User
Pass
2FA

[Reclamatie]Urmatorii admini: <3 TheChamp,jupanu***,PaZuZ
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message3524
BlaCkMinD

[Be productive.]

Status: Offline
(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 23-07-2010, 20:13:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : sNk
- Numele adminului reclamat : <3 TheChamp,jupanu*** si PaZuZu
- Harta, ora si data faptei reclamate : De_dust2x2,21:00,23.07.2010
- Motivul / Regula incalcata : Am intrat pe server si l-am omorat pe bootx un player care s-a infuriat,m-a injurat si m-a insultat,impreuna cu inca un player acel Sthephan, se poate vedea in fragmentul din consola.Iar domnii admini,cei 3 admini nu au facut nimic,iar cand i-am intrebat de ce nu ii pedepseste imi zice "care?",Ok le-am zis ca bootx sa se uite in consola si am stat si nimic.Sa nu mai zic ca st mai multe chestii cu care m-au jignit si si-au batut joc de mine,sa nu zic ca era o singura chestie si sa no vada,nu a continuat pe intr'un lung sir vizibil oricui,insa nevazut de admini se pare,desi erau 3 pe srv.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : Uitati de cand l-am omorat ce a continuat.
+Ca se vede clar ca si TheChamp vorbea in chat deci nu are cum sa zica ca a fost afk sau ceva de genu - .
Sunteti admini,ati obtinut admin dar comportativa ca atare,nu va faceti ca nu vedeti.

sNk killed bootx with ak47
[DEAD]Sthephan : 35 HP pls
[DEAD]Sthephan : /rank
ADMIN jupanu***: vote custom
sNk (RADIO): Need backup.
sNk killed jupanu*** with deagle
[DEAD]xD!. : 1
[DEAD]Sthephan : 4 -
sNk (RADIO): Need backup.
GiuLLy killed marian with ak47
[DEAD]Sthephan : 4 -
[DEAD]bootx : tuti snk m---
[DEAD]bootx : /rr
[DEAD]JerKy : 7
[DEAD]<3 TheChamp : daca iese byka tre sa schimbam
[DEAD]JerKy : 7 aaa
[DEAD]JerKy : sa iasa 7
[DEAD]<3 TheChamp : ca a fost awp
sNk (RADIO): Follow Me.
[DEAD]<3 TheChamp : cu o harta
chris haffey (RADIO): Affirmative.
[war4.freakz.ro] Limbajul neadecvat se va pedepsi cu llama/kick/ban
[DEAD]<3 TheChamp : inainte
[DEAD]xD!. : da
[DEAD]bootx : /admin
[DEAD]JerKy : /last
[DEAD]xD!. : -
[DEAD]Sthephan : 35 hp
sNk : BA VESZI CUM VORBESTI

A Vote will occur to choose the next map in 9 minutes
sNk : ai inteles copile?

[DEAD]xD!. : -0)
GiuLLy killed PaZuZu with ak47
[DEAD]JerKy : /last
[DEAD]<3 TheChamp : unu
[VOTE]: (got "5") (needed "2"). NEXT: next? - byca
[DEAD]bootx : ca ce?
[DEAD]uNu* : ?
[DEAD]Sthephan : asaa
(100) dropped
[DEAD]xD!. : snk nervos ?-
*** GiuLLy killed chris haffey with a headshot from ak47 ***
[DEAD]Sthephan : ,X
[DEAD]Sthephan : byca
*** GiuLLy killed sNk with a headshot from ak47 ***
[DEAD]Kill The NoOb : /harti
[DEAD]bootx : snk nume de codat
[DEAD]<3 TheChamp : stii ca eu am dat la misto hsu tau
sNk : lasama in pace

[DEAD]JerKy : ba ma lasti si pe mn sa vad ce mape au fost nu mai scrieti
[war4][Message from admin] jupanu*** : last 3
*DEAD* Sthephan : usor snk ca faci spume

*DEAD* PaZuZu : /last

*SPEC* uNu* : bulan:))

*DEAD* bootx : te las in ...

