User
Pass
2FA

Va uitati si peste acest post?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message614
Rami_Iz_here

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-09-2010 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 25-06-2010, 17:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele vinovatilor : Selevil si Adrianul
Restul detalilor : Mai jos

Deci la ora 9 am intrat in arena.Am picat cu un warrior Adrianul si un paladin Selevil. Dupa doua minute am realizat ca niciunul dintre cei doi playeri nu luau trapuri.( asta fiind un mare dezavantaj nu numai pentru cc ci si pentru talentul hunterului cu frost trap)
Dupa cateva secunde am observat ca aceasta problema era datorata unui simplu bug abuse. Cei doi playeri foloseau companioni care intrau in trapuri in locul lor. Imediat dupa ce am realizat scopul companionilor am facut cateva screenshoturi. Dupa cateva minute am observat ca nu ii putem invinge pe cei doi asa ca am folosit Gmn. Dupa 3-4 reporturi Gmn am observat ca niciunul dintre Game Masterii online nu este dispus sa ne ajute.
Dupa alte cateva minute un prieten care era cu mine si partenerul meu de arene pe skype a auzit ce se intampla in arena si s-a oferit sa ne ajute. El a anuntat un Game Master pe messenger ca cei doi abuzeaza de un bug. Dupa alte 5 minute in care incercam sa obtinem ajutorul unui Game Master am observat ca mana mea ajunsese la 0 , petul partenerului murise si eram full cooldown.
In acel moment Game Master-ul a actionat. Nu prin sanctionarea celor doi asa cum ma asteptam ci doar prim omorarea companionilor. Dupa doar cateva secunde ( cum era si de asteptat) eu am murit si am pierdut arena.

Concluzii : - am realizat ca e nevoie de post pe forum pentru a se rezolva o problema.
- am realizat ca nu e neaparata nevoie de skill pentru a face rating mare.
- am pierdut arena si am ajuns de pe locul 3 pe 5. ( din cauza unui bug al serverului)

Nu ma plang pentru rating deoarece o sa-l recuperez , dar cer sanctionarea celor doi pe termen cat mai lung.

Respect,
Rami

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 25-06-2010, 18:10:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e nevoie sa faci 100 de topicuri, ai deja http://forum.wow-freakz.com/Ban-Adrianul-si-Selevil-t39533.html , astepti si 10 ani daca e nevoie dupa reply pana se ia o decizie

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 25 June 2010 16:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-07-2025, 06:52:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password