Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Reclamatie]Urmatorii admini: <3 TheChamp,jupanu***,PaZuZ
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war4.freakz.ro
->
Unban Requests + Complaints
Author
jupanu***
[sef de trib]
Status: Offline
(since 29-03-2013 21:25)
,
Topics: 26
Votes
: 9
Posted: 23-07-2010, 22:26:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
snk u mereu te plangi de ceva , indiferent despre ce e vb , gura iti merge k o moara strikta , nu citim chiar cuv q cuv ceea ce scrii u . stiu k am gresit dar totusi e primu meu admin si incerk sa fac atat cat pot de bn , nu l-am vazut k ii dadeam , nush dak e cineva sa scape fara gag, lama , kick at knd este nevoie si sunt pe serv , dar dak te uiti dadusem vot si am anuntat k mai sunt 3 rune , cautam qm se cheama mapa sa pot schimba si tot asha , deci faceam cv din aceasta cauza nu am vazut ce ai zis iar apoi knd am vazut ce zicea ala am vrut sa ii dau gag dar ii daduse deja pazuzu ..... imi cer scz k nu i-am dat dar nu am vazut
ce pot sa zic ... pe viitor o sa incerk sa fiu si mai atent apropo dupa ce am vazut si am vrut sa ii dau gag ii daduse deja pazuzu
Last edited by
jupanu***
on 23-07-2010, 22:34:36; edited 1 time in total
0
0
Back to top
BlaCkMinD
[Be productive.]
(since 14-05-2025 22:46)
,
Topics: 234
Votes
: 60
Posted: 23-07-2010, 22:26:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1.VM aici e reclamat numai thechamp daca nu ai vazut pana la urma.
2.Lt,daca nu vrei sa intelegi nu te mai baga,tu chiar nu ti la srv asta,deci te rog.
3.LT te rog frumos intelege NU ERA VORBA DE UN GAG,era vorba de un ban!ready ii dadea ban,si sunt sigur ca si alti admini ii dadeau,limbajul ala nu e de gag,intelege odata te rog frumos,nu vreau sa ma mai repet.
4.Nu urlu,vorbesc normal ca nu sunt tata-floarea,scriu cu litere mari ca sa iti sara in ochi chestiile care le faci.
5.Aceasta s-a transformat in cearta se pare,si cum cearta admin-player nu este tolerata ceea ce mi se pare si corect eu zic sa lasam chestiile astea dar sper ca pe viitor sa nu-mi mai insulti parerea,asta e sincer bataie de joc.
6.jupanu am mai zis odata mai sus putin ca cel reclamat a ramas doar thechamp nu inteleg dc te mai scuzi...
7.pe viitor no sa mai imi mearga asa gura ca o moara strikata ms ca miai zis,si nu o sa ma mai plang.
0
0
Back to top
Ratra
[BAN-KAI]
(since 17-06-2019 11:51)
,
Topics: 66
Votes
: 81
Posted: 23-07-2010, 22:30:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Discutia se denatureaza aiurea si ar fi bine sa asteptam decat niste decizii sau alte pareri.
Greseala nu este grava, dar este grseala. Acum daca ii scapa unuia o injuratura la nervi ca a tras prost sau altceva eu unul inchid ochii. O diferenta este cand e adresata altcuiva si poate degenera in cearta, ceea ce chiar nu suport. Suntem admini sa avem grija de server implicit de playeri...daca se cearta se enerveaza si nu vrem sa ii vedem peste 5 ani cu boli pe sistem nervos.
Every day above ground is a good day.
0
0
Back to top
jupanu***
[sef de trib]
(since 29-03-2013 21:25)
,
Topics: 26
Votes
: 9
Posted: 23-07-2010, 22:31:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ce pot sa zic , is mai nou in adminat , e primu meu admin , incerk sa fac tot ceaa ce pot dar nu pot citi chiart tot ceea ce se scrie iar in plus dak te uiti pe fragmentul din consola o sa vezi k anuntasem k mai sunt 3 runde adik abia dadusem vot , cautam qm se cheama mapa exact sa pot schimba si in plus fata de asta vorbeam si q champ dak sa punem alta mapa sau nu k fusese
awp
.... dupa parerea mea nu am gresit .... in fine , nu cred k e cineva pe serv kre sa merite gag , llama , kick si sa nu primeasca knd sunt pe serv , cred k sunt admini kre pot confirma asta dar nah .... dak u crezi k am gresit .... pe viitor o sa incerk sa fiu si mai atent dar totusi suntem oameni ....
