User
Pass
2FA

Eu sau freakzor?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3130
Wiliam

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-06-2012 09:12)

Votes: 4

Post Posted: 13-07-2010, 11:47:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro tweety, este cel mai de treaba Ownar:X

http://generatia-x.ro/wp-content/uploads/2010/09/freze-emo-fete.jpg
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Stalone
[Banned user]

Banned

(since 21-12-2010 01:15)

Votes: 8

Post Posted: 13-07-2010, 11:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA Freakz0r.
Cum am spus si in topicul "Admini inactivi" creat de Freakz0r , A INTRAT O SINGURA DATA PE SERVER IERI. Cum a intrat cum a inceput sa-si faca propriile reguli.Waynee, pentru tine, ne-am descurcat minunat fara Freakz0r , nu era nevoie de el , ne descurcam si in continuare fara.
PRO TweeTy , e un baiat de nota 200 el si multi altii de pe server. Eu cand am venit aici am fost chemat de Marinna;x , habar nu aveam sa joc pe servere de dr, fiind populat serverul am cerut si eu SLOT sa pot intra, multi dintre playeri pot confirma activitatea mea pe server, pacat ca nu este bagat la gamestracker, jucam cel putin 10-12 ore pe zi.Din cauza injuraturilor,comportamentului necivilizat al multor playeri, TweeTy mi-a dat fara ca eu sa cer (intradevar ii ziceam mereu pe mess cum se injura) HELPER , ca sa pot da gag,slay,kick.Poate am mai gresit si eu si am dat un slay fara sa vreau, DAR NICIODATA n-am avut un limbaj vulgar cum afirma Freakz0r.

Freakz0r LASA-NE copile.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 13-07-2010, 12:02:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum se observa din acest topic rezulta ca freakzor nu prea sia facut treaba .

Acum pot confirma urmatoarele fara ca sa vina el sa spuna :

Recunosc ! Lam amenintat - > ma amenintat ( ambi doi .... )

Probabil lam injurat nu stiu - > ma injurat ( ambi doi ..... )

Iam dat ban si recunosc si imi asum responsabilitatea sa iau un downgrade pe merit bineinteles.

Freakzor cum am intrat era deja o mare pacoste. Pe regal facea legea ! Orice zicea el era cuvant de respectat . Orice ziceam eu era cuvant de aruncat la gunoi .

Dupa ca sa vezi ! clandy sa enervat pentru comportamentul lui freakzor care nu este adecvat pentru un admin si a sarit sa il injure .

Greseala lu clandy pentru care ar trebui sa o regrete ca nu sia putut stapanii nervi. Alta greseala a lui freakzor cu clandy a fost urmatoarea :

Nu a putut sta sa ii explice frumos ca nu are cea mai importanta calitate de admin , aceea fiind rabdarea.

Nu a avut rabdare sa ii explice frumos lu clandy sa nu injure si sa ii dea gag si el oare ce a facut ? Ban direct ! Asa ca mam enervat si lam banat si eu pe freakzor.

Deci de cand a venit freakzor inafara de Dr.carter ( Waynee ) nimeni nu sa inteles cu el. Oare de ce ? Ca nu stie sa se impace cu toti .

Sper sa plece si sa raman eu daca nu am plecat si va las cu el sa il suportati . O sa ii dau pm lu ingerash care este co-owner sa voteze si el aici si sa isi dea cu parerea despre freakzor -

Pupici de la tweety , freakzore -

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
FreakZ0r

[Mentally Stable]

(since 27-01-2011 20:31)

