User
Pass
2FA

caut clan !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message919
xDye

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-07-2019 17:32)

Votes: 4

Post Posted: 11-06-2010, 13:32:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut ma numesc Alex am 22 de ani joc cs de aproximativ 8 ani ( 7 ani si ceva ) .dupa cum arata si topicul caut clan SERIOS cu activitate gen ( mix/cupe/pracc ) ca sa zic si ceva despre mine ...

1.Pgl 4-5 sezoane ( Am ajuns pana in Divizia B )
2.Fost ESL admin ( acum 5/6 ani )
3.Administrator pe o mare comunitate ( care si acuma exista dar nu mai este cum era inainte ( asta acum 2/3 ani )
4.Locul 2 1v1 ESL Summer Cup ( acum 3 ani )
5.printre primele locuri ( 2 luni de zile ) pe GN ( Gather-Network ) o comunitate germana/engleza une se joaca numai mixuri ( de acolo am mouse`ul si pad`ul curent - ).
6.Echipament de cs : Pad QCK+ extra large , Mouse Microsoft Habu Razer Edition , casti Philips SHP
7.Detin cont de steam ( vechi de 6 ani ) , skype , ventrillo , teamspeak , Ymessenger , MSNmessenger .

Sper ca v-a ajutat sa va faceti o mica parere despre mine.
Cei care sunt interesati sa ma "racolati" postati aici.
Nu vreau sa vad posturi gen : uau esti gg , /fail , abereaza , get a life , mai iesi din casa .

AM viata sociala , am loc de munca , am prietenii.

Multumesc.

BooMShakaLaka
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
arthas

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-08-2010 15:27)

Votes: 2

Post Posted: 20-06-2010, 01:49:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xDye wrote:
salut ma numesc Alex am 22 de ani joc cs de aproximativ 8 ani ( 7 ani si ceva ) .dupa cum arata si topicul caut clan SERIOS cu activitate gen ( mix/cupe/pracc ) ca sa zic si ceva despre mine ...

1.Pgl 4-5 sezoane ( Am ajuns pana in Divizia B )
2.Fost ESL admin ( acum 5/6 ani )
3.Administrator pe o mare comunitate ( care si acuma exista dar nu mai este cum era inainte ( asta acum 2/3 ani )
4.Locul 2 1v1 ESL Summer Cup ( acum 3 ani )
5.printre primele locuri ( 2 luni de zile ) pe GN ( Gather-Network ) o comunitate germana/engleza une se joaca numai mixuri ( de acolo am mouse`ul si pad`ul curent - ).
6.Echipament de cs : Pad QCK+ extra large , Mouse Microsoft Habu Razer Edition , casti Philips SHP
7.Detin cont de steam ( vechi de 6 ani ) , skype , ventrillo , teamspeak , Ymessenger , MSNmessenger .

Sper ca v-a ajutat sa va faceti o mica parere despre mine.
Cei care sunt interesati sa ma "racolati" postati aici.
Nu vreau sa vad posturi gen : uau esti gg , /fail , abereaza , get a life , mai iesi din casa .

AM viata sociala , am loc de munca , am prietenii.

Multumesc.

Contacteaza-ma arthas_gaming

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-03-2025, 07:48:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x