User
Pass
2FA

Reclamatie Senzation X(

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message1235
SToK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-11-2010 23:06)

Votes: 5

Post Posted: 25-07-2010, 01:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba frate nici bne` nu intru si lam faqt pe unu prost eu nu cred k cuv prost ar fi o injuratura.....este o expresie ......mia dag gag slay si porma ban 5 min am acceptat deoarece hai sa zicem k a avut drepate.....dar porma am intrat inpoi pe sv si mia spart BlueEraser ....2 lasere si iam zis lu Senzation....- si cik el "
Senzation : STOK AI DOVADA ???? DACA NU MAI BINER TACI"

cum vrea el sa fiu impartit in 2 locuri ?
1--=-> Sa scriu RECORD nume demo....si sa fiu si atent sa nu fiu infectat si porma a inceput sa ma barfeasc k cik injur intradevar am zis dar nu in CHAT`ul Player`ilor am zis in CHAT`ul ADMINILOR....urmatoarele cuv..."
(JUCATOR)SToK : ba blue trage in lasere datii ban ---X.....,
(JUCATOR) SToK : ba cum plm vrei sati dau eu dovada knd eu trb sa fiu atent sa nu fiu infectat"
Sidupa cum vedeti ce este incercuit .....cu ROSU "Mandala" a spus.... si "noob sau prost" nui una si aceiasi?

Dovada.....--=->

Uploaded with ImageShack.us

SToK

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SToK

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-07-2010, 01:15:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si dupa*

Scz pentru Dublu POST

0 0

Back to top
Senzzzation

[Mentally Stable]

(since 22-03-2015 12:14)

Votes: 11

Post Posted: 25-07-2010, 01:34:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci :

1 : Ti-am dat avertismente peste avertismente nici nu ti-a pasat.. Pe langa asta esti si mare in gura.. Eu personal incepand din acest moment o sa fiu cu ochii pe tine.!

2: Dovada http://img827.imageshack.us/content_round.php?page=done&&l=img827/7558/pirn.png&&via=mupload : Asa se vorbeste unde te crezi pe camp?

3: Alta dovada : http://img641.imageshack.us/content_round.php?page=done&&l=img641/8441/recla.png&&via=mupload

Deci mai bine taci.. sa nu te mai aud .. cu limbajul asta al tau nu te vad prea bine...!

Si inca ceva! Daca nu ai vreo dovada ca cineva a spart laserul cuiva DEGEABA te mi te agiti mie.. daca nici eu nu am vazut... Fi sigur dupa ce ai zis lam urmarit sa vad ... daca mai face ceva.. Nu a facut nimic... asa mai bine taci sa nu te mai aud!

Nu degeaba majoritatea nu te suporta fiindca ii faci "Prosti" .... Ma gandesc ce destept esti tu.. daca asa vorbesti

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 25-07-2010, 02:30:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SToK cea mai mai dreptate io dau lui Senzzation in primul rand nu este pentru prima data cand vorbesti urat pe server de cate ori ai primit gag de la mine si de cate ori te-am amenintat ca iti voi da ban pentru limbaji...se pare ca tu tot ca tine faci ...dar sa nu iti para rau dupacea ca ai luat ban + credite luate 25% si level scazut sa nu te miri...in primul rand trebuie sa ai dovada pentru block facut sau laser spart sau ma rog alte chesti de genul asta...deci revizuiesteti comportamentul pe server si va fi bine iar daca vei continua cu stilul asta... mai departe vei vedea tu ce se intampla - Bafta
0 0

Back to top
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 25-07-2010, 03:13:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu astfel de acuzatii,presupun ca se va duce la majorarea pedepselor,si cred k si ownerii ar fi de acord cu "banip300 min "pentru excesul de limbaj vulgar pe care il aveti,deci mai calmati-va

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

(since 01-02-2016 23:45)

Votes: 230

Post Posted: 25-07-2010, 09:41:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stok am mai zis , dar repet.
Daca un anumit player sparge un laser si coechipierul il vede sa zicem ca ar spune .. dar daca nu ar fi adevarat adminul ar avea de suferit si ar mai primi si o reclamatie pe deasupra.. deci data viitoare fa o poza ceva.

Dum spiro, spero

0 0

Back to top
SToK

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-07-2010, 10:43:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
SToK cea mai mai dreptate io dau lui Senzzation in primul rand nu este pentru prima data cand vorbesti urat pe server de cate ori ai primit gag de la mine si de cate ori te-am amenintat ca iti voi da ban pentru limbaji...se pare ca tu tot ca tine faci ...dar sa nu iti para rau dupacea ca ai luat ban + credite luate 25% si level scazut sa nu te miri...in primul rand trebuie sa ai dovada pentru block facut sau laser spart sau ma rog alte chesti de genul asta...deci revizuiesteti comportamentul pe server si va fi bine iar daca vei continua cu stilul asta... mai departe vei vedea tu ce se intampla - Bafta

Frate cu ombladon iam zis k este prost deoarece nu se dadea din fatsa mea statea intruna pacat ca nu am facut inca un print sa va arat ca iam spus lui Senzation ca sai dea slap sau slay sa se dea din fatsa mea si nush dc credeti ca tot eu sunt ala care sare cu gura --.Am jukt pe sv asta cu "name Mr.NaMe" dc mia fost luat - am avut lvl 3 si 243 de credite plus ca sa dat un restart la sv si am mai perdut si un lvl si inca 176 de credite - am facut cerere dar nu mi sa raspuns la ea absolut deloc - si daca sar pute as vrea sami recuperez name Mr.NaMe
Si pe name SToK am avut lvl 2 si 133 de credite si numele asta lam rezervat si dc mi sa scazut la lvl 1 si 5 credite....-,fratilor ma chinui de atata timp sa fac si eu lvl 4,5 dar vad k ma chinui degeaba......ptr ca BlueEraser imi sparge "laseru" si alti cand zice ca cica le sparg eu laseru nu mai sta pe gand si nu mai cere nici o dovada direct kick/slay/ban imi iau si am rezis tat dar pana cand?- - intruna intruna:|

SToK

0 0

Back to top
Scorpion^Jr.

[-]

(since 31-03-2020 18:16)

Votes: 82

Post Posted: 25-07-2010, 14:05:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omule tu ai un limbaj foarte bogat,nu suntem in ghetto sau unde stai tu ....e un server public , nu un cartier.....de cate ori ai injurat ca nu numai de data asta ai injurat
0 0

Back to top
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 25-07-2010, 14:13:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zik sa mareasca pedeapsa la cei ce injura sau jignesc repetat si pedeapsa pentru retry/gag pentru cei ce nu suporta sa taca,

300min pentru jigniri repetate
150min pentru retry/gag

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 13-02-2025, 21:21:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x