User
Pass
2FA

UNBAN amprenta

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message820
tetaisamorio

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-07-2010 08:03)

Votes: 4

Post Posted: 28-05-2010, 19:32:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:Amprenta
Account name:amprenta
IP:
GM responsabil: Greenlife -(noul meu prieten)
Motiv: Injurii adresate unui gm
Ceva ce doriti sa adaugati:

Aveam nervi (deja luasem gag pt ca nu mi-ati verificat ticketu si mi l-ati si anulat si post pe forum ala parca nici nu exista doar asa in trecere aveam 50 views cred ca din greseala in fine)
am facut ticket si am scris in el "esti bulangiu si nu ai viata" nu mi se pare o injurie daca voriam o injurie bagam acolo de dulce si ce luam aceasi pedeapsa?

oricum nu ma astapt la nimic din partea voastra si vedeti ca numai cand zic de voi sariti repede ca nus ce va fac stric reputatia virtuala sau ce???? daca erati oameni ma ajutati da asa

e mare lucru sa fi gm Dosent Matter

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lifefragment

[Freakz Addict.]

(since 23-10-2011 17:13)

Votes: 10

Post Posted: 28-05-2010, 19:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok de unde sa incep .. ?

1. Nu cred ca ma cunosti ca sa imi adresezi acele cuvinte
2. Nu cred ca sunt eu cel fara viata " daca stai on de 5 zile ca sa iei arp cu toate ca nu ai dovezi si ti-am explicat acest lucru "
3. E mare lucru sa fi gm .. comentezi degeaba habar nu ai cu ce se mananca .. hmm si ziceai ceva de avantaje ca gm ? ce avantaje ? ... sa ne certam cu oameni ca tine ?
4. Am respectat regulamentul in ceea ce priveste decizia pe care am luat-o asupra ta sau mai bine zis asupra insistentei tale .
5. Ca sa nu zici ca sunt eu cel rau ... ai vorbit si cu Padu si ti-a explicat clar ca nu avem acces sa dam ceea ce tu ai "pierdut".

Si pe final some screens :

Code:
Injurii la adresa serverului / GM-ului - Orice pedeapsa considerata de gm

Code:
Injurii pe canal public - Mute 3-5 days (in functie de gravitate)

Ps : Eu unul nu iti dau unban - ... Have a nice day -

Taste me .
0 0

Back to top
tetaisamorio

[Mentally Stable]

(since 12-07-2010 08:03)

Votes: 4

Post Posted: 28-05-2010, 19:59:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu ce am zis? e ceva neadevarat in ce am zis eu?
acum o luam dupa u

1. Nu cred ca ma cunosti ca sa-ti dai cu parerea cate ore stau eu zilnic
2. Daca nu aveai gm si erai pus in situatia mea faceai aceasi chestie ca mine chiar mai grav "
3. E mare lucru sa fi gm .. comentezi degeaba habar nu ai cu ce se mananca Poate am fost si eu gm joc de 4 ani nu ai de unde sa stii stiu cu ce se mananca

Oameni ca mine adica? am avut eu vre-un conflict cu vre-un gm sau macar cu vre-un player am si eu o limita sunt om cum ai zis si u si vezi ca asta "oameni ca u" o consider si eu o injruie da ai drepatete eu te-am facut bulangiu primu aici ai un plus

4. Am insistat atat ca sa-mi dai ban daca nu ziceam nimci nici nu ma bagati in seama asta va pot dovedi simplu am lasat ticketu 5 zile postu 3 zile si se dovedeste foarte frumos ce am zis ca nu ma bagati in seama decat daca ma iau de voi .
5. Era culmea sa-mi scoti u banu nu e logic? ti-am stricat din reputatie scuza-ma vad ca ai 82.3 -

vezi ca nu "am pierdut" nu am primit e o diferenta a pierde inseamna: A fi deposedat de..., a rãmâne fãrã..., a nu mai avea
deci mai simplu am avut si nu mai am

Si cu screenurile alea ce ce ai dovedit am zis eu mai sus ce ai pus un in screenuri
si padu imi zice sa fac screen la tot ce se intampla daca ar fi asa ar trebui sa am 3 harduri las-o incolo de treaba

ma scuzati daca am scris gresit unele cuvinte

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 29-05-2010, 17:48:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu iei unban.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 29 May 2010 15:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 12:43:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x