Post Posted: 13-07-2010, 12:26:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

owner bun tweety?= ) nu erati pe server cand a inceput sa injure si sa ameninte ca iam scos adminu lu stalone in fine asa ce lege am facut pe regal? hai zimi chiar te rog? unde team amenintat zimi te rog am zis ca te astept cu cel mai mare drag in oras te las chiar sa dai si alea 2 telefoane mie tot una clandy nu avea nici o legatura cu chestia dintre noi dar sa bagat si el na doar e varul tau ce sa faca si tweety totul era bine si frumos pana ai intrat tu cu clandy si ati inceput sa faceti mare scandal pentru ca iam luat adminul lui stalone ..... stalone a meritat ce a primit si din pacate nu joc de 2 zile joc de 3 saptamani si stiu ca stalone joaca pentru admin , gagavs je joaca noaptea cand nu e mai nimeni on? in fine esti gg - mentalitate de "owner" ziceai ca ai niste poze cu mine cand am injurat chiar te rog sa le postezi:) sa vad si eu !!! oare dc iam dat ban lu clandy? carter ia dat gaguri tu i leai scos ii dadea kick tu il amenintai pe carter clandy nu a vrut sa inteleaga asa ca iam dat ban si apoi tu ce ai facut cu comportamenul tau de owner miai dat ban mie deci gg in continuare owner de nota 10!

If You Wanna Be The Best You Have To Take Out The Best!
0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

Post Posted: 13-07-2010, 12:38:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ohh. Ma copile ce vrei sa faci aici ? Intelege odata si respecta adevarul.

Am recunoscut tot ce am avut de recunoscut . Io joc de 2 luni si nu team vazut decat 1 zi -

Si stalone isi ia adminu inapoi daca in 24 de ore nu dai poze cand injura ! Si tu il vei pierde pe al tau ai inteles ? Uitete cati nu te suporta ! Uitete bine si tu si intelege odata te rog te las sa joci ca player te las sa joci ca admin dar mai respecta si tu ma ca nu-s un nimeni da ?

Cred ca am respectat pe toti si vezi ca si tu mai injurat . Mai bine recunosti ca minciuna are picioare scurte si adevarul iese mereu la iveala -

Infine acum ce o fi o fi . Eu miam spus cuvantul in fata ta tu li lai spus pe al tau acum lasam playerii / adminii sa si-l spuna pe al lor da ? Nu crezi ca ar fi mai bine pentru noi si pentru ceilalti urmatoarele :

Noi incetam cu cearta , cu adminii vorbim care ramane si care pleaca si toate cele nu faci singur de cap.

Nu crezi ca ar fi mai bine pentru toti si ar fi jocul mai linistitor ?

0 0

Back to top
FreakZ0r

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-07-2010, 12:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iar incepi cu copile? atat stii copile in sus copile in jos cum ziceam uitate in oglinda apoi zi de altii eu pot sati zic doar un singur lucru! Respecta si vei fi respectat! numi trebuie poze sa dovedesc ca stalone sia facut de cap pe server intreaba pe alti playeri si o sa afli raspunsul cand ma tinea in gag si kick nu am zis nimic si am actionat nu mai vazut decat o zi pentru ca tu intri ca gaga 2 min si iesi..... si am jucat cu alte nume inainte sa am owner deci gg again! asa cum ziceam aratami poza cand team injurat te rog si nu o sa mai fiu owner pe srvu dr.freakz.ro niciodata !!! deci daca vrei sa scapi de mine aratami poza cand team injurat:) dar daca nu team injurat pleci tu fara discutii!! asa o sa demonstrezi daca eu sunt mincinosul sau tu esti:)

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

Post Posted: 13-07-2010, 12:49:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oh .. Am clarificat treaba . Defapt aia speram !

Imi cer scuze fata de tine ca neam injurat amandoi si nu neam dat seama de ceea ce facem si asi dori sa incetam aceasta cearta si nu va pleca niciunu si este bine pentru tot da ?

Si vezi ca fara dovezi nu te crede nimeni , vreau dovezi si gata .

Nu mai posteaza nimeni decat tu si vreau sa stiu vrei sa fim prietenii si sa ne hotaram ambii asupra pedepselor adminilor sau lasam topicul in picioare sa isi dea toti cu parerea ? Ce zici ? Vrei ca mine ?

Eu zic ca ce spun eu este realitatea si este mai bine pentru toti sa ne impacam noi doi si sa decidem pedepsele adminilor ca sa dam dovada de maturitate nu ca ne comportam copilareste .

