User
Pass
2FA

Reclamatie ratra

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1311
Lordul1998

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2012 16:15)

Votes: 4

Post Posted: 30-07-2010, 14:28:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Nickul meu : K1duL
2) Nickul adminului reclamat : ratra
3) Harta : awp_bycastor32 ora 15:00 data : 30.07.2010
4) Ratra este cam bland de multe ori am vazut cum sta degeaba cand alti injura .. eu cred ca ar trebui sa impuna respect ..
5) Dovada (Un mic fragment)
K1duL : ratra ai vazut`o pe andra ?

[DEAD]dMNk# : loool
ratra : adica?

ARES killed gen0cid- with awp
] say aNdRa ;x : ggtm
mDa killed sKyPp with awp
[DEAD]sNk : uiteo ma
Unknown command: x
[DEAD]sNk : /rr
Shone killed aNdRa ;x with m4a1
[DEAD]dMNk# : cand ajunsera astea asa rpd ?
sNk is joining the Terrorist force
[DEAD]sNk : ce e cu andra
[DEAD]dMNk# : -
ARES killed allexxx with glock18
] say aNdRa : ggtm
K1duL : aNdRa ;x ggtm

[war4.freakz.ro] Scrieti in chat /regulament pentru a citi regulamentul serverului
[DEAD]sKyPp : /rr
[DEAD]aNdRa ;x : ?
ratra killed 2Fast-2Good with usp
ratra : ce e ma cu andra?

CaTa dropped
war4.Freakz.ro || http://www.war4.Freakz.ro
K1duL : aNdRa ;x : ggtm

mDa killed ARES with awp
CaTa dropped
[DEAD]aNdRa ;x : ce vrei maa
[DEAD]aNdRa ;x : ?
[DEAD]sNk : ce e cu ea ?
*** gen0cid- killed chris haffey with a headshot from awp ***
*** dMNk# killed gen0cid- with a headshot from awp ***
mDa killed sKyPp with awp
[DEAD]RemaKe : /admin
dMNk# killed K1duL with awp
dMNk# : CE aveti baa cu ea baa hoo

chris haffey : ii buna sau ce?-

ratra : andra ce vrei sa zici cu ggtm?

aNdRa ;x : nimiic :-"

dMNk# killed Fc.DiNaMo with awp
[DEAD]sKyPp : /rr
RemaKe killed mDa with awp
[war4.freakz.ro] Pentru a reclama un codat, folositi comanda amx_page + numele codatului
sNk : gata ma
2Fast-2Good killed ratra with awp
sNk : -
*** sNk killed allexxx with a headshot from awp ***
ratra : oke
*DEAD* sKyPp : /last

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-07-2010, 14:41:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce inseamna ggtm? -

Este o diferenta intre a fi bland si a suferi de admin. Eu mentin ordinea pe server, nu dau gag aiurea. In mare parte dau in caz de cearta sau injurii la adresa cuiva. Si chiar crezi ca nu impun respect? logic ca nu impun atata timp cat ajut pe cineva sa nu mai aiba ban, cineva ca tine, si drept recunostinta primesc o reclamatie pentru ceva total aiurea.

l.e. Era sa uit, te referi ca stau degeaba cand altii injura cand ti-a zis ala "du-te fa" ? Eu personal nu cred ca este injuratura si nici un owner macar nu ma poate convinge vreodata sa dau gag pentru asa ceva.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 30-07-2010, 15:23:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Ce inseamna ggtm? -

Este o diferenta intre a fi bland si a suferi de admin. Eu mentin ordinea pe server, nu dau gag aiurea. In mare parte dau in caz de cearta sau injurii la adresa cuiva. Si chiar crezi ca nu impun respect? logic ca nu impun atata timp cat ajut pe cineva sa nu mai aiba ban, cineva ca tine, si drept recunostinta primesc o reclamatie pentru ceva total aiurea.

l.e. Era sa uit, te referi ca stau degeaba cand altii injura cand ti-a zis ala "du-te fa" ? Eu personal nu cred ca este injuratura si nici un owner macar nu ma poate convinge vreodata sa dau gag pentru asa ceva.

cand a spus "ggtm" cred k se referea la acea expresie "gatu matii" eu asa presupun...altceva nu stiu ce ar putea fi -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-07-2010, 15:29:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

insultã - INSULTÁ, insúlt, vb. I. Tranz. A aduce cuiva o insultã; a ofensa, a jigni. – Din fr. insulter, lat. insultare. INSÚLTÃ, insulte, s.f. Cuvânt sau faptã injurioasã la adresa cuiva; ofensã, jignire, injurie. – Din fr. insulte.

Acum zi si tu cum poti isnulta pe cineva vorbind de gatul mamei lui. Gatul este o parte a corpului pe care toti o avem si nu ar trebui sa ne simtim lezati daca cineva ne atarage atentia ca mama noastra are gat, nu? e ceva pefect normal si da, eu mereu cred ce spun.

p.s. Habar nu aveam ce inseamna gtm, da da, pe bune. -

p.p.s -

l.e. GOING GLOBAL TRAVEL MARKETING is a company that provides professional sales & marketing for the travel industry => defapt trebuia ban pentru reclama -

Every day above ground is a good day.

Last edited by Ratra on 30-07-2010, 15:31:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 30-07-2010, 15:31:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
insultã - INSULTÁ, insúlt, vb. I. Tranz. A aduce cuiva o insultã; a ofensa, a jigni. – Din fr. insulter, lat. insultare. INSÚLTÃ, insulte, s.f. Cuvânt sau faptã injurioasã la adresa cuiva; ofensã, jignire, injurie. – Din fr. insulte.

Acum zi si tu cum poti isnulta pe cineva vorbind de gatul mamei lui. Gatul este o parte a corpului pe care toti o avem si nu ar trebui sa ne simtim lezati daca cineva ne atarage atentia ca mama noastra are gat, nu? e ceva pefect normal si da, eu mereu cred ce spun.

p.s. Habar nu aveam ce inseamna gtm, da da, pe bune. -

p.p.s -

- - - - cu asta a pus capac - , in plus nu cred ca stia nimeni ce inseamna gtm nici eu macar ca toti il intrebam pe ala ce are cu andra si vazusem gtm ... so.. -

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 30-07-2010, 16:17:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scurtarile astea "..." sunt expresii de toata jena si nu cred k cineva ar zice asta in gluma,pentru k se ia k o insulta si se ajunge la asa ceva cum s-a ajuns akm -

Ratra e un om si un admin de nota 10 dupa parerea mea,ne-am ajutat mereu reciproc nu au fost probleme intre mine si el...sau intre mine si alti admini/owneri -

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 30-07-2010, 16:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doamne... ma amuza faptul ca se creaza niste adevarate romane din nimicuri. Ma enerveaza ca aceste nimicuri sunt.. nu stiu cum sa zic... las-o balta. Maturizati-va si voi o data. -

In fine...

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 30 July 2010 14:20

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 30-01-2025, 16:52:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x