User
Pass
2FA

Problema cu Nik-ul meu !!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message830
active-kid

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-07-2013 23:00)

Votes: 3

Post Posted: 12-07-2010, 12:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut..am si eu nevoie de o rezervatie facuta ... la inceput am jucat cu numele de (AcTive's kiD ;x) si mii sa spus ca daca nu am rezervat numele nu mii se salveaza creditele si deaceea a trebuit sa renunt la numele (AcTive's kiD ;x) pentru ca nu mergea sa mi-l rezerv cu punct si virgula si mai stiu eu ce !>.. si as dori sa imi faceti si mie o rezervare pe numele de (AcTive's kiD ;x) pentru ca vreau a se evita sa imi ia cineva contu + ca stau aproape non-stop pe servar ca sa cresc!- !...deci vreau o rezervare pe acel nume cu punct si virgula ..si o eventuala transferare a creditelor si a lvl pe acest cont .. va rog frumos sa ma ajutati!

AcTive kiD tot ce am pe el pe =>> AcTive's kiD ;x (daca se poate te rog eu frumos mersiii)

Respect !
Alin -

Daca imi faceti treaba aceasta va rog contactatima la id'ul de mess => [email protected]

+ca am pe aici niste prieteni care sunt invidiosi .. spre exemplu freestyle kare a mai luat crediitele unui prieten de aici dupa srv..si asta vrea sa mi-o faca si mie..va rog !- sii faceti ceva in legatura cu asta..sa nu se mai poata fura nik'urile !>...vom pierde multa lume asa..daca vrea un "destept" sa se distreze putin sau sa faca rau !.. va multumesc ! SPER SA MA AJUTATI VA ROG..!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ThePro

[Probleme cu capu' !]

(since 07-12-2015 19:24)

Votes: 51

Post Posted: 12-07-2010, 14:05:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trimitei un pm lui t3n3bre,cacea sau deliqvent si spunei

Ce baftã pe conducãtori cã oamenii nu gândesc. (Adolf Hitler)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Royal-cAsh

[Respecta REGULILE!]

(since 19-01-2011 07:32)

Votes: 16

Post Posted: 12-07-2010, 14:47:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickul se poate rezerva pe http://www.obicore.com/rezervare

Conditia este sa nu contina caractere straine ,in cazul tau contine deci trebuie sa renunti la " ' " si ";"

Atinge Zion -

Rastafari!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 12-07-2010, 16:34:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trimite-i lui tenebre un PM !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 12 July 2010 14:34

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 10-02-2025, 07:28:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password