Ce zici doresti cum am spus eu sau vrei in continuare sa ma faci in toate felurile si sa plec de pe server ?

Ascultama ca e mai bine cum zic eu nu cum zici tu da ?

Cred ca ar fi frumos inca un ajutor pentru zi si eu noaptea dar sa ne hotaram ambi asupra pedepselor nu numai tu da ?

0 0

Back to top
FreakZ0r

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-07-2010, 12:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum ziceam iauzi la prietenu tau alex dar mai facut curios tweety unde am injurat:) alex intreaba pe toti care erau online daca am dat la vot sau nu:) eu cred ca am dat tu ce zici? atunci am dat la vot si a iesit regal ce era sa fac? sa o schimb? nici daca o schimbam nu era bun deci mai bine taci te rog:) tweety verificati mesajele private

Last edited by FreakZ0r on 13-07-2010, 13:09:34; edited 2 times in total
0 0

Back to top
aleXaleX

[Smiley:X]

(since 14-02-2014 18:28)

Votes: 3

Post Posted: 13-07-2010, 12:59:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu sunt var cu tweety daca vrei sa sti.nu sti nici macar putin dr si nici sa adminezi.Atunci cu regalu tu bagasei harta si toti playerii se plangeau iar tu nu faceai nimic te jucai.Iti convenea ca doar tu terminai harta

0 0

Back to top
TaNkuLetz

[Keep The Vibe Alive]

(since 27-11-2014 20:03)

Votes: 7

Post Posted: 13-07-2010, 13:23:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro Tweety ...

0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 13-07-2010, 13:24:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro TweeTy - - - - ..jART a explicat perfect...

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

Last edited by ^^The Angel^^ on 13-07-2010, 14:49:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ing3rash

[L0vE DeALeR]

(since 05-03-2015 17:48)

Votes: 6

Post Posted: 13-07-2010, 14:10:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt prea activ p server deci nush povestea dar asa se intampla cand se da owner la toti copiii ! Plus ca nu depinde de me tweety eu sunt un simplu CO - Owner sti f bn k eu ma ocup de Rko si cam atat

Me GuStA La DeBaNdaDa

0 0

Back to top
Stalone
[Banned user]

Banned

(since 21-12-2010 01:15)

Votes: 8

Post Posted: 13-07-2010, 15:03:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat de jalnic poti fi Freakz0r , intreaba pe "x" , intreaba pe "y". Inainte sa faci niste afirmatii nefondate, ar trebui sa citesti posturile mele, scroll up dude and read carefully ce am postat eu , AM CERUT SLOT , uita-te si peste cerere.Eu joc pentru admin? Vai de capu' tau copilash, fac pariu ca am mai multe ore decat toti de pe server, asa ca n-o mai arde aiurea cu noi.Deja imi pierd vremea pe'aici.Sunt curios ce treaba o sa faci;) Si sunt sigur ca n-o sa mai ai OWNER.Iar daca-l vei avea, nu vei fi online niciodata, asta iti promit eu.
0 0

Back to top
FreakZ0r

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-07-2010, 15:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se pare ca eu si tweety am ajuns la o solutie destul de buna zic eu:) o sa ramanem aman2 owneri!!!

T.C!!

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

Post Posted: 13-07-2010, 19:18:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vrut sa mentionez decizia putin mai clar chiar daca si el a facut-o .

Deci am hotarat impreuna cu Freakzor sa ramane ambii owneri si ambii prietenii si deciziile asupra pedepselor adminilor / cine sa fie nou admin sa le luam impreuna nu singurii ca asa ne vine noua . Freakzor nu cunoaste atat de bine pe toti adminii cand sunt online Dosent Matter asa ca am ajuns la decizia scrisa mai sus ca sa fie bine si pentru ceilalti si sa nu mai existe certuri .

T.C.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by tweetty, 13 July 2010 17:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-08-2025, 12:49:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password