User
Pass
2FA

Koltz - La limita dintre prostie si incompetenta ?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3292
zpawn390
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 22-06-2010 19:28)

Votes: 5

Post Posted: 29-05-2010, 09:39:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta ori sufera de Gm , ori e retard , ori la batut masa numai in cap cand a fost mic !

De fiecare data cand intra pe server da ban la N playery pt niste reasonuri de rahat cum ar fi ( dak scrii ti ket pe global => MUTE .. cik evitare cenzura) bai prietene tu stii ce e aia cenzura?

Frate cand ati facut regulamentu ala ( pe kre oricum nu l-a citit nimeni ) oare cu ce ati gandit? Thinking

Ps : Ms de ban .. o sa plang -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 29-05-2010, 09:47:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu ocazia asta ii multumesc lui koltz ca mi-a rezolvat ticketul la nici 5 secunde de cand l-am facut -

asa ca stfu and cry us a river.

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2010, 09:49:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zpawn QQ.....Zi mersi ca nu l-ai nimerit pe shocker sa iti dea 1k minute .

Koltzu isi facea doar datoria .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
zpawn390
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2010, 09:49:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sundaysfantasy wrote:
cu ocazia asta ii multumesc lui koltz ca mi-a rezolvat ticketul la nici 5 secunde de cand l-am facut -

asa ca stfu and cry us a river.

Campania - STOP PUPINCURISMULUI -

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Post Posted: 29-05-2010, 09:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu, e vorba ca aduci insulte gratuite unui om care m-a ajutat, si a fost si prompt in asta.
0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2010, 09:54:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca facem un poll cu cine il sustin si cine nu pe koltzu prima variamta ar iesi castigatoare detasata .

Ca fapt divers numai pe mine m-a ajutat ieri de 2 ori , si tot ce fapt divers cred ca e gm-ul care isi petrece cel mai mult timp pe char-ul de gm .

Asa ca mai iesi si pe afara si ia o gura de aer .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
zpawn390
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2010, 09:59:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate putin imi pasa k am luat io ban pe Freakz : )) , dar ma deranjeaza cand vad asemnea motive de rahat + k asta e un gm distrat kre i-a la misto cam pe toata lumea...

Un Gm/Admin/Moderator ar trebuii sa fie un exemplu pt playery/useri.... nu sa ii ia la misto / peste picior ... btw hai k o lalaim prea mult SAL pt mn e (TOPIC CLOSED)

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 29-05-2010, 10:07:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. poti merge aici: http://forum.wow-freakz.com/Reclamatii-Game-Master-t29242-135.html
2. eu dadeam mute-uri la foc automat pentru ca voi, la alianta, nu v-ati obisnuit cu GMi on si faceti doar bascalie si urlati in voie cat puteti, pana si Stig mi-a zis ca nu rezista pe global la voi, cand am intrat prima data cu char-ul de GM la A, Padu mi-a urat mult noroc si rabdare, pentru ca o sa am nevoie de ea
3. nu ai putut rezista cu un mute de 30min, ti-ai facut alt cont ca sa faci misto de mine, ai primit ban pe ip 7zile, l-am redus la 2zile la 3 minute dupa ce ti-am dat ban
4. nu iti pasa ca ai luat ban pe freakz? ok, pa, lasa latimea de banda a serverului ocupata de tine altui player
5. eu raspund cu misto/luare peste picior doar ca raspuns fata de mistocareala playerilor adresata catre mine, asa ca sa se simta ca trebuie sa se opreasca inainte sa ia mute. Daca-ti dadeam mute din prima si pe contul ala cu char-ul de lvl 1, ce faceai? Alt char prin care sa faci misto de mine si ziceai ca 'un GM ar trebui sa fie exemplu, nu sa dea mute din prima'.

Cat despre ce a zis Kirov, eu ma ocup de ticket cand intru, 2-3 ore pe zi maxim, uneori nici atat, nu cred ca sunt eu GM-ul care sta cel mai mult on, nu mai petrec cam deloc timp pe player account/chars, cand intru pe GM e ori sa dezbat ceva probleme ori sa imi fac datoria, datoria prin care ar trebui sa ajut playerii, nu sa accept insulte si mistouri din partea lor.

Evitarea cenzurii - evitarea unui cuvant care a fost interzis sa fie scris/pronuntat. Ei bine, ticket e cenzurat, adica interzis, daca ai scris ti-cket nu vad cum nu ai evitat cenzura.

La alianta e destul de trist globalul pentru ca ori sunt playeri care s-au obisnuit cu binele si fac pe Rambo ori playeri care cred ca au nu stiu ce pile pe la admini, care sunt de fapt pile inexistente. Acolo se injura/jigneste cu prima ocazie.

M-am motivat, ok, pa.

