User
Pass
2FA

Reclamatie de la Assasin inpotriva lui PaRaDoX ca tine blok

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message624
Silent Assasin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-07-2010 19:04)

Votes: 2

Post Posted: 29-06-2010, 08:01:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate PaRaDoX tine blok in propia mea ascunzatoare si nu ma lasa sa intru kiar daca eeu am plantat laseru .Si logic ca zm vine si ma infesteaza .
Daca se poate as vrea sa faceti ceva in privinta aceasta .
Reconosc ca lam injurat dar nu am avut ce sai fak , daca el tine blok in propria mea asunzatoare si lasseru pus era tot al meu !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
PaRaDoX14

[Sezi Dildau!]

(since 03-04-2019 19:50)

Votes: 24

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  PaRaDoXflorin 
Post Posted: 29-06-2010, 08:21:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma...deci eu eram in ascunzatoarea ta da eram in capat unde vroiai sa ma duc? sa levitez? si tiam zis si pe sv ca stateam acolo si tu puteai sa te urci pe mn....da tu nu ai inceput sa ma injuri asa aiurea....

PS: locul de care vb asasin e ala pe cs_italy din baza de la T langa butoi ....si e destul de mic locu si nu aveam unde sa ma duc....deci degeaba faci reclamatie...

0 0

Back to top
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 29-06-2010, 10:35:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati cu prostiile astea si nu mai faceti reclamatie din orice ! In loc sa va jucati si sa va simititi bine , preferati sa va blocati unu pe altu si sa injurati !

Asa trebuie sa va banez pe amandoi , pe unu pentru block si pe altu ca foloseste un limbaj neadecvat !

HAVE FUN

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 29 June 2010 08:35

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 03-02-2025, 19:06:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x