User
Pass
2FA

Cerere unban pe contul rockit95

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message610
tebo
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-12-2010 13:22)

Votes: 4

Post Posted: 01-06-2010, 23:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutari, am deschis acest thread in legatura cu un amic in-game care si-a luat ban pe nedrept si anume,fly-speed.Contul este rockit95 , s-a dat ban pe nedrept si anume pe priestul sau Overheal cu care farma pur si simplu in mod normal zburand cu flyul pentru a farma cat mai repede,insa tin sa va anunt ca exista un BUG vizual la coborarea de pe fly,puteti sa testati inainte sa dati un simplu ban de 1 luna dintr-un .gmn fly-speed dat de X-ulescu...subsemnatul X-ulescu nu are poze,dar am inteles ca,un admin in-game l-a surprins . dupa cum am zis mai sus este un bug vizual care orice player poate fi suspendat pentru acesta.
Va rog faceti o corectitudine pentru ca persoana banata pe nedreptate este foarte suparat pe decizia incorecta a voastra,mai ales in acest moment de 1 Iunie in care s-au facut o gramada de surprize iar el nu poate beneficia datorita acestei neintelegeri,nu neg decizia adminului care a suspendat contul,dar va rog verificati acel bug vizual,daca eu nu am dreptate si nu este bug vizual,atunci nu cred ca as mai fi facut acest topic.

Va multumesc si astept un raspuns macar.

Si eu am facut facut un .gmn fly-speed la un player de la alianta desi tot la alianta jucam cu toti cei zisi mai sus,dar se pare ca este un bug vizual foarte greu de vazut,dar acesta numai in momentul in care se coboara de pe fly se observa timp de 2-3 secunde.
Bugul acela poate fi observat numai cand se coaboara din zbor de pe fly,nu prea are nici o legarura cu fly-speed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alma

[Owner of Evolution]

(since 16-09-2017 00:34)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-06-2010, 00:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

avand in vedere ca padu si kent au fost de fata, kent fiind cel care l'a banat si padu sustine si el ca prietenul tau avea speed, nu se va da nici un unban
0 0

Back to top
tebo
[Banned user]

Banned

(since 30-12-2010 13:22)

Votes: 4

Post Posted: 02-06-2010, 01:30:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,am inteles,poate verifica si Kent topicul poate se ajunge la o concluzie.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 01 June 2010 23:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 25-07-2025, 05:40:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password