User
Pass
2FA

RECLAMATIE PENTRU CE BAN? ADMIN RAY
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message3590
Ray

[Legend]

Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 01-07-2010, 19:41:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da tot nu ma-m lamurit adika daka ii dau llama si iese imediat .... stiam ca la retry la llama se da 30 de min ban .. el a dat de 2 ori si nu i-am fqt nimk ..

Si da sa nu ma deranjezi ca sunt un printz pentru tine -

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 01-07-2010, 21:52:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da ma dai ban DOAR daca intra in urmatoarele 5-10 minute inapoi. Nu e o interdictie de a iesi de pe server atunci cand primesti gag/llama, ideea e sa nu intre din nou pe server si sa faca la fel.

Ai grija pe viitor.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 01-07-2010, 22:20:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pei atunci nu am gresit cu nimk - prima data da i-am dat llama si a iesit nu i-am fqt nimk dupa ce a reintrat dupa juma de ora ..dupaia iar a intrat si a inceput sa vb si ia-am dat llama si a intrat la 5 minute deci practic nu am gresit cu nmk -

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 02-07-2010, 00:26:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ray frate nu am nimic cu tine sau cu altcineva de pe acest server - ....dar daca n-ai fi si tu atat de plin de tine...ai fi super okey - si chiar nu inteleg faza cum k dak ar vorbi cu tine ii dai ban?? dak te injura sau alceva da ar merita ban...dar dak se baga in seama cu tine indiferent despre ce ar fi vorba tu zici k ii dai ban...nu gandesti deloc man - esti absurd rau la faza asta scuze k iti zic -
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 02-07-2010, 08:28:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eh cred ca e timpul sa incepem cu avertismente ca vad ca nu se mai poate...
va spun de pe acum ...certurile admin-admin/user-admin pe care le intalnim pe server(si aici ma refer la owneri) vor fi aspru sanctionate.
suntem o comunitate ne ajutam intre noi..fara atacuri directe sau indirecte pentru ca sincer nu ne plac si nu ne ajuta cu nimic.

Ps:Concluzia a trasato foarte bine D3rek si sper ca s-a inteles.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adytzza

Post Posted: 02-07-2010, 10:51:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twister fratica eu nu am absolut nimic cu nimeni de pe acest server...nu m-am certat niciodata cu nimeni de cand jok pe server...dar unii cam sufera de ei si nici nau de ce si nici cu ce Dosent Matter ... si unii admini au adminul ala degeaba k nu prea se foloseste de el - ...in fine e problema lor asta nu ma intereseaza pe mine dar am zis asa ca fapt divers...akm dak am zis ceva gresit imi cer scuze...dar eu stau f mult pe server si stiu de ce zic asta -

O zi buna la toata lumea!!! -

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 02-07-2010, 12:46:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aha am adminu degeaba? ia uitete la cati codatii ai tu si la cati am eu si uitete cati dintre ai mei sunt codati pe bune si cati dintre ai tai adytza -
Si kred ca stau si eu pe serv suficient .

A 2-a chestie nu sufar de mine asa e felul meu glumesc in arfe probabil dar glumesc si sunt plin de mine cu cine imi permit ok? nu cred ca am vb mai mult de 2 cuvinte cu tine ca sa sti tu cum sunt eu.
Treaba cu snk iar nu ai inteleso Nu Este Vorba de aKum , akum nu a vb mai nimik discutia a fost in decurs de o saptamana si la mine sau adunat ,de asta i-am si dat ban nu pt ce a zis pe serv akum.
Asa ca te rog abtinete .

Si daca ar fi sa sufar chiar crezi tu ca nu am cu ce ? Vad ca tu sti mai bine dekat mine viata mea -

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 02-07-2010, 23:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am 22 d codati omule...uitate la toate demourile si apoi mai vb....akm 2-3 zile tiam zis sai faci poze lu unu...imi ziceai mie sa le iau k tie ti-era sila sa le iei...ti-era frica sa nu pierzi ranku si fragele...doamne fereste Dosent Matter ...si dak tu ai vazut mai sus k am scris "Ray are adminu degeaba" inseamna k tre sa iti iei lentile man...si da suferi d tn...prea te crezi mare jucator si altele...intr-adevar joci bine nam c zice...dar nu tre sa suferi pe server...sufera in viata ta privata nu aici...- si nam nimic cu tine vad k te ataci singur si degeaba -
0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 03-07-2010, 00:25:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doua lucruri am pentru voi:

1. Daca vreti sa va certati o faceti pe mess, prin mesaje private, sau daca vreti neaparat puteti sa va intalniti si sa va bagati pumni in gura, we don't care, dar sa NU mai vad certuri si reprosuri pe forum sau pe server, nici macar pe admin chat. Nu va suportati? Ok, ignorati-va, desi nici acesta nu e un lucru benefic. Cel mai bine ar fi sa rezolvati divergentele intre voi, si dupa aceea mai vedem. Certuri in public nu fac bine imaginii serverului, dar mai ales voua, cand va privim noi.

2. Aveti un warn verbal amandoi pentru ca nu respectati o regula simpla, dar extrem de importanta: Fara certuri admin-admin. Aveti grija pe viitor, pentru ca uite ce s-a intamplat dintr-o reclamatie pentru un ban pe timp din cauza ca nu va intelegeti.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 02 July 2010 22:25

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 29-04-2025, 19:39:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password