Last edited by koltzu on 29-05-2010, 10:12:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
zpawn390
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2010, 10:10:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

koltzu wrote:
1. poti merge aici: http://forum.wow-freakz.com/Reclamatii-Game-Master-t29242-135.html
2. eu dadeam mute-uri la foc automat pentru ca voi, la alianta, nu v-ati obisnuit cu GMi on si faceti doar bascalie si urlati in voie cat puteti, pana si Stig mi-a zis ca nu rezista pe global la voi, cand am intrat prima data cu char-ul de GM la A, Padu mi-a urat mult noroc si rabdare, pentru ca o sa am nevoie de ea
3. nu ai putut rezista cu un mute de 30min, ti-ai facut alt cont ca sa faci misto de mine, ai primit ban pe ip 7zile, l-am redus la 2zile la 3 minute dupa ce ti-am dat ban
4. nu iti pasa ca ai luat ban pe freakz? ok, pa, lasa latimea de banda a serverului ocupata de tine altui player
5. eu raspund cu misto/luare peste picior doar ca raspuns fata de mistocareala playerilor adresata catre mine, asa ca sa se simta ca trebuie sa se opreasca inainte sa ia mute

Cat despre ce a zis Kirov, eu ma ocup de ticket cand intru, nu mai petrec cam deloc timp pe player account/chars, cand intru pe GM e ori sa dezbat ceva probleme ori sa imi fac datoria, datoria prin care ar trebui sa ajut playerii, nu sa accept insulte si mistouri din partea lor.

Evitarea cenzurii - evitarea unui cuvant care a fost interzis sa fie scris/pronuntat. Ei bine, ticket e cenzurat, adica interzis, daca ai scris ti-cket nu vad cum nu ai evitat cenzura.

da ma nene da nu inteleg ? ala e motiv de mute?

adik astora kre fac Scam/Spam/Injura in ultimu hal .... la astia nu le dati mute/ban k deh va cunoasteti cu ei .. in schimb dati mute / ban pt niste motive de rahat in fine decizia ta SAL o ZI buna

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 29-05-2010, 10:14:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sigur, eu ma stiu cu 1/2 din playerii de la A, fix de aia am char de H, ca imi sunt buni prieteni si ne farmam reciproc.

La aia nu le da nimeni mute pentru ca, cum am zis, doar PADU si KENT sunt GMi cu chars predominant de A, si ei au si altceva de facut decat sa isi arda neuronii pe global cu oameni ca si tine.

Motiv de rahat? Nu cred. Adica nu vad ce motiv de rahat e ca iti dau ban 2d pentru ca tu faci misto de mine si totodata imi subminezi autoritatea, incurajand alti playeri sa faca acelasi lucru?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
heaveNN
[Banned user]

Banned

(since 25-08-2010 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 29-05-2010, 10:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zpawn390 wrote:
Frate putin imi pasa k am luat io ban pe Freakz : )) , dar ma deranjeaza cand vad asemnea motive de rahat + k asta e un gm distrat kre i-a la misto cam pe toata lumea...

Un Gm/Admin/Moderator ar trebuii sa fie un exemplu pt playery/useri.... nu sa ii ia la misto / peste picior ... btw hai k o lalaim prea mult SAL pt mn e (TOPIC CLOSED)

Dak putin itzi pasa ca ai luat ban de ce ai facut topic`ul -?

0 0

Back to top
zpawn390
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2010, 10:20:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

koltzu wrote:
Sigur, eu ma stiu cu 1/2 din playerii de la A, fix de aia am char de H, ca imi sunt buni prieteni si ne farmam reciproc.

La aia nu le da nimeni mute pentru ca, cum am zis, doar PADU si KENT sunt GMi cu chars predominant de A, si ei au si altceva de facut decat sa isi arda neuronii pe global cu oameni ca si tine.

Motiv de rahat? Nu cred. Adica nu vad ce motiv de rahat e ca iti dau ban 2d pentru ca tu faci misto de mine si totodata imi subminezi autoritatea, incurajand alti playeri sa faca acelasi lucru?

In primu rand mi-am spus pararea (e democractie) si in al2lea rand am facut asta pentru acel mute .... cu toate k nu inteleg motivele pt care se da mute .... (ti ket) ce legatura are asta cu => MUTE ? in fie inchide topicu' pls k deja o dam in chat !

0 0

Back to top
heaveNN
[Banned user]

Banned

(since 25-08-2010 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 29-05-2010, 10:24:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zpawn390 wrote:
koltzu wrote:

In primu rand mi-am spus pararea (e democractie) si in al2lea rand am facut asta pentru acel mute .... cu toate k nu inteleg motivele pt care se da mute .... (ti ket) ce legatura are asta cu => MUTE ? in fie inchide topicu' pls k deja o dam in chat !

Sa mor dak nu esti amuzant - deschizi topic`ul te certi si dupaia inchideti topic`ul pls -

0 0

Back to top
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Votes: 10

Post Posted: 29-05-2010, 10:25:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai ban permanent pe cont pentru injurii la adresa unui membru din staff.
Nu accept asa ceva.

"I am always outnumbered, but never outmanned."
0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Post Posted: 29-05-2010, 10:26:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

amice, ti-ai facut-o cu mana ta, pe cuvant de nu.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 29 May 2010 08:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 18-01-2025, 14:18:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x