0
0
Back to top
Lt^
[GodLike]
(since 08-04-2012 10:29)
,
Topics: 16
Votes
: 6
Posted: 23-07-2010, 22:34:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
da nu ma cert snk , eu ti`am zis marerea mea . e o greseala destul de mica , un avertisment verbal si gata problema.
De ce ? Pentru ca pot !
0
0
Back to top
BlaCkMinD
[Be productive.]
,
Votes
Posted: 23-07-2010, 22:40:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Jupanu eu nu inteleg dc te tot scuzi
fi serios omule.
Am zis clar ca am inteles situatia ta si a lui pazuzu.
Lt^ parca zisesei "sal" .
Inchideti topicul retrag totul.Deja incep sa ma enervez,gg lt again
.
CLOSE TOPIC pls. ms si va rog nu mai postati fiindca deja se face prera mult off topic pe-aici.
0
0
Back to top
xD!.
[●●●]
(since 08-03-2019 14:31)
,
Topics: 131
Votes
: 44
Posted: 23-07-2010, 22:51:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Fratilor chiar nu cred ca este un asa mare caz sa va impacientati , eram si eu pe sv cand s`a int asta , Nu numai botox ci si snk , s`au jicnit reciproc , dar el a omis sa arate cu exatitate ce era in consola
aDwar3 - Casuta vocala
0
0
Back to top
BlaCkMinD
[Be productive.]
,
Votes
Posted: 24-07-2010, 00:04:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cu ce lam jignit eu mai exact?Sa se verifice in loguri va rog.Vezi cu minciunile astea xD,si apropo esti orb?
CLOSE TOPIC pls. ms si va rog nu mai postati fiindca deja se face prera mult off topic pe-aici.
??????? inchideti topicu ca astia fac free chat pe aici.
INCA CEVA NU AM TAIAT NIMIC DIN FRAGMENT VA ROG FRUMOS SA SE VERIFICE IN LOGURI AM COPIAT TOT DE CAND MURISE BOOTX CU EXACTITATE NU AM OMIS NIMIC.
ASA AI INVATAT LA TINE ACASA SA MINTI??PARCA IMI ERAI TOVARAS ACUM AJUNGI SA MINTI PENTRU ALTII? Succes pe viitor,daca o sa ai unul.
SI NU MAI POSTA AICI,NU ESTI ADMIN,NU ESTI IMPLICAT.Cer warn up daca se poate.
0
0
Back to top
D3rek
[Green Gamer]
(since 27-06-2011 12:28)
,
Topics: 27
Votes
: 10
Posted: 24-07-2010, 02:13:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Asa imi cer scuze ca nu am fost pe faza, de abia acum am ajuns acasa, probabil eM si dmc, la fel, n-au fost acasa.
Am apucat sa citesc toate... ideile/divergentele voastre si am remarcat cate ceva si pe cativa o sa-i supere (am sa pastrez modul vostru de exprimare, numerotat) :
1. Limbajul nu era de ban permanent, s-a cenzurat... sa zicem cat de cat, dar ban pe timp mergea. In orice caz, am aflat ca i-a dat gag pana la urma, asa ca in proportie de 75% a fost sanctionat.
2. Toti adminii din aceasta reclamatie NU au comanda de ban
3. Clasamentele adminilor sunt, si au nevoie sa ramana doar in mintea ta, singurii oameni care au dreptul moral sa spuna "clasamentul" sau sa-si arate "parerile" despre alti admini sunt OWNERII. Acum ai apelat la orgoliul fiecaruia si i-ai pus mai mult sau mai putin pe capul tau, desi... SPER sa nu se intample asta!
4. Inteleg frustrarea ta, dar cele de mai enumarate de mine nu sunt indeajuns incat sa sanctionam vreun admin de pe acest server, pentru ca sunt la inceput iar in proportie de 75% au facut ceea ce trebuie. In cel mai rau caz nu putem decat sa-i atentionam verbal de data ca sa fie mai atenti la urmatoare situatie de genul acesta.
inchei aici,
bafta pe server.
Daca aveti vreo nelamurire imi dati mie PM.
P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala.
Everything I'm not, made me everything I am
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
D3rek
, 23 July 2010 23:43
Freakz Forum Index
->
hidden stuff