User
Pass
2FA

Reclamatie Lt^
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message4675
Ganja*

[Shameless]

Status: Offline
(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 18-07-2010, 21:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu punctul meu de vedere si acela este ca adminul Lt^ daca a dat ban lui kNo poate nestiind ca este kolick la pc-ul lui keNo si joaca datoria lui era sa fie atent pe el cand ii expira ,stiind ca era revoltat...aici a gresit mult.
Cum a zis si D3rek sustin si eu decizia lui (,,oki. no problem dar nu avem cum sa-i dam demote doar pentru ca n-a fost pe faza cand ti-a expirat tie gagul") dar nu trebuie situatia lasata in felul acesta pt ca pe viitor se va mai intampla antecedente gen acesta.
Se stie bne ca , kNo tot timpul glumeste si face glume dar rar eu am vazut sa "injure/jigneasca" poate au fost cazuri dar cenzura cuvantul daca facea asta.
Eu unul nu stiu daca Lt^ avea vreo problema cu kNo dar treaba este ca se grabeste si faptul ca se grabeste ia decizii pripite.Nu stiu daca e bn sa zic asta dar "sfatul" meu este sa te consulti cu noi , ceilalti admini care suntem pe sv in momentul acela si v-om ajunge la o decizie poate mai buna.

Fiecare avem dreptul la o opinie , aceasta a fost opinia mea.
Multumesc. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 18-07-2010, 21:46:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am comentat pana acum pentru ca nu imi vedeam rostul, dar...
Quote:
cum sufera admini astia la el

Plural? nu e chiar atat de corect sa vorbesti la plural, ar fi mai bine sa ne dai niste nume. Si eu sunt admin si nu cred ca am gresit vreodata fata de kno. Si majoritatea "sufera" corect, uneori intrece limita si merita gag sau ban. In acelasi timp nu l-am vazut injurand alt user, doar ca are un limbaj colorat.
Mai sus l-ai acuzat pe lt de ban-uri aiurea si cod pe war3...sincer aveam o parere mai buna despre tine, dar vad ca in ciuda vechimii tale pe freakz nu ai invatat ca o acuza trebuie insotita de o dovada.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 18-07-2010, 22:09:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kno a incalcat in primul rand regula asta:

Code:
13.Sub nici o forma nu imprumutati parola de la admin-ul dumneavoastra altui player/admin

0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 18-07-2010, 22:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mi-a imprumutat nimic eram la el acasa si avea cs-ul deschis si m-am jucat de la el

edit; ratra nu m-am referit la tine, daca era ceva iti vedeai numele ca nu mi-era rusine sa zic pe fata, oricum stai linistit ca sunt destui care sufera degeaba la kno. stiu bn asta, ma rog.
twister tu intodeaunu doar de strambe ai fost in stare... cat de penibil poti sa fii , sa zici ca am intrat pe slotu lui. nu esti sanatos amice. nici nu mai stau sa.ti explic, daca nici tu mare pro plaier nu intelegi ca daca omu era direct in cs si eu am intrat 3-4 runde... e clar, esti direct pe strambe. ma rog, m-am convins si de unii dintre voi. nici nu aveti tupeu sa va uitati in log-uri sa-mi dati dreptate .... -

btw: problema asta o aveti cu mine kolick , nu cu kno. deci adresati-va mie, nu lui.

0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 19-07-2010, 00:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[war4.freakz.ro] Jucatorul cu GAG kNo[IP: 188.27.109.176:33097] a parasit serverul.

zi`mi tu mie unde nu aveai gag aici . daca tu imi zici ca iti trecuse gagu cand ai dat retry eu renunt de bunavoie la admin si raman doar cu slot . daca poti sa ma prostesti in fata ca tu nu ai dat retry CAND AVEAI GAG atunci eu renunt la admin.

app daca aveam ceva cu kno ii dadeam 100 de gag`uri si nu treceam cu vederea nimic . degeaba ma ataci tu pe mine ca nu`ti place de nicku meu pentru ca banu a fost foarte regulamentar .

LE 2 : ganja , m`am consultat cu sas la banu asta , a dat retry cand avea gag de unde naiba sa stiu ca din gagu ala mai erau 2 secunde (el intrand dupa 5 secunde inapoi) , nu folosesc cronometru (sincer acum) si a fost ban de 1h nu de 10000 de ore (nici macar 100 de minute ca e minim pt retry nu i`am dat , si tu ma iei ca am ceva cu kno ) , si 2 : nu ma interesa daca era k/ , kno , derek , em , twt sau oricine altcineva , a fost retry la gag => ban . ce atata galagie ?

LE3: amice arata`mi tu ca eu am jucat cu cod pe war3 si m`ai prins (perioada cand jucam pe war3 a fost alaturi de ion.mzk care imi e prieten , de ce as juca cu cod pe serveru lui ? ) . daca tu ai 1 singura dovada ca eu am jucat vreodata cu cod (nu neaparat pe war3) arat`o , nu ma lua cu suferintele tale ca nu ma impresionezi . nu stiu cati ani ai , cine esti , de unde esti , da invata sa respecti ca nu stii cine e pe partea cealalta a monitorului tau .

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 19-07-2010, 01:22:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu meriti sa fi respectat,amice. m-am saturat de voi,sunteti prea penali,salut.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 19-07-2010, 08:19:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iar eu nu iti iau in calcul reclamatia si o sa pun in discutie scoaterea slotului pentru kno.
si penibil esti tu ca nu stii sa vorbesti educat.
dai talente din tine dar nu ai o treaba cu regulamentu si nici cu jocu daca stau bine sa ma gandesc.
va rog inchideti topicu..gata cu aberatiile.

