User
Pass
2FA

Bft all !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1312
Spr1nG
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 17-11-2007 07:37)

Votes: 9

Post Posted: 28-03-2007, 16:26:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma tu nu intelegi un lucru nu ma intereseaza GENERALU la champion e tot aia ban etc kick .. nu am ce face cu generalu ..... !! cei tot atata tam tam ... te-am zis din cauza la 3 playeri ..... atata tot ... am facut vreo 3 topicuri cu general din saptamana in saptamana si daca toti ziceau nu me-am dat seama ca nu sunt bun de adminat si asta e un subiect de care ma retrag ..... daca voi ziceti ca nu sunt bun nu am de ce sa raman frate si cand vad ca niste **** ( cenzurat de mine - ) ma injura ma face in tot felul .. face greseli majore .. postez pe forum se baga ghost si zice "lasal ma ok o facut si el o greseala sa-l iertam" si tu alpha la fel ma refer la dory ... !!! !!! o sa zici ca nui asa etc etc ... am mai scris si la bun ramas de la Bun venit scris de liq lu shokar ..o problema cu amun hades citeste acolo !

Tara, tara, tara ttttt !
Tara, tara, tara ttttt !
Tara, tara, tara ttttt !

Alo?!
E Pentru tine.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alpha_Kill3r

[Maniac]

Status: Offline
(since 06-01-2011 19:10)

Votes: 4

Post Posted: 28-03-2007, 16:31:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spring lipsa de maturitate...oricum nu mai are rost sa ne plangem de mila blablabla...u decizi....Dak amun nu-ti convine faci o reclamatie adresata lui nu-ti dai demisia..noah in fine ce ma stresez aicia aiurea ca voi intrati in dramatisme bblablabla
Topic CLoseD

Populatia Pamantului e in crestere...Inteligenta ramane constanta
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alpha_Kill3r, 28 March 2007 14:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 25-02-2025, 13:18:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password