User
Pass
2FA

Reclamatie CollorS
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3403
Andreyo

[MoOnWaLkeRs]

Status: Offline
(since 04-11-2012 12:56)

Votes: 7

Post Posted: 05-06-2010, 16:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau: ComplicaT
- Numele adminului reclamat: CollorS
- Harta, ora si data faptei reclamate: de_kabul_32 , ora 5:01PM . data 05.06.2010
- Motivul / Regula incalcata: Imi da PM cu texte ca nu stiu cum arata baza la t dupaia ca nam ani lui si imi dadea kick fara motiv
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola:
-primu PM: Message from Admin (CollorS): complicat ai ajuns vreodata in baza ts?))
DooM killed PedrO with ak47
VALOARE =D is joining the Counter-Terrorist force
hooligan killed Annihilation_# -=[X]=- with awp
DooM killed SkyLine with glock18
PedrO (RADIO): Fire in the hole!
SkyLine (RADIO): Fire in the hole!
*** floryn killed ComplicaT with a headshot from ak47 ***
*DEAD* Annihilation_# SpinerS : cei aia ?
*DEAD* Annihilation_# SpinerS : -
*DEAD* CollorS : -
*DEAD* Annihilation_# -=[X]=- : mda
floryn killed MLC-Mycu with ak47
*DEAD* Annihilation_# -=[X]=- : awp_india aici

*DEAD* ComplicaT : doamne cat bulan pe el

*DEAD* Annihilation_# -=[X]=- : vreau ct -

KGB dropped
*DEAD* Annihilation_# SpinerS : acuma cand am venit si eu t ?

mEEEE dropped
mEEEE has left the game
*DEAD* Annihilation_# -=[X]=- : -

DooM : undei bmb
*DEAD* Annihilation_# SpinerS : stai ma aiic

*DEAD* Annihilation_# SpinerS : fragarule

*DEAD* Annihilation_# SpinerS : /rank

gogu dropped
*DEAD* Shike : /nextmap

hooligan killed floryn with awp

Annihilation_# -=[X]=- is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* ComplicaT : collors eu zic sa taci ca nam chef de tine

SkyLine is joining the Terrorist force
*DEAD* Annihilation_# -=[X]=- : pai acolo sunt obijnuit sa joc bn -

[war3.Freakz.ro] Pentru cereri, sugestii sau reclamatii vizitati http://www.war3.freakz.ro
*DEAD* Annihilation_# SpinerS : cu fragarii ?

*DEAD* ComplicaT : si satzi vezi de adminu tau

gogu connected
*DEAD* Annihilation_# -=[X]=- : :d

Kicked
Can't "say", not connected
Connecting to 188.212.107.108:27015...
Connecting to 188.212.107.108:27015...

al-2-lea pm care mi la dat :
MLC-Mycu killed Fester! with awp
Message from Admin (CollorS): cand o sa ajungi la anii mei atunci sa te tragi de chiloti cu mine pana atunci tine batista in bu
LucScaiuacar (RADIO): Fire in the hole!
GabR1eL (RADIO): Fire in the hole!
*** Annihilation_# SpinerS killed LucScaiuacar with a headshot from ak47 ***
nush ITENT killed SticK wit

PS: nam vrut sa fak reclamatia da asta mo scos din sarite si mio stricat tot hefu de jok si mai zic uni ca nui tot timpu srv full pai cu asemenea admini normal ca nui full - Multzumesc Anticipat

Cand ma vezi nu fugi , faci decat sa mori obosit

Last edited by Andreyo on 05-06-2010, 22:36:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 05-06-2010, 19:19:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa faci reclamatie pentru ceva ce se merita a fi sanctionat ...

Ce e asta ?
Ai pus doar fragmentu in care el e de vina ... il cunosc pe baiat ... si nu face asa ceva aiurea ... pana nu se vede consola ... reclamatia asta nu isi are rostu ...