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 19-07-2010, 09:17:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e nimic k/ si eu mi-am schimbat parerea despre tine, sa faci atata tam-tam pentru un ban dat din primele cercetari corect. Sa vii sa jignesti si sa zici toate lucruripe le care le-ai spus...

Sa nu ne spui noua ca tu ne-ai invatat pentru ca 1 n-am invatat nimic de la tine iar 2, tind sa cred ca n-a invatat nimeni nimic de la tine, poate doar kno ca sunteti in aceeasi clasa.

Sa nu mai vii sa-mi spui mie ca nu verific logurile pentru ca mai am si alte lucruri de facut, cum ar fi sa ma duc la munca, dar tu n-ai de unde sa stii ca de abia ai terminat liceul, daca l-ai terminat. Asa ca te rog, abtinete de la a mai judeca oamenii doar pentru ca tu crezi ca ai dreptate.

Am sa-l rog pe eM sau dmc cand au timp (daca au timp) sa verifice logurile, daca nu, iti promit ca o sa le verific eu, dar la fel... din pacate pentru tine nu cred eu ca kno a fost sanctionat degeaba, iar tu ieri, cu nickul lui kno n-ai fost sanctionat degeaba, cel putin in prima faza.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 19-07-2010, 09:39:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

derek , daca te ajuta cu ceva eu am salvat consola (la cererea lui eM , i`am dat si lui textul) , ti`o pun si tie la dispozitie daca iti e cumva de ajutor

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 19-07-2010, 10:28:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
] amx_gag kno 3 limbaju
A Vote will occur to choose the next map in 27 minutes
*DEAD* The Flash : /gametracker

*DEAD* [XT]Ki||Er : /admins

*DEAD* Robilonia* : X)

*DEAD*(Terrorist) Robilonia* : /rank

[color=darkred][Admins chat] Lt^ : ia zis marsh lu unu
[ADMIN] Lt^: GAG kNo pentru [3] minut(e). Motiv: limbaju
[/color]

[war4.freakz.ro] Pentru reclamatii, sugestii si altele, vizitati forumul serverului: http://www.war4.freakz.ro
*** FrateleSpaniolului killed plaY^nOw*dNd with a headshot from m4a1 ***
[Admins chat] Ganja* : ce a zis?w
plaY^nOw*dNd dropped
plaY^nOw*dNd has left the game
Robilonia* (RADIO): Fire in the hole!
fRk (RADIO): Fire in the hole!
*** sAsLoV3zUk3 killed tk9191 with a headshot from m4a1 ***
*** Lt^ killed RYCO with a headshot from ak47 ***
Robilonia* killed Bence with ak47
[Admins chat] Lt^ : ia zis marsh lu unu
*** The Flash killed teroristulMIHAI with a headshot from m4a1 ***
FrateleSpaniolului killed Robilonia* with m4a1
sAsLoV3zUk3 killed papusa_chuck with 4a1
Ganja* killed [XT]Ki||Er with m4a1
Ganja* (RADIO): Fire in the hole!
[DEAD]mr.eddy : mi sa aprobat cererea de slot:DD
Lt^ killed The Flash with m4a1
[DEAD]RYCO : /rr
[war4.freakz.ro] Limbajul neadecvat se va pedepsi cu llama/kick/ban
Ganja* : bv -

[DEAD]teroristulMIHAI : /admin
DnB*Z3nTradi killed fRk with m4a1
kNo (RADIO): Fire in the hole!
*** FrateleSpaniolului killed kNo with a headshot from m4a1 ***
[DEAD]mr.eddy : Lt
kNo dropped
[DEAD]The Flash : gg cipi
kNo has left the game
[DEAD]papusa_chuck : /reset
DnB*Z3nTradi killed sAsLoV3zUk3 with m4a1
kNo connected
[DEAD]The Flash : -
kNo is joining the Terrorist force
*** Lt^ killed DnB*Z3nTradi with a headshot from m4a1 ***
[DEAD]mr.eddy : am o intrebare
Lt^ : ?

[war4.freakz.ro] Jucatorul cu GAG kNo[IP: 188.27.109.176:33097] a parasit serverul.

*** Lt^ killed FrateleSpaniolului with a headshot from m4a1 ***
[DEAD]DnB*Z3nTradi : mda
[DEAD]DnB*Z3nTradi: /gametracker
[Admins chat] Lt^ : doar daca revine
[war4.freakz.ro] Scrieti in chat /regulament pentru a citi regulamentul serverului
Pure SounD | dropped
[Admins chat] sAsLoV3zUk3 : ba parq dak avea gag si a iesit sa dadea ban 100 min nu ?

M-am convins k/ ne-ai luat de prosti, e ok. Nu-i bai. /rr daca vrei sa-ti resetezi scorul de acum inainte cand ai gag, altfel vei lua ban de fiecare data.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 19-07-2010, 15:59:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k/ ai un comportament iesit din comun,
1) este doar un joc
2) tu esti cel care sufera
3) nu stiu pe cine ai crescut tu dar nu ai reusit sa cresti tu insuti

Mars este un indemn adresat unui animal si cum venea din directia gresita, celalalt nefiind animal se considera jignire. ban luat pe merit, reclamtie facuta aiurea.
kno nu stiu daca mai are slot, se va discuta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dmc24, 19 July 2010 14:13

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 28-04-2025, 07:33:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password