User
Pass
2FA

I was such a noob when I started
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message77134
darkh3aven

[Die Führer]

Status: Offline
(since 24-09-2010 18:31)

Votes: 6

Post Posted: 21-05-2010, 11:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inceput sa joc pe Wow scape tbc prima versiune.Am facut un blood elf hunter echipat cu cloth si leather parca,habar n-aveam ce e ala pet.Am omorat toata ziua mobi chiar daca erau gri,nu stiam ce-s alea questuri.Cand mi-a dat cineva 100 gold(fix p***) am fost foarte fericit doar ca dupa a fost un rollback si am pierdut banii,am si sters WoW . - Apoi am dat de un server pvp cu toate tierurile.Va dati seama cat de happy am fost,3-4 zile nu am mai iesit din casa.

"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-A. Hitler

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gthief

[Chilling EffecT]

(since 29-06-2012 21:48)

Votes: 4

Post Posted: 21-05-2010, 11:40:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima data am inceput pe versiunea 1.0.7 pe abc 1x daca stiti careva eram la o sala de calculatoare si aveam un nelf war si aveam lvl in jur de 7, am cazut de pe copacul lor in apa si cred ca am stat 5 ore sa inot pt a gasii cum sa urc inapoi, pentru ca piatra o aruncasem deja -. Era crima oricum nu mergeau prea multe pe atunci nici macar /duel ne bateam intre noi care bate mobii mai tare -
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 28-05-2010, 21:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eram pe echonet aka chocho net , aveam un shaman de 70 Sigh

Economia pe server era foarte ridicata , dar eu , bug finderu , cutia din Karazhan Chess se respawna + era vendor fix langa , am stat 4 zile sa farmez 21k gold , am dat tuturor prietenilor -

Primu lucru care l-am facut a fost sa imi iau fly mount de 280% , era primul meu fly mount.

Cand m-am pus pe el si am inceput sa zbor , in prima secunda m-am dat in spate de cat de rapid era -

0 0

Back to top
paramedik

[Grinding Machine]

(since 12-11-2018 11:11)

Votes: 11

Post Posted: 28-05-2010, 21:50:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu aveam hunter pe echonet pe TBC...
a fost vreme de o sapt 1 bug... Intram si ieseam din Eye of the beast.. si stats'urile petului se triplau...
Faceam de 50 de ori asta si petu meu omora orice boss din BT dintr-o bucata.
Si uite asa ma facusem eu full epix -))

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
skinhead

[Mentally Stable]

(since 02-06-2010 17:49)

Post Posted: 02-06-2010, 08:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu m`am apucat pe evolva. 1.5 parca era atunci. M`a scos un prieten din diablo`u meu ca ii trebuiau playeri ptr guild. El deja juca de vr`o 2-3 saptamani. Imi aduc aminte ca mi`am facut un night elf rogue. Mi`a explicat cum ajung la "apa" sa iau barca (care bineinteles ca nu mergea). Dupa ce am inotat vr`o 2-3 ore, l`am sunat si i`am luat la injurat tot arborele genealogic de la adam incoace ca nu reuseam sa ies din apa (bineinteles ca eu inotasem in prima directie care am vazut`o care ducea oriunde numa in auberdine nu). In fine, vine nenea asta si ma ia sa ma duca el in elwyn, el mai tampit ca mine. Inotam de ne ia boala, ajungem in auberdine...asta se urca pe cioara si ma lasa amanet in auberdin si imi explica "drumu". Bineinteles ca am ajuns oriunde numa unde trebuia nu. Ma miram de ce ma bat taurenii aia care pazesc barrensu...eu ma duceam spre ogrimmar la lvl 4. Pana la urma a vb asta cu gm`u si mi`a dat summon in stormwind. Acolo a inceput adevarata aventura. Aceea de a gasi INKEEPERU vietii ca nu mai voiam in darnasus. Mi`a luat aproximativ 3 ore sa`l gasesc (am fost summonat in sw bank). Am colindat tot sw`u.
Dupa ce l`am gasit, daca mai tineti minte, pe vremea aia mergea trade`u cu punga. Asa ca m`a incaltat nenea asta cu itemele de hakkari alea no lvl...argent crusader in mana...eram minim zeu...ardeam porcii dintr`o bucata... m`a invatat steath bug (eram permanent in stealth...dadeam ambush cu fata...toate nebuniile. Bineinteles aveam auto-attack pe tasta 1. Cand am ajuns la lvl 20 eu eram deja in blasted lands si bateam de nebun pe acolo (cu itemele de no lvl mergea bine rau de tot). n`am trecut de nivel 50 si mi`a placut uou atat de mult ca am plecat pe blizzard, unde mi`am luat primu wipe (in deadmines) si multe altele.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 02-06-2010, 11:26:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai deci inceputul meu zici ca a fost din south park - inainte sa apara episodul make love not wow.
primul char a fost un orc warrior, nu mai stiu ce server. habar n-aveam cum se face level, asa ca am inceput sa omor porci, ca vedeam ca imi da xp. pana la momentul cand nu a mai dat xp si nu stiam de ce -
si ma plimbam eu pe acolo prin durotar cand vine un aliac si ma omoara. i was like "wtf was that, one hit dead?"
habar n-aveam ca daca dai click dreapta pe harta poti vedea restul continentului si uite asa am ramas eu la impresia ca tot wow-u se rezuma la durotar. dupa ce am omorat orice rasa de porci scorpioni si ce mai erau pe acolo, imbracat full cu iteme de la vendor, am decis ca ma bate prea tare si m-am lasat -

