User
Pass
2FA

Violent Bunnys

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message685
skinhead

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2010 17:49)

Votes: 4

Post Posted: 02-06-2010, 07:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Guilda "Violent Bunnys" va incepe sa recruteze playeri.
Daca sunteti pescari in ab, flag stealeri in eots si wsg si aveti un gear (care sa arate frumos pe voi) care sa nu depaseasca 150 GS aveti deja 20% sansa sa intrati.
Diferenta de 80% este formata din caracterul omului : Nu ne trebuie suferinzi de global(d`alde crashy si inca vr`o 3 care i`am vazut,decat daca pot dovedi ca au un caracter "demn" de a fi intr`un guild), ne tre` oameni de comitet,cu care sa poti purta o conversatie decenta. Oameni care stiu sa faca o gluma la care sa nu rada doar ei, sa rada toata guilda. Oameni care in caz ca vom avea vr`odata suficienti playeri si vom merge la pve sa nu se opareasca la primu wipe si sa inceapa cu injurii. Oameni care pur si simplu nu considera ca viata lor este in wow. De preferat peste 20-22 de ani si cu femeie. Nu ne trebuie toti ne"fericitii".

Daca simti ca ai ce cauta prin randurile noastre de oameni plictisiti de wow si care intra sa se joace doar ca sa treaca timpu, wisper ingame Skinhead sau Potemkin. Acolo se va purta o discutie luuuunga prin care sa ne convingem ca nu sunteti niste boraci cretini cu iq`u format dintr`o singura cifra,plini de impresii si alte cancere. Va dorim "auditie placuta"

PS: un gear decent pe langa cel de max 150 gs este un plus -. Caterinca si glume da` nu vrem nici sa ne facem de ras.

PPS: pentru cine a jucat pe ultimate 2.4.3 (si aici sper ca nu fac reclama,daca fac as dori sa primesc un mesaj scris de la ceva gm/admin ca sa imi modific postul, nu sa curga cu ban direct) eu am fost guild masterul din Powerpuff Girls(guilda de pvp de la hoarda), Twinkerbell era char name. Incerc sa fac aceeasi chestie si aici doar ca la alianta de data aceasta.

Guilda e axata pe pvp`uri, in special pe premade`uri.

Last edited by skinhead on 02-06-2010, 08:15:05; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 02-06-2010, 07:58:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hehe, faina ideea, succes cu guilda -
0 0

Back to top
skinhead

[Mentally Stable]

(since 02-06-2010 17:49)

Votes: 4

Post Posted: 02-06-2010, 08:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bei, "analfabistule"...se zice "succesuri" mai nou, pff...nu esti in trend.
multumim de urare oricum. Acu ce`o fi o fi. Iese,bine...nu iese, atata paguba -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 16:22:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x