User
Pass
2FA

Vorbitul dupa miezul noptii - important !

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message1616
burning__

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-08-2010 20:10)

Votes: 3

Post Posted: 07-07-2010, 23:09:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua , seara , dimineata ! .. oricand ai citi topicul -

Am o idee .. destul de indrazneata .. poate chiar dubioasa dar eu zic ca e destul de buna . Presupun ca unii admini ar spune ca este una din cele mai penibile chestii spuse vreodata dar sper ca vorbesc cu oameni destepti cu care te poti intelege . Propun ca dupa o ora tarzie .. 12-1 ( ramane la decizia adminilor ) pe server sa se poata folosi cuvinte precum " plm " sau genul . Nu expresii vulgare ( sa se injure ca la usa cortului ) dar sa-ti poti exprima nemultumirea , frustrarea , furia etc in mod liber . De exemplu daca un baiat destept imi face block as putea spune " Da-te in plm ce stai ca .. etc " intelegi .. Ma repet si inca consider ca voi fi luat in gluma .. sau ceva genul " Asta nare ce face si se baga in seama " dar eu cred cu tarie ca e o idee buna .. si multi altii presupun ca au aceiasi parere . Nu promovez toti baietii gelati cu freza de topor sa vina pe server si sasi bage si scoata, ma intelegeti .. dar nu mi se pare normal , logic sa iei gag pentru cuvinte de genul " prost , fraier " adic doamne nu cred ca un copil care tocmai a vazut pe server expresia "esti prost " se duce plangand la maica.sa ca nu mai poate dormi ca a vazut cuvantul prost pe freakz .. hai sa nu fim penibili ..In opinia unor persoane jocul de zombie ar fi copia unei degustari de ceai cu fursecuri si vorbind despre noul partid si impartirea impozitelor de luna viitoare .. ASTEPT RASPUNSURI SPER SA INTRE SI ADMINII SA VEDEM PAREREA LOR .. chiar daca sunt nou sper sa nu fiu luat in ras ! va pup o zi buna -

REPET NU PROMOVEZ BAIETASII CARE INTRA PE SERVER SA SI BAGE SI SA SI SCOATA PE SERVER ! -

CEI CARE PROMOVEAZA CATERINCA .. SI GLUMELE BUNE CAR NECESITA O DOZA DE NEOBRAZARE VOR FI DEACORD CU MINE ! ... -

bUrn 4 me ^^

"Cei mai buni dusmani tii recrutezi dintre prieteni"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
F1o/zmb

[Mentally Stable]

(since 20-05-2011 20:47)

Votes: 15

Post Posted: 08-07-2010, 01:01:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- daca ala incepe sa te injure doar pentru motivul ca lai luat sau alte motive(cum de altfel se intampla). eu nu cred ca ai m-ai rade sau ai mai juca linistit fara sa "ripostezi"..
Cel mai bine ar fi intri.. sa te joci sa te distrezi nu sa jignesti pe careva.. cs = distractie(ceea ce multi inca nu stiu) , nu intru sau intram ca sa jignim sau sa fim jigniti. mie unu nu imi convine.
M-ai bine ar baga un plugin ceva... pt cenzura !
valabil si ziua si noaptea (nopate tot aceasi playeri sunt, ziua prieteni ca e admin. si seara..- )

0 0

Back to top
burning__

[Mentally Stable]

(since 10-08-2010 20:10)

Votes: 3

Post Posted: 08-07-2010, 08:38:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

no .. zic sa fie mai relaxati adminii cum sa zic .. mama la 1 cuvant obisnuit .. prost etc frate gag 10 min next ban .. tata calm.. asta zic .. nush e parerea mea .. Da daca injura aia de mama dastea ar fi dragut sai dea ban direct - dar sunt 2 situatii diferite

bUrn 4 me ^^

"Cei mai buni dusmani tii recrutezi dintre prieteni"
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 08-07-2010, 12:14:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru injuraturi si alte chesti de genul asta va primi gag...ca foloseste cuvantul "prost" "idiot" va primi avertisment in limita bunului simt ...iar daca foloseste cuvinte mai grele va primi gag iar daca nu inceteaza cu jigniriile sau cu injuraturile va primi ban...cel mai bine este sa te calmezi si sa te joci linistit nu sa injuri ca un "badaran" regula este regula si trebuie respectata
0 0