dupa un timp eram cu niste tovarasi pe skype si ovrbeau de serverul lor de wow. bineinteles am sarit si eu repede "aaa wow, stiu sa joc, vreau si eu"
si uite asa, cu ajutorul lor am facut un druid primul meu char de lvl 80.
habar n-aveam sa joc.
in primul meu raid nu dadeam importanta abilitatilor pe care le aveam, il lasam sa dea cu autoattack si ma uitam. oamenii aia nu stiu ce au avut in cap, dar m-au pus sa tankez - ce a iesit, cred ca se intelege.
m-am lasat iar. m-am reapucat iar dupa un timp, pe acelasi server, de data asta cu dorinta sa invat.
m-am documentat pe net, m-am uitat la filmulete. important a fost ca am intrebat unde nu stiam.
si pana mea, in timp mi-am dat drumul.

0 0

Back to top
darkmagician_no1

[Mentally Stable]

(since 20-11-2011 14:51)

Votes: 6

Post Posted: 04-06-2010, 17:08:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

miam amintit ce nub eram cand am inceput ... si eu elf ca toti elfii >.< ca aia imi placeau dp frozen trone. Poi.
1.Credeam ca tot wow-ul e in tedrasil pe langa copacu ala nici macar pe drum nu o luasem, am stat vreo zi numai acolo ,facusem lvl destul de mare , vreo 15 cam aja cred ca toate questurile de pe acolo si nu ma taia capu so iau in lume >.<
2. Poi trec eu si de tedrasil si dupa lungi drumetii si alte chestii ajung in burning steps , cu ink 2 prieteni care se pricepeau , CICA ... Acolo nea batut un hordac M.A.G.E pe toti 3 , singuru care la atins am fost eu ca dadeam cu arcu talente ceilalti nu au miscat. aja ca miam facut eu MAGE !
3. A venit vremea magului Surprise fac eu lvl mai normal fara nicio nubeala si ajung la un moment dat sa fac lvl maxim (60).
4. EI bine... eu si prietenii mei cu guilda si cu toate cele neam dus intro instanta ... doamneeee vazusem primu boss.M-am intrebat ce dreaq e cu matahala aia in care dau de mam plictisit si nu cade ?!?! Cred ca am stat vreo 15 minute la bosu ala sau nuj ... tank si heal aveam, dps praf...
5. Bah si mam apucat de pvp ca era mai frumos... acolo DRACIE ! dc toti magii dadeau cs si eu nu puteam nici deal dreaq sa fac.. WTF?! mam intrebat, Dupa o vreme am descoperit si Improved counterspell ! in momentul acela sa dus perioada mea de nub . Am invatat instantele , talentele si miam invatat wow-ul

darn... Aku imi amintesc dc sunt mage... datorita smecherului aluia >.< si tot datorita lu ala eu nu suport infrangeri de la alti magi !

0 0

Back to top
casperikz

[The Old God]

(since 06-03-2021 18:17)

Votes: 100

Post Posted: 04-06-2010, 18:25:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am inceput pe tbc...pe xwow (care a ajuns vai de mama lui acum "Online Now: 24" - )
prima data am vazut wow la un prieten... care facea instante (eu nestiind ce-s alea) si am vazut ca se uita pur si simplu la ei si statea dgb (mai tarziu mi-am dat seama k astepta si pe restu din raid - ) ... in fine dupa raid era parca prin duskwood...era mag...si a plecat putin de la calc si m-a lasat pe mine...am inceput sa ma plimb ma uitam la spells gen "wtf is this" apasam pe butoane...nu se intampla nimic...am citit si eu ca trebuia sa fol. spells pe mobi...m-am plimbat si vad un mob.. (in mintea mea "wtf is that") am pus click pe el si am apasat pe butoane...am vazut casting ... si dupa a iesit o minge de foc :-o (firebal) si a murit instant mobu:))
dupa mi-am creat si eu un mag (dupa indrumarile prietenului meu) si vad un filmuletz ...la care eu.."wow" , apoi ma da in elwynn in north shire...cu prietenul langa mine mi-a zis k trebuie sa fac questuri....mi-a dat carbonite....si mi-a explicat ce trebuie...bla bla bla...apoi ma duce in stormwind la trainer...si dupa trebuia sa iasa....cand m-a lasat singur .. in mintea mea era "si acum? - " ...ies prin portal ma mai plimb prin sw si nu mai stiam cum sa ies:)) l-am sunat pe ala si cik vezi k e o poarta mare ..pe acolo o iei...la care yo unde naiba e poarta...si seara a trebuit sa imi arate drumu:))
eh si timp de kteva levele nu am mai intrat in SW - ...dupa am vazut k nu mai dau mai deloc dmg in mobi....(deoarece nu facusem trainer) si iara suna si etc....
in fine stiti mai toti kt de greu e la inceput cu lvling -) fara help