*DEAD* <3 TheChamp : adika nici nu stiam ca vii exersam

You have just reset your score sNk
*DEAD* sNk : /rr

*DEAD* sNk : BAAAA

*DEAD* sNk : who

Shone dropped
*DEAD* chris haffey : gg

*DEAD* xD!. : ai ce nervos esti snk -

*DEAD* <3 TheChamp : mah nu stiam ca vii

war4.Freakz.ro || http://www.war4.Freakz.ro
*DEAD* <3 TheChamp : -

Shone connected
*DEAD* sNk : JUPANU CHAMP PAZUZUUIUUUU

*DEAD* bootx : il bate prostia pe snk

[war4.freakz.ro] Scrieti in chat /regulament pentru a citi regulamentul serverului
Shone is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* bootx : ahahahahaha

*DEAD* xD!. : -)

*DEAD* sNk : NU VEDETI CUM VB CU MINE?

bootx : -

JerKy : cum iti face bmb asta pe casti

sNk : Ok

JerKy : iti bubuie creierii

Sthephan : si ce daca - oi fi rege -

Shone : sallzz

bootx : ahahahaha

*** jupanu*** killed sNk with a headshot from m4a1 ***
Sthephan : taci si joaca

(sNk) PaZuZu : cine?
Sthephan : -)

*** jupanu*** killed Sthephan with a headshot from m4a1 ***
sNk : BOOTX

sNk : UITETE IN CONSOLA

*** Shone killed xD!. with a headshot from usp ***
chris haffey (RADIO): Fire in the hole!
JerKy killed PaZuZu with deagle
You have just reset your score sNk
*DEAD* sNk : /rr

*DEAD* sNk : mama

<3 TheChamp killed GiuLLy with ak47
xD!. (RADIO): Fire in the hole!
chris haffey killed Shone with galil
*DEAD* sNk : lasa frate'

*DEAD* Sthephan : mucles -)))

*DEAD* xD!. : ba ia gata -

bootx killed marian with knife
*DEAD* Sthephan : gata snk

*** JerKy killed <3 TheChamp with a headshot from m4a1

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 23-07-2010, 20:37:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ce te agiti doar ca nu au dat un gag ? da corect, erau 3 oameni putea macar 1 sa observe asta , da nu cred ca e motiv de reclamatie (parerea mea).

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 23-07-2010, 20:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parerea ta,dar e pacat sa vezi ca nu se face dreptate,si acela nu era limbaj de gag ci de llama,te rog frumos...

mie imi place ca viata sa fie corecta pentru fiecare in parte,nu unu sa fie mereu pedepsit si altu sa scape nevatamat.

Este un server frumos si am auzit de la multi playeri care imi erau prieteni,colegi carora le-am zis de srv,au iesit imediat din cauza acestor "mici accidente" cum le numiti voi adminii.

Inteleg ca oricine mai greseste dar ar fi bine sa reducem din aceste greseli,mai ales daca esti admin,adica acel jucator care ar trebui sa fie un model de urmat pentru ceilalti.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 23-07-2010, 21:09:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

snk de ce faci atata tam tam,nu am vazut cand a spus ala ce a spus fiindca ma uitam pe un player sa vad daca are wall,si cand am vazut ce ai scris tu,i-am dat gag....nu stiu de ce te impacientezi asa,suntem si noi oameni,nu avem nimic in plus fata de voi,decat niste comenzi...si nu avem nici 15 maini
0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

Post Posted: 23-07-2010, 21:11:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci sa inteleg ca a si luat gag ? pai atunci chiar te agiti aiurea , daca era de ban mai ziceam , da de llama/gag chiar te agiti prea mult . inteleg ca iti place sa fii corect (sunt student la drept anu 2) da te agiti la o chestie prea mica . sfatu meu e sa nu te mai agiti la chestiile astea minore.

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 23-07-2010, 21:13:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a luat gag de la mine cand am reusit sa verific consola,ca nu ma pot concentra in 15 parti...chiar nu inteleg atitudinea lui,mai ales ca i-am facut dreptate (cu intarziere 2 min ce e adevarat ca nu eram atent la chat)...REPET,suntem oameni...
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 23-07-2010, 21:14:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,inteleg ca tu erai ocupat,dar TheChamp?Se vede clar in chat ca el vorbea,so asta rezulta urmatoarele lucruri:

1.NU era afk
2.NU se uita pe niciun player,fiindca juca
3.Vedea tot ce scria ceilalti jucatori.

Si cu jupanu nu'si il las in pace totusi gresesc la faza asta ca e si el nou il inteleg.

Dar TheChamp?Era chiar si mort deci sa nu zica ca era ocupat cu joaca.Vreau sa aud si de la el o scuza buna de ce nu a actionat.

CU PAZUZU SI JUPAN NU MAI AM NIMIC.

