User
Pass
2FA

AM luat ban ip si nuj dc :(

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1287
sorrow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-07-2010 06:49)

Votes: 4

Post Posted: 18-06-2010, 11:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sal all
Character name:am luat ban pe mai multe charuri
Account name:oaidaadrian,jmanxmx, si ink vreo 2
IP:nuj
GM responsabil:crek Shockeru
Motiv:cred k pt un whisp..
Ceva ce doriti sa adaugati: sunt intro retea locala de net (LAN) cu vreo 200 de utilizatori cred.. si mai multe pers din reteaua mea joaca pe wow.freakz.ro si se pare ca azi 2 de la mn din retea au luat ban pe freakz.. unu dintre ei pe IP unu cu nume thrallrogu -respectivu mia zis ca a luat ban pt ca a dat un whisp la shockeru.. si eu azi am venit de undeva si am vrut sa ma bag la un wow ca de obicei si se pare ca am ban ip.. as vrea sa rasp Shockeru cat mai rpd si sa ami expice motivu real dc am luat ban ip.. ca suntem vreo 4-5 din retea care jucam pe freakz si ar fi penal sa ia toti ban ip din cauza a unu singur -
EDIT: se pare ca am gasit cauza.. respectivu thrallrogu a zis ceva urat despre shockeru pe global... pwf.. ala a intrat pe sv freakz ca sa ia ban ip si sa nu mai putem juca noi astia din retea.. as vrea unban deoarece eu nam nici o legatura cu ala si cu ce a mai facut.. eu joc pe urm charactere:darkforce,walkinshadow si ink un warr.. as vrea dak se poate sa dai unban ip si sa ai dai doar la ala care tea injurat .. speram sa nu luam ban perm ca eu unu am warr cu wrathfull -.. si as vrea sa ma mai joc .. o sa ati zic pe PM ce nume am pe warr - aa.. da si vezi ca eu nu sunt thrall rogu ala .. imdt face si ala un topic ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
heaveNN
[Banned user]

Banned

(since 25-08-2010 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 18-06-2010, 13:08:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorrow wrote:
sal all
Character name:am luat ban pe mai multe charuri
Account name:oaidaadrian,jmanxmx, si ink vreo 2
IP:nuj
GM responsabil:crek Shockeru
Motiv:cred k pt un whisp..
Ceva ce doriti sa adaugati: sunt intro retea locala de net (LAN) cu vreo 200 de utilizatori cred.. si mai multe pers din reteaua mea joaca pe wow.freakz.ro si se pare ca azi 2 de la mn din retea au luat ban pe freakz.. unu dintre ei pe IP unu cu nume thrallrogu -respectivu mia zis ca a luat ban pt ca a dat un whisp la shockeru.. si eu azi am venit de undeva si am vrut sa ma bag la un wow ca de obicei si se pare ca am ban ip.. as vrea sa rasp Shockeru cat mai rpd si sa ami expice motivu real dc am luat ban ip.. ca suntem vreo 4-5 din retea care jucam pe freakz si ar fi penal sa ia toti ban ip din cauza a unu singur -
EDIT: se pare ca am gasit cauza.. respectivu thrallrogu a zis ceva urat despre shockeru pe global... pwf.. ala a intrat pe sv freakz ca sa ia ban ip si sa nu mai putem juca noi astia din retea.. as vrea unban deoarece eu nam nici o legatura cu ala si cu ce a mai facut.. eu joc pe urm charactere:darkforce,walkinshadow si ink un warr.. as vrea dak se poate sa dai unban ip si sa ai dai doar la ala care tea injurat .. speram sa nu luam ban perm ca eu unu am warr cu wrathfull -.. si as vrea sa ma mai joc .. o sa ati zic pe PM ce nume am pe warr - aa.. da si vezi ca eu nu sunt thrall rogu ala .. imdt face si ala un topic ..

Se vede ca nu iesi din casa ...mai treci si tu pe la scoala...mai ia o gura de aer...stai si faci bucile mari pe scaun
Dat despre ban...nu se scote

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 18-06-2010, 13:11:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

haeveNN, nu esti in masura sa faci astfel de afirmatii. Am scos deja banul de pe IP, am vazut dupa ca e IP folosit de mai multi

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 18 June 2010 11:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-01-2025, 00:33:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x