Si eu zic sa nu iti piara chefu asa de repede .. si sa incerci sa joci cs mai mult decat sa vorbesti pe server ... ca asta e problema la oamenii care scriu reclamatii ... folosesc serveru de cs ca pe un canal de mirc ...
Daca aveti chef de joaca , jucati si nu tot abureli !

0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

(since 20-03-2016 11:50)

Votes: 86

Post Posted: 05-06-2010, 19:33:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu atat asi vrea sa te intreb! De ce nu ai postat si partea in carea ti-am zis sa mai iesi din baza' Si cea in care tiam zis ca daca mai stai in baza si dai heuri iti dau kick? Pentru a comenta ai tupeu destul da pentru a posta motivul real pentru kick nu mai ai tupeu! Daca alti admini sunt mai indulgeti si serepeta spunanduva sa nu mai campati sau sa nu mai dati heuri din baza, afla ca eu nu! Si nu te mai trage de sireturi cu nimeni pe server pentru ca real nu stii ce varsta poate avea!

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 05-06-2010, 20:04:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

complicat tu cam mereu ai ceva de comentat, eu personal tin minte vreo 3-4 ban-uri care ti le-am administrat pentru injuraturi pe server. fereste-te de mine, data viitoare o sa fie ban 1000 minute -
0 0

Back to top
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 05-06-2010, 20:23:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
Eu zic sa faci reclamatie pentru ceva ce se merita a fi sanctionat ...

Ce e asta ?
Ai pus doar fragmentu in care el e de vina ... il cunosc pe baiat ... si nu face asa ceva aiurea ... pana nu se vede consola ... reclamatia asta nu isi are rostu ...

Si eu zic sa nu iti piara chefu asa de repede .. si sa incerci sa joci cs mai mult decat sa vorbesti pe server ... ca asta e problema la oamenii care scriu reclamatii ... folosesc serveru de cs ca pe un canal de mirc ...
Daca aveti chef de joaca , jucati si nu tot abureli !

+1 Dire

Plus ca daca dam slay/kick sariti cu gura ..."de ce frate?" . Nu vad cu ce a gresit adminul aici .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
y0y

[Freakz * xGen]

(since 29-08-2021 22:26)

Votes: 16

Post Posted: 05-06-2010, 21:28:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fragmentu e corect si intreg
eram pe sv asa ca numai comentati aiurea si va rog nu va bagati in seama
collors a facut asta deoarece Complicat a anuntat ca vb la tel si nu prea se misca pe harta
adminul nu a fost provocat sau jignit numai ca nui convenea lui Collors ca saracu nu ajungea la t in baza dupa cum a zis singur

Code:

Message from Admin (CollorS): complicat ai ajuns vreodata in baza ts?))

de aici incepe totul

Dire si Sile shhhhhh doar ownerii decid si nu luati apararea altui admin daca nu sunteti siguri 100% ca acel admin ese corect

rog un owner sa puna tot logul ca sa se convinga astia doi ca PLAYERUL nu a facut nimik

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 05-06-2010, 21:49:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene tu cine esti, si de cand iti permiti tu sa imi zici mie shhh ?
aici Complicat a reclamat un kick, pai din moment ce vorbeste cu :taci ca nu am chef de tine, doar nu vrei sa ii ofere bomboane nu ?
cu ce a gresit Collors, camping excesiv kick/slay/slap.

0 0

Back to top
y0y

[Freakz * xGen]

Post Posted: 05-06-2010, 22:02:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu a facut camping doar ca nu ajungea in baza la tero
collors a gresit cand la provocat
si eu as fi raspuns la fel daca ma lua careva la misto

0 0

Back to top
Andreyo

[MoOnWaLkeRs]

Post Posted: 05-06-2010, 22:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sile hai satzi zic ceva u niciodata nu mi-ai dat mie ban daca u imi aduci o dovada ca u mi-ai dat mie ban ptr injuratura ma las de acest srv jok pe acest srv aproape de un an nam luat ban niciodata nam injurat niciodata pe nimeni . Eu cred sile ca u ma comfunzi cu altcineva - si dupa cate imi aduk eu aminte noi 2 chiar ne intelegeam bhine pe srv .

