User
Pass
2FA

Cerere marire Adytza
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message3845
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 07-07-2010, 21:04:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti eu va respect ca admini cu grad mai mare decat mine dar si ca oameni...imi pare rau k am mai luat cateva decizii pripite cand erati si voi pe server.Va respect deciziile si voturile si dak v-am suparat cu ceva imi cer scuze nu a fost intentia mea...unele erori au fost facute la nervi sper sa ma intelegeti -

O sa fiu mai atent de acum incolo si o sa fiu mai calm si mai rabdator - si MULTUMESC celor care mi-au retras avertismentul -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ray

[Legend]

(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 08-07-2010, 01:41:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu Samica ca ai ceva cu mine adika tot serv stie -
Nu crezi macar putin ca nu mi sau adus atatea reclamatii si restul la cearta cu tine pt. ca am2 am gresit? Aici da dovada ca esti Bomba Amice tu nu ai gresit cu nimik atunci eu am gresit tot nu? Se poate observa cine e plin de el akum -

Parca D3rek sau em a zis ceva de atacuri directe intre admini kred ca tocmai ai fqt ceva pe vorbele lui nu ti se pare ?
Eu am incercat ai vaz ,sa nu mai am treaba cu tine, si nu am mai avut , dar akm kiar ti-o ei in cap si nu e bine , pwd by Ray pentru Sam - Stai potol ca nu e nimik de capul tau

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 08-07-2010, 19:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu spun nimic, nu-mi dau votul, de fapt votul meu este votul multimii cu niste comentarii in plus.

1. Fara cearta admini-admini, asta inseamna si fara cearta Adytza-admini dar si TOTI Adminii - adytzaa, NU sunteti voi in masura sa-l judecati. Credeti ca noi suntem chiori si nu vedem atunci cand cineva depaseste masura? Dar nu toata lumea se apuca sa se cearte cu Adytzaa, iar el cu toata lumea adica o cearta ADMIN-ADMIN, din punctul asta de vedere toata lumea care a sarit la cererea lui cu argumente gen "esti prea infumurat, provoci cearta" a incalcat REGULAMENTUL! Era destul de usor sa spuneti "Contra pentru ca nu e diplomat" ne-am fi dat usor seama, dar nu... voi ati inceput sa faceti flame, sa va certati intre voi. Nu e nimic, s-a notat in carnetel. Masurile le vom face publice dupa ce noi, ownerii vechi si sa speram ca si ce noi ne vom intalni virtual si vom discuta.

2. Cerere respinsa si toata lumea este vinovata pentru asta, pentru ca in loc sa incercati sa-i explicati il atacati, unu ca era pe server si se uita pe unu' si nu putea sa dea vot, desi iti ia 2 minute. (acuzatie fara dovada, am mai spus?) Altul, ca "misca dracu" e considerata jignire. E adevarat ca nu e frumos, dar acum sa stai sa vanezi pe cineva(ca asta s-a intamplat, altfel n-ai fi facut screenshot si sa o salvezi) e doar rea intentie.

3. Cererea respinsa e responsabilitatea tuturor, pentru un om care a prins +20 de codati de cand a primit avertismentul, si pe care l-am vazut online aproape de fiecare data cand am intrat sau m-am mai uitat la server stats.

4. Totusi nu pot ramane indiferent fata de ura voastra aiurea si devotamentul fara lipsa de diplomatie a lui Adytzaa fata de server si ii voi scoate avertismentul pe care i l-am dat acum aproape o luna, fara ca sa ma consult cu alti owneri, pentru ca sunt sigur ca oricare dintre ei ar fi avut aceeasi opinie ca si mine.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 08 July 2010 17:51

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-08-2025, 21:46:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password