Back to top
JuMp^

[Mentally Stable]

(since 18-07-2010 17:10)

Votes: 2

Post Posted: 08-07-2010, 12:33:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De acord cu Vod@fon3 -..Io unu n-am nici o grija cand intru ( ma rog decat daca raman ultimu contra tutoror - da asta e altceva ) ^^

Si totusi regulile se mai si schimba - no ? -

Last edited by JuMp^ on 08-07-2010, 14:07:17; edited 1 time in total
0 0

Back to top
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 08-07-2010, 14:01:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ce tare e asta ! Daca vrei , in fiecare seara intre orele 00:00 - 00:30 cand intri pe server o sa te injuram toti ! Ce zici e bine ? Nu o sa te mai simti frustrat ? Ar trebuii macar sa te premiez pentru cel mai bun post al anului !

0 0

Back to top
JuMp^

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2010, 14:08:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E voie dublu posting - ?

Macar dati si lui reputatie drept premiu -...

0 0

Back to top
Senzzzation

[Mentally Stable]

(since 22-03-2015 12:14)

Votes: 11

Post Posted: 08-07-2010, 15:14:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar numai cu injuraturi se poate? sa fim seriosi este un joc.. jucam de placere.. nu cred ca trebuie sa se injure.. sau cuvinte de genul ce plm stai acolo in.......

Cel mai bine asa este cand se injura gag ... Dimineata pe la ora 7:00 cand intru pe server se injura de mama focului si block fiecare face ce vrea..!

Mie unul nu mi se pare normal sa se injure.!

0 0

Back to top
JuMp^

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2010, 18:22:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daaa dimineata ce frumos - atunci cand fac io fraguri multe - Se cam injura uni O_o fratilor e un joc -

Cea mai buna arma a unui nAB e sa stea la panda cu lanterna aprinsa,,,
0 0

Back to top
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 08-07-2010, 23:33:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dak nu ai citit regulamentul te anunt ca nu se da GAG din orice cuvant...doar dak jignesti pe cineva anume in mod direct atunci da...asa dak tu esti nervos si zici"plm sau mm etc"...fara sa faci aluzie la o anumita persoana se daoar o avertizare ..nu stiu dak e vreun admin sa dea gag la cineva ca a zis de EX: plm... eu unu nu dau gag decat dak vad ca e "atacata verbal" o persoana de pe server si acesta se simte deranjat...in rest dak sunt 2 prieteni care se cunosc si isi zic unul altuia "stf" "sms"..nu am de ce sa le dau gag dak se cunosc..si cu asta am incheiat..incercati sa citit regulamentul..ciao

Only God can judge me
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Hamann

[Mentally Stable]

(since 15-03-2012 15:23)

Votes: 23

Post Posted: 31-07-2010, 12:13:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum am citit topicu' Thinking
Eu nu cred ca nemultumirea trebuie neaparat exprimata prin astfel de expresii!
E un joc si trebuie tratat ca atare!
...nu s'a mai postat de pe 9, dar a trebuit sa ii raspund!
Noi trebuie sa fim mai buni, ca restu' sa vada un exemplu in fiecare din noi!
Wave

"Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosa; si daca a facut pacate, ii vor fi iertate."
0 0

Back to top
ceacea

[CHANGE Agent]

(since 22-03-2016 19:14)

Votes: 90

Post Posted: 31-07-2010, 15:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-ar conveni sa te faca cineva idiot fraier prost si pe deasupra si tampit ca l-ai infectat? Nu cred..

Intelege, eu n-o sa mor niciodata!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ceacea, 31 July 2010 13:24

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 13-02-2025, 23:08:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x