Si in ce priveste campu am fost CT pe kabul si dupa cat imi aduk eu aminte ct au obligatzia de a aparat X si din cate stiu eu pe kabul este doar un X care are 2 parti sa ajungi la ea prin baza pe la CT sau pe sub podu de la CT asa sile si dire daca natzi fost pe srv nu va bagatzi aiurea

0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-06-2010, 23:20:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

y0y wrote:
nu a facut camping doar ca nu ajungea in baza la tero
collors a gresit cand la provocat
si eu as fi raspuns la fel daca ma lua careva la misto

Yoy am o intrebare! esti avocatul aparari? citeste cu atentie motivul pentru care a luat kick si apoi comentea! Te rog comentariile tale sunt inutile deoarece ceea ce discuti tu nu are nici o legatura cu discuatia de mai sus nici cu motivul kickului!

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
Andreyo

[MoOnWaLkeRs]

Post Posted: 05-06-2010, 23:43:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

djred fi sincer acum daca collors iti facea tzie faza asta nu te enervai : am stat in baza lam omorat pe unu si mi-am cerut scuze ca nu atac ca vb la tel ala no zis nimik si peste cateva min vine collors il iau si incepe sa faka misto si prin amx_say macar daca scria prin say si iam zis sa taca si sa-si vada de admin si mi-o dat kick dupa ce intru iar scrie prin amx_say nu prin say cand o sa ajung la varsta lui ... da cine ii el dumnezeu???

0 0

Back to top
y0y

[Freakz * xGen]

Post Posted: 05-06-2010, 23:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DjRed numai posta plzzz
citeste u motivu
Motivul / Regula incalcata: Imi da PM cu texte ca nu stiu cum arata baza la t dupaia ca nam ani lui si imi dadea kick fara motiv

0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-06-2010, 23:49:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

y0y wrote:
DjRed numai posta plzzz
citeste u motivu
Motivul / Regula incalcata: Imi da PM cu texte ca nu stiu cum arata baza la t dupaia ca nam ani lui si imi dadea kick fara motiv

Pentru cunostinta voastra generala! DjRed=CollorS asa ca nu imi zi tu mie pentru ce am dat kick si nu imi zi tu mie sa nu postez! Ok?

0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-06-2010, 23:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si inca ceva, ma repet a 2a oara asta nu se va mai repeta! inainte de a incerca sa comentez ceva citeste cu atentie si ceea ce sa postat anterior! Motivul Kickului= Arunca flashuri repetate din baza! L-am avertizat odata, si nu m-a luat in seama!

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 05-06-2010, 23:55:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este ultimul post aici ... ca se pare ca deja aberam ... si deviem grav de la subiect ....
Am inteles ca zice ca vb la telefon ... frate daca vb la tel , te pui spec sau iesi de pe server ... asta nu e o scuza ... si cat despre tine y0y ... nu am nimic cu tine , te rog frumos sa ma respecti ca eu cred ca te-am respectat si nu ti-am adresat nimic nepoliticos ( cum ai facut tu shhh) ...

Te rog fa faze din astea cu cine iti permite ...

Nu se va ajunge nicaieri daca tot postam aiurea sa ne intepam ... ca ce mari si tari suntem ... dar frate y0y lasa-ma in pace !!!!

Si tu Complicat. .. nu am glumit ... stiu ca tot timpul vb tot felul de subiecte pe server, exista mirc ... daca ai chef de asa ceva , iti dau un canal , folosit de multa lume si lasa cs ... pentru atunci cand ai chef !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by felixcat, 06 June 2010 10:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 30-07-2025, 01:43:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password