User
Pass
2FA

O mica neintelegere..

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message711
Crowley

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-09-2010 08:31)

Votes: 4

Post Posted: 15-07-2010, 14:09:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe scurt mi-am facut boots din bs cu 5 primo,si un GM Xrl ...a zis ca domne eu i-am luat unu 4 primo sa imi fac feets,ma intereseaza mai putin asta.. si mai mult faptul ca nu e nimic specificat in regulament de chesti dastea mai ales sa imi ia bootsi soketati si cu ench de pe mn un gm pe baza unor afirmati,atata timp cat nu e specificat in regulament nu mi se pare deloc normal acest lucru.Va rog sa imi returnati boots sau macar 5 primo sa mi fac inca o data.

PS:Am postat aici negasind alt loc mai bun.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 15-07-2010, 14:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai mintit , nimic nu se lega din ce spuneai , prima oara ai zis ca nu ai decat 2 primordiale ca blabla , dupa ce ti-amn zis de boots ai zis ca i-ai facut ieri , am verificat si boots au fost facuti azi.Ai zis ca charul ala e al fratelui tau si ca pe tine nu te intereseaza ce face el si pe cine pacaleste.Eh itemul ala a fost facut cu iteme furate si ti-a fost scos.
0 0

Back to top
Crowley

[Mentally Stable]

(since 10-09-2010 08:31)

Post Posted: 15-07-2010, 14:37:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca nu sti sa citesti serios vb ,lasa-mi un nr de telefon si am sa iti silabisesc tot regulamentu sa vedem daca e pomenit ceva de materiale furate sau altceva.
0 0

Back to top
Nimrod

[PedoBer]

(since 09-09-2014 14:34)

Post Posted: 15-07-2010, 14:38:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xh3lar wrote:
Ai mintit , nimic nu se lega din ce spuneai , prima oara ai zis ca nu ai decat 2 primordiale ca blabla , dupa ce ti-amn zis de boots ai zis ca i-ai facut ieri , am verificat si boots au fost facuti azi.Ai zis ca charul ala e al fratelui tau si ca pe tine nu te intereseaza ce face el si pe cine pacaleste.Eh itemul ala a fost facut cu iteme furate si ti-a fost scos.

K , inteligentule scz ca ma bag dar in reguli nu scrie nimic de "Prosti care iau teapa ca imbecili" cat timp nu e scris asta in reguli nu ai dreptu sa te atingi u de itemu lui luat deci vezi ce fac ca esti cam departe de adevar , altadata puneti pe forum regula asta a mai fost ceva de genu aq timp si un gm a raspuns "asta nu e scam asa se intampla daca ai incredere in romani".
Cya.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 15-07-2010, 14:41:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crowley wrote:
cred ca nu sti sa citesti serios vb ,lasa-mi un nr de telefon si am sa iti silabisesc tot regulamentu sa vedem daca e pomenit ceva de materiale furate sau altceva.

Birocrat?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 15 July 2010 12:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 10:02:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x