User
Pass
2FA

Parere L-O-O-L
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message3913
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 12-07-2010, 08:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

are ban permanent asta de la mine...motivu e simplu (A INJURAT TOTI ADMINI CA LA USA CORTULUI).

PS:Aceasta subcategorie este pentru pareri demouri nu pentru afirmati aiurea....asa ca va rog frumos sa nu deviati de la subiect.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 12-07-2010, 09:38:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ganja* wrote:
Multumesc pt opiniile voastre.
As vrea sa spun k lucrul acesta care l-am facut a fost la cererea jucatorilor si a unui coleg de al meu (admin), am zis sa vad parerile voastre - nu am vrut sa dezvolt mai mult , gen la ready care a deschis si alt subiect..deci nu vreau decat parerile la demo nimic altceva,am vrut sa imi fac datoria si la cererea lor am postat demo-ul lui L-O-O-L
Multumesc. -

Tw nush daca ai inteles ce am vrut sa zic mai sus Sigh . . .
Parerea mea a fost ca e "curat" , dar la cererea jucatorilor si a lui Adytza am facut acest topic sa vad parerile voastre...jucatorii tot ma bateau la cap sa fac demo si sa dau quit dar eu am zis ca nu are nimic dar mi-a zis Adytza sa`i fac un demo si sa-l postez apoi el i-a dat quit (logic L-O-O-L a intrat iara si a intrebat dc a primit kick/quit nu retin).
Deci sa fac inteleasa inca 1 data treaba . . . eu am zis k fac un "bine" jucatorilor si lui Adytza sa pun acest demo aici dar vad k unii au crezut k "ma bate harta" si ca nu stiu sa fac diferenta intre skill si cod.
Spre atentia unora am si eu ceva timp de cand joc acest joc si stiu f.bn cum se joaca la sunet , cum joaca cei cu "skill" si mai ales cei cu "cod".
Imi pare rau daca v-am facut sa intelegi altceva dar nu vreau sa influentez in rau parerile altora despre mn , deja am vzt un exemplu -
Daca se rezulta ca e curat (asta fiind si parerea mea) EU am sa imi cer scuze lui L-O-O-L pt. ca i s-a dat quit si a fost considerat "codat" -
ThX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 12-07-2010, 18:57:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu are absolut nimic.. are doar bulan Dosent Matter ce cod vedeti voi? habar nu am .. Dosent Matter
0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 21-07-2010, 11:42:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"are ban permanent asta de la mine...motivu e simplu (A INJURAT TOTI ADMINI CA LA USA CORTULUI)."

Twister sa inteleg ca i-ai dat ban dupa ce am postat eu demo? -

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 05-08-2025, 11:34:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password