0 0

Back to top
mihaiii ;x
[Banned user]

Banned

(since 06-08-2010 17:34)

Votes: 4

Post Posted: 23-07-2010, 21:19:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate... in primul rand eu nici nu am vazut ce a scris ca ii dadeam gag fara nici o problema
ps: imi cer scuze dar se mai intampla cateodata ...
l.t: nu cred ca este un motiv sa faci reclamatie ...

Last edited by mihaiii ;x on 23-07-2010, 21:25:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ready

[;x my LoVe ;x ]

(since 16-11-2014 09:36)
Location: oriunde ... oricand ... pe aici .. pe acolo .. everywhere:)

Votes: 29

Post Posted: 23-07-2010, 21:22:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa e , ai ddreptate , champ din cate il cunosc e AIURIT ... Asta e , daca eram pe servar , lua ban nu gag.

un avertisment verbal ar fi de ajjuns , mi0-a zis pe steam ca nu a vazut .. asta e

@champ esti degeaba , nici nu ai citi ce a scris tot .

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 23-07-2010, 21:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg de ce tot spuneti ca nu e motiv de reclamatie? -
Domnilor,eu nu cred ca stiti ce presupune o reclamatie.
Eu vreau ca atunci cand intru pe acest server sa am la dispozitie admini buni,motivati care sa actioneze repede si corect,nu mamaligi care deabea scriu o comanda si deabea casca ochii sa vada.(ma scuzati de acest limbaj).

Functia de admin inseamna responsabilitati,indatoriri.
Nu faceti cerere de admin numai ca sa va stie lumea de frica sau sa va dati mari "sti eu st admin pe srv cutare".
Odata ce ai facut cererea de admin,trebuie sa te gandesti bine la greutatile prin care vei trece,nu numai la felicitari si sa fiti voi smcheri.

Va dau 2 exemple care mie mi-au placut,imi plac si imi vor place,ba nu chiar 4.

Este vorba de :

1.Adytza,un admin super ok,de cand era blood isi facea treaba calumea si stia cum si cand sa actioneze,cand sa fie serios si cand sa fie glumet. -

2.Ganja,acelasi lucru,un admin cu un coeficient foarte mare de inteligenta dupa parerea mea.Ia decizii foarte bune.Tine-o tot asa . -

3.ratra.Doamne deci acest om in fata mea este un adevarat model.Si inca ii multumesc pt. ca m-a iertat,deoarece ii facusem mari neplaceri la care eu sincer mi-as fi dat ban,insa el a crezut in mine ca ma voi schimba,iar acest lucru m-a motivat. - Respect fata de tine ratra!

4.leGioN,deaba are blood si se descurca extraordinar dupa parerea mea.Toti adminii blood se cearta si se incurca in voturi si etc.. creand astfel probleme si jucatorilor,iar cel care ne salveaza mereu este leGioN,deoarece champs nu se baga si mi se pare un lucru foarte bun,pt. ai pune la incercare pe "micii" admini.

Acesti oameni imi inspira incredere si s-au descurcat bine dealungul timpului,dovada ca si pana in ziua de azi ei au admin si au fost avansati(nu vb de legion el deabea este la inceput,dar v-am zis este cum ar trebui sa fie un adevarat blood - )

0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

Post Posted: 23-07-2010, 21:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce ai zis mai sus inteleg :

1. ca doar ei sunt admini buni si restu habar n`au sa foloseasca comenzile
2. ca tu crezi ca adminii sunt roboti care au 5 perechi de maini si 4 perechi de ochi
3. ca daca nu a observat un admin o jignire la timp (gag luat de respectivu dupa 2 minute , dupa cum sustin ei) e un motiv destul de bun sa faci reclamatie

sincer acum chiar exagerezi , si nu mai face diferente de genu "x e admin bun" "y nu stie sa dea vot" (mai ales cand le faci gresit , nu dau nume ca dupaia zice ca am ceva cu el )

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 23-07-2010, 22:09:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nu zic ca doar ei sunt admini buni,ci zic ca ei sunt cei mai buni dupa parerea mea.Si ceilalti sunt foarte buni,daca mai vrei sa dau nume iti dau.Eu incercam sa fac un top al meu acolo daca nu ai observat.
2.Nu cred asta,si nu stiu cum se face ca ready intelege si tu nu.
3.Nu a observat o jignire la timp?Care timp?Nu prea inteleg cum nu vedea,te rog uitate la fragmentul din consola,el vorbea in acelasi timp cand vorbea si ala,nu inteleg cum nu vedea ca se uita la chat presupun nu?