Froster: Zohl unde crestinizarea ta esti?
0 0

Back to top
endofworld

[Mentally Stable]

(since 05-08-2010 20:37)

Post Posted: 05-06-2010, 17:43:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am inceput acuma 4 ani cu un human warrior chel si negru -) facusem lvl 12 si accidetal mutasem spellu de pe bara si intrebam lumea ca la lvl 12 daca imi dispar vrajile -

imi loasem sabile de la illidian si un prieten mia dat delete la char de oftica -) mdeah ce vremuri...
imi doresc sa o nu mai stiu iar nmk atunci era frumos -

0 0

Back to top
ailyna

[Mentally Stable]

(since 25-06-2010 23:47)

Votes: 2

Post Posted: 16-06-2010, 22:00:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahhhh eu am inceput imediat cand a iesit TBC , si am inceput pe AlphaWoW era 3x atunci... si mi'am facut un Night Elf Hunter ca are auzisem ca are pet si adversarul nu prea poate sa se bata si cu tine si cu petu... !
Important e ca am stat vreo.... 5 zile in teldrasill pentru ca am omorat totii mobii de pe insula.. si ma enervau ca se spawnau mereu si iar trebuia sa ma intorc din drum...offff ,a da... si cu mancarea la pet era groaza, plus ca vroiam sa invatz sa port plate ca avea mai multa armura ROfL !!

E funny sa fi nub ! pui 1000 de intrebari idioate , si prietenii tai se amuza copios

0 0

Back to top
Sincz

[Badass!]

(since 07-05-2011 11:19)

Post Posted: 26-06-2010, 22:36:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram pe WoW clasic, warrior lvl 50 tot bateam in stv si m'am enervat ca nu mai cresteam.Am inceput sa caut o locatie si am dat de burning steps bag hacku si ma duc in instanta aia si incep sa omor,ca prostu nu omoram bossi doar mobi pt lvl:)).
Era 1 hack care avea death touch si am omorat 1 gm si 1 player in ghost form:)).
Si tin minte ca stateam numai in stv la duele in gurubashi.

0 0

Back to top
Beach

[Mentally Stable]

(since 07-05-2011 14:34)

Post Posted: 26-06-2010, 23:04:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prima data cand am jucat wow,am inceput cu un mag,si bineinteles nu prea ma fascinau questurile,asa ca am omorat mobi pana pe la lvl 15...apoi imi cazuse o itema de lvl mai mare.nu mai tin minte exact cat,si eram foarte nerabdator sa fac lvl sa pot sa o port.Apoi niste prieteni cu care jucam au facut o mare descoperire-rogue poate sa se faca invizibil....cum am auzit asta toti reroll rogue -)) eram vreo 6-7 care vorbeam pe skype ,toti cu rogue...ne facusem si guilda in care eram numai rogue -) farmam destul de frumos playerii de la duele din stormwind -)......old times :)jocul avea mai mult farmec la inceput...
0 0

Back to top
marq

[Mentally Stable]

(since 17-05-2019 21:38)

Post Posted: 28-06-2010, 20:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-))) Si io eram tot asa io puneam armurile si armele in spell bar....eram druid..-) io nu vroiam da' un prieten deal meu mo facut druid ne si asta e...si am distrus si io health stone:)))si am luat din gv tot si vindeam la altii si mio dat ban:)))))) si dupaia am intrat pe un sw nou...mo invatat gmul de pe serveru ala tot ce trebuia(eram paladin) si era wotlk si aveam thunderfury si icecrown clacial wall...cine mai era ca mine dupa s-a dat wipe pe server:))) si am ajuns pe freakz:))aa si uitasem 2 chestii 1 ce facea heartstone(am distrus-o din nou) si o vraja la paladini care iti refacea mana si viatza dak era putina(un fel de a 2 shansa)
0 0

Back to top
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 28-06-2010, 20:42:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceam filmulete , dadeam clickssss , lot of clickssss.Ma urcam cu wall climb pe pereti sa nu ajunga warri si rougi la mine , si am luat ban - .[old chiwowa 1.12]
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 28-06-2010, 21:25:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xh3lar wrote:
Faceam filmulete , dadeam clickssss , lot of clickssss.Ma urcam cu wall climb pe pereti sa nu ajunga warri si rougi la mine , si am luat ban - .[old chiwowa 1.12]

inca ai auto-attacku de la staffu de kel thuzad versiunea de 60 pe 1?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Next    

The time now is 03-12-2024, 16:18:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x