User
Pass
2FA

SALUT O INTREBARE

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message803
``WaLlZoR``

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-12-2011 19:55)

Votes: 3

Post Posted: 16-07-2010, 16:54:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut
am jucat in urma cu cateva luni 4 , 5 ,6 nu mai stiu exact cu nick`ul WaLlZoR si m-am trezit ca la un moment dat imi spune ca nick`ul este rezervat si nu am mai intrat pe avr acum 2 zile am incercat din nou cu acelasi nick "wallzor" dar degeaba , ce ma intereseaza pe mn este daca voi aveti pe cnv cu nick`ul acesta rezervat daca nu va rog sa faceti cv sa pot intra inapoi cu nick`ul meu , tin sa precizez ca pe atunci aveam si lvl 7 .
multumesc anticipat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
``WaLlZoR``

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-07-2010, 17:00:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

``WaLlZoR`` wrote:
Salut
am jucat in urma cu cateva luni 4 , 5 ,6 sau mai mult nu mai stiu exact cu nick`ul WaLlZoR si m-am trezit ca la un moment dat imi spune ca nick`ul este rezervat si nu am mai intrat pe svr acum 2 zile am incercat din nou cu acelasi nick "wallzor" dar degeaba , ce ma intereseaza pe mn este daca voi aveti pe cnv cu nick`ul acesta rezervat daca nu va rog sa faceti cv sa pot intra inapoi cu nick`ul meu , tin sa precizez ca pe atunci aveam si lvl 7 .
multumesc anticipat.

0 0

Back to top
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 16-07-2010, 17:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

era nevoie sa faci dublu post?

eu nu cred k vrei primi nimk dak nu ai o dovada concreta ca tu erai ala...mai ales ca vad esti inscris pe forum luna asta..macar de aveai cont pe forum de pe atunci era ceva...asa si eu pot sa imi fac un cont sa pun numele PercutiaRazvi si sa ma dau fostul razvi ca mi.am uitat parola..e penebil asa ceva.

Only God can judge me
0 0

Back to top
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 16-07-2010, 17:50:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

waLlzor l-am vazut si nu stiu cine juca,mai putin sa cred k cineva care ar posta,deoarece puteai sa il ai rezervat,dak ai reinstalat cs-ul,trebuie bagata pass si name inca odata,si aveai lvl 7 deci era imposibil sa nu-l fi avut rezervat,o problema e ca acest nick e de mult folosit,dar nu cred k cnv asa de batut in cap,dupa toate plangerile si reclamatiile referitoare la furturile de "nick" mai putea sa-si lase nick-ul si de level 7 fara rezervare,deci e cam absurd,

ms,

facebook profile
0 0

Back to top
``WaLlZoR``

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-07-2010, 18:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

``WaLlZoR`` wrote:
``WaLlZoR`` wrote:
Salut
am jucat in urma cu cateva luni 4 , 5 ,6 sau mai mult nu mai stiu exact cu nick`ul WaLlZoR si m-am trezit ca la un moment dat imi spune ca nick`ul este rezervat si nu am mai intrat pe svr acum 2 zile am incercat din nou cu acelasi nick "wallzor" dar degeaba , ce ma intereseaza pe mn este daca voi aveti pe cnv cu nick`ul acesta rezervat daca nu va rog sa faceti cv sa pot intra inapoi cu nick`ul meu , tin sa precizez ca pe atunci aveam si lvl 7 .
multumesc anticipat.

Ma baieti stati putin ca nu ati inteles
am intrebat doar daca este cnv cu nick`ul wallzor rezervat
si da chiar am avut lvl 7 si nu mi-am facut nici cont si nici nick`ul nu mi lam rezervat ptr ca nu credeam ca nu voi mai putea intra de pe el.
in fine doar atat ma interesat nui nici o problema ca se face la loc lvl 7 nick`ul cu care voi juca este FlO^ZoR.

0 0

Back to top
na3

[BRAINiaC]

(since 22-08-2019 14:32)

Votes: 23

Post Posted: 16-07-2010, 19:51:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
nick`ul cu care voi juca este FlO^ZoR.

si se pare ca ti se va repetea povestea findk nici pe asta nu.l poti rezerva ca ai in nume "^"
cred k tie iti place sa muncesti degeaba...

Only God can judge me
0 0

Back to top
ShadowZet
[Banned user]

Banned

(since 17-10-2010 17:32)

Votes: 7

Post Posted: 21-07-2010, 16:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

``WaLlZoR`` wrote:
Salut
am jucat in urma cu cateva luni 4 , 5 ,6 nu mai stiu exact cu nick`ul WaLlZoR si m-am trezit ca la un moment dat imi spune ca nick`ul este rezervat si nu am mai intrat pe avr acum 2 zile am incercat din nou cu acelasi nick "wallzor" dar degeaba , ce ma intereseaza pe mn este daca voi aveti pe cnv cu nick`ul acesta rezervat daca nu va rog sa faceti cv sa pot intra inapoi cu nick`ul meu , tin sa precizez ca pe atunci aveam si lvl 7 .
multumesc anticipat.

Ai mare dreptate war..inca ma mir cum de nu ti l-a rezervat altcineva inainte:)) mie greu sa cred ca tu ai facut level 7 si nu ai vazut macar o data Titlul unde cere sa iti rezervi nick-ul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 21 July 2010 21:45

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 13-02-2025, 23:34:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x