Sincer tu nu vrei ca acest srv sa devina unul de renume,din aceste mici greseli se ajunge la banuri,llama,kick,slay,***,destroy si etc.. "din greseala",credema ca nu joc de ieri CS si la randul meu in 4 ani de cand joc CS am intrat pe sute de servere care au avut acest destin crud.Mie imi place srv enorm.E primul srv la care m-am stabilit frumos,mi-am facut multi prieteni si tot asa.

Credema cand ti la ceva nu vrei sal pierzi.

TE ROG FRUMOS !!!!!! TU CHIAR NU INTELEGI???.Aceasta este parerea mea ca un admin e bun si altul e mai putin bun.Nu ma intereseaza parerea ta si te rog sa intelegi asta.

Fiecare are dreptul la o parere/opinie proprie,nu putem gandi toti la fel si as vrea sa intelegi chestia asta.

Tu poate ai alta parere,de ex eu cred ca ady e super ok,tu crezi ca e nu e de gasca sau ceva de genu (dau exemplu!!! )

Ai inteles?Nu te condam,este parerea ta nu ma bag,dar tu se pare ca nu ai bun-simt scuze ca iti spun,vrei ca toti sa gandeasca ca tine.

Nu-mi zice ca le fac gresit,nu pot,nu vreau sa gandesc ca tine este parerea mea,opinia mea asta sunt eu,prost,destept cum oi fi nu ma poti schimba cum nu imi poti schimba nici parerile.

Sper ca m-am facut destul de clar,deoarece vreau sa intelegi ce-ti explic aici,este vorba de bun-simt si respect fata de parerea altuia,ceea ce tie iti lipseste cu desavarsire lt se pare.

Ma scuzati daca am fost prea dur dar viata e dura,oamenii sunt diferiti,nu pot sa accept cuvintele spuse de Lt,cum nici el pe ale mele.

0 0

Back to top
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 23-07-2010, 22:14:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din proprie experienta va spun ca in momentu in care faci un demo esti super concentrat sa vezi ce face suspectul .. nu prea esti atent la chat .. nu deschizi consola sa dai un gag si sa pierzi o faza decisiva .. e mai important sa prinzi un codat decat sa dai un gag/slay .. deaia aveti amx_page sa anuntati adminii in legatura cu unele lucruri pe care nu le-au sesizat

va salut

0 0

Back to top
ety

[Samurai]

(since 10-02-2013 22:41)

Votes: 7

Post Posted: 23-07-2010, 22:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD wrote:

Va dau 2 exemple care mie mi-au placut,imi plac si imi vor place,ba nu chiar 4.

Este vorba de :

1.Adytza[ bla bla bla]
2.Ganja[ bla bla bla]

3.ratra.[ bla bla bla]

4.leGioN[ bla bla bla]

Nimic de bine despre mine? - sunt dezamagit. -

Lasand gluma la o parte: Snk am pbservat ca exista un conflict intre tine si bootx ala, cand sunteti amandoi pe server parca nu aveti loc unul de altul. Sincer cum ai procedat acum e ok , sa nu ii raspunzi la provocari si sa postezi pe forum. Din cate am citit a fost pedepsit pana la urma respectivul. Cat despre intarzierea pedepsei ai vazut ca unii admini erau ocupati cu alceva iar altul era pins de joc. Sincer nu cred ca e cazul sa le/ii luam rank-ul ci cred ca o atentionare e deajuns. Cand il mai vad pe server o sa ii spun sa se mai uite si la chat.

0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

Post Posted: 23-07-2010, 22:19:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD wrote:

TE ROG FRUMOS !!!!!! TU CHIAR NU INTELEGI???.Aceasta este parerea mea ca un admin e bun si altul e mai putin bun.Nu ma intereseaza parerea ta si te rog sa intelegi asta.

Fiecare are dreptul la o parere/opinie proprie,nu putem gandi toti la fel si as vrea sa intelegi chestia asta.

Ai inteles?Nu te condam,este parerea ta nu ma bag,dar tu se pare ca nu ai bun-simt scuze ca iti spun,vrei ca toti sa gandeasca ca tine.

in frazele astea te`ai contrazis singur. ti`am zis doar parerea mea , faci prea mult tam tam pt 1 gag . din ce admini ai enumerat sunt de acord cu 75% din ei , e parerea mea si am si argumente solide sa o sustin. nu mai urla ca o faci degeaba .

sal

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 23 July 2010 23:43

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-12-2024, 01:51:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x