE TREABA :

NewYork Sta afk pana-l uita sfintii ( spec mode ) , sau chiar daca joaca ...nu-l intereseaza , rar mai da un slay ca face ala lj , sau un gag ( ce-i mai sare-n ochi)
mDa - > NIMIC NU IARTA , no comment , respect.
acces --> acelasi lucru , se uita pe ei ( de multe ori isi pierde timpu` uitandu-se la cei care fac lj , la limbaj , etc ) .. Respect si pentru eu.

@ FlorentYnu ( cu Y domne )
1. In ultima poza tocmai ce vroiam sa te avertizez sa nu mai schimbi numele , desi tu il schimbasei de 5 ori. (poate verifica ion )
2. M-ai amenintat de nu stiu cate ori pe serv ...ca tu esti tov cu ion , ca raman fara admin ...ca nu stiu ce , ca nu stiu cum.
3. Daca ai 17 ani esti un mic putoi pe langa mine si mai ai multe de invatat de la viata.
4. TE BATE INGROZITOR DE RAU LIMBA ROMANA ! ( no offence , dar e buna si scoala )

@Kent
De fiecare data atunci cand mor ma uit pe ct.Kent , sebx , ( mai este unu care-mi scapa) , stau numai sub lj ( "da doamne si mie ceva" , daca pica bine , daca nu " dumneza-u cu mila" ).De 3 runde ma uitasem pe el si statea ori la apa (in mijloc ) , ori la under ( lj tower).
DE FIECARE DATA cand am dat un ban , slay , gag , kick , nu l-am dat fara MOTIV ( poate fi verificat , la banuri , slay , gag).Chiar l-as ruga pe Ion sa se uite cate slayuri si gag-uri dau pe zi ( + ca se vad motivele acolo ) , eu , acces , mda ,wade , verde , lods si cam atat .... + super adminii (chiar acum a luat sebx permanet de la funky , cred ) si astept alta reclamatie pe numele meu. -

P.S -----> ION , daca vrei sa iei acest helper ..il poti lua. Ori facem curatenie pe server la modu` ( scapam de deveri , invatam ct-ii sa-si faca treaba si sa lase lj-u , invatam PLAYERII sa-si controleze degetelele "MAGICE" , etc ) , ori eu devin un simplu player si gata. -

Cu respect , Nelu.

0 0

Back to top
fuNNyCS
[Banned user]

Banned

(since 30-08-2010 14:38)

Votes: 10

Post Posted: 20-05-2010, 21:36:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e clar..io numi fac treaba de loc... daca sunt "administrator" si voi un grad mai jos..si sunteti pe server normal ca mai stau si io mai ma joc ca nu pot stau toata ziua sa le dau slay/kick/ban la toti playerii ,mai trec si io cu vederea + daca sunteti voi pe server "adminii cu gradul HELPER,MODERATOR" trebuie sa fiti mai activi mai ales helperii pt ca daia se numeste helper sa aiba grija de playerii care injura,face block, face under dala :Chatterbox, are kzh,are dev,are detoate ,voi trb sa fiti cu ochii in patru si daca vedeti ceva..suspect si vrei sa dai ban ...sau vrei sa te ajute un admin de grad mai mare ,spui : acces ia ipm, dai ban aluia are kzh ,io te intreb esti sigur,tu da...,io il banez...deci asta ar trebui sa facem noi..nu sa ne certam sau ca ce ma tu..te bagi peste mn ca io vreau sai dau ban ca..e codatu meu ca .. cutare - iio zic sa incetati cu chestiile astea ,de cand ati luat admin sa umplut forumu cu reclamatii si alte chestii ,cand eram io nu era asa..si cred ca imi faceam treaba foarte bine :Chatterbox , io tiam fct reclamatie pt ca mai enervat - si miai dat slap si mai dat jos dp cladirea aia.. si nu stateam sub lj ca era doar un cub pe care stateai si nu aveai unde sarii - si cand teai intors am sarit si tiam dat o lama , inainte sa sar aia care nu o puteam da ..

Cat de inteligent e un popor care are ca imn national "desteapta-te romane" ?
0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 20-05-2010, 21:47:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa nu mai batem campii, banul (sau votul acela de ban) a fost meritat. Nu iti schimbi nick-ul dupa ce iei gag.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 20 May 2010 19:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-11-2024, 17:46:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x