User
Pass
2FA

Cerere UnBan adytza
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message5729
Ray

[Legend]

Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 04-08-2010, 18:52:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Quote:
ba ce pana mea deschideti 20000 de mii de topicuri...cand s-a luat o decizie deja.
NU PRIMESTI UNBAN!!!
@ revox are wall ...m-am uitat pe el...imi e de ajuns..in demoul pus de mine are wall...adica asta :demo.rar.
@ ratra la urmatoare faza gen...ai 1 warn.

Celebrul actor Constantin Tanase s-a nascut la 5 iulie 1880, la Vaslui, si a murit la Bucuresti in 1945. Moartea i s-a tras din curajul de a spune lucrurilor pe nume. Dupa invazia sovietica, el a mai jucat inca un an pe scena. Intr-unul din spectacolele sale satiriza… pasiunea ostasilor sovietici pentru ceasuri de orice fel. Acestia ii jefuiau pe oameni in plina strada, ziua in amiaza mare, somand victimele: „Davai ceas!” (Da-mi ceasul). Iata celebrul monolog compus de Tanase pe aceasta tema:
Rau era cu „der, die, das!”
Da-i mai rau cu „davai ceas!”
De la Nistru pan’ la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai mosie
Haraso tovarasie!
Dupa mai multe reprezentatii, Constantin Tanase a fost arestat de catre autoritatile sovietice, amenintat cu moartea si i s-a ordonat sa nu mai joace piesa. In urmatorul spectacol, actorul aparu in scena intr-un pardesiu imens, cu manecile captusite de sus pana jos cu ceasuri de mana. Publicul il aplauda frenetic, desi actorul nu scotea niciun cuvant. Apoi si-a descheiat pardesiul si a scos la iveala un ceas cu pendula! A aratat cu degetul la el si a spus doar atat: „El tic, eu tac, el tic, eu tac”... Doua zile mai tarziu, marele actor a fost gasit mort.

El tic, eu tac, el tic, eu tac...

Maicamea te faci de ras cu texte dastea ratra -

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 04-08-2010, 18:59:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Ray

In primul rand sper ca nu iti imaginezi ca eu l-am scris. In al doilea rand nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Aaa si ca ma fac de ras?! crede-ma ca ma fac de ras mai mereu pentru ca viata e prea monotona si asa ii mai dau putina culoare... -

l.e. Esti flamer de meserie ray. - Ai vrut decat sa ma aþâþi, nu? -

Every day above ground is a good day.

Last edited by Ratra on 04-08-2010, 19:05:58; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ready

[;x my LoVe ;x ]

(since 16-11-2014 09:36)
Location: oriunde ... oricand ... pe aici .. pe acolo .. everywhere:)

Votes: 29

Post Posted: 04-08-2010, 19:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alooooo , o dati rau in OFFTOPIC , postati doar odata daca vi se pare cod sau daca nu .
nu pot sa vad demoul , snt la mare , si n am cs si am unitate din anii 70:)-

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 04-08-2010, 20:18:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox stiu ca nu mai esti owner...dar mie mi s-a parut ca esti mai experimentat decat ceilalti si ma gandeam k poti rezolva tu ceva...la demo-ul de pe jungle ai zis bine k nu am nimic pentru k asa si este,la fel si in celelalte demo-uri pe care nu le-am vazut...si vad ca nu vor sa le posteze....inseamna ca au ceva de ascuns -
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 14-05-2025 22:46)

Votes: 60

Post Posted: 04-08-2010, 20:30:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma faza e ca acum nu mai e vorba daca a avut sau nu cod,dar un om care a ajutat comunitatea si s-a implicat FOARTE mult,a fost FOARTE activ sa fie exclus din comunitatea freakz?

Fratilor,eu nu inteleg cum puteti fi asa rai,o fi avut cod sa presupunem(desi din demo'urile prezente care au fost publicate nimeni nu vede niciun cod decat voi,nu ma intelegeti gresit ca va fac prosti sau...nu zic nimic despre voi),deci sa presupunem doar,chiar nu ar mai merita o sansa?Fiti seriosi...adytza si-a facut multi prieteni aici si niciunu nu cred ca ii pare bine sa vada chestiile astea,mai ales mie...macar daca iati acorda inca o sansa....de ce sunteti asa nemilosi?

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 04-08-2010, 20:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD a scris :

Code:
Ma faza e ca acum nu mai e vorba daca a avut sau nu cod,dar un om care a ajutat comunitatea si s-a implicat FOARTE mult,a fost FOARTE activ sa fie exclus din comunitatea freakz?

Fratilor,eu nu inteleg cum puteti fi asa rai,o fi avut cod sa presupunem(desi din demo'urile prezente care au fost publicate nimeni nu vede niciun cod decat voi,nu ma intelegeti gresit ca va fac prosti sau...nu zic nimic despre voi),deci sa presupunem doar,chiar nu ar mai merita o sansa?Fiti seriosi...adytza si-a facut multi prieteni aici si niciunu nu cred ca ii pare bine sa vada chestiile astea,mai ales mie...macar daca iati acorda inca o sansa....de ce sunteti asa nemilosi?

Zise unu care a facut 5 reclamatii total aiurea...dintre care 2 la 2 jucatori care nici macar nu au admin...
Penibil ba...
Cat despre subiect pentru mine e mort..si nu am sa mai postez in nici un topic care are acelasi subiect.
EDIT:snk esti informat gresit adytza nu are ban ca are rutabil.sal.

Last edited by TwisTer on 04-08-2010, 20:52:57; edited 2 times in total
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 14-05-2025 22:46)

Votes: 60

Post Posted: 04-08-2010, 20:47:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

......bine ca e penibil si ca iati dat ban lu ady e penibil.
si ca voi credeti ca are wall e penibil.
si ca am vazut un tigan mergand cu un BMW e penibil.
si ca tu citesti o carte dupa coperta e penibil.

....... vrei sa mai continui?

si ca Carla imi zice "eu vorbesc cum vreau cu twister" e penibil.
si ca aproape prin toate topicurile se ajunge la OFF - TOPIC e penibil.

........daca vrei mai continui.....

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 04-08-2010, 21:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD wrote:
......bine ca e penibil si ca iati dat ban lu ady e penibil.
si ca voi credeti ca are wall e penibil.
si ca tu citesti o carte dupa coperta e penibil.

....... vrei sa mai continui?

si ca Carla imi zice "eu vorbesc cum vreau cu twister" e penibil.
si ca aproape prin toate topicurile se ajunge la OFF - TOPIC e penibil.

........daca vrei mai continui.....

Snk calmeaza-te omule nu te infuria pe ei pentru mine k nu se merite stai linistit....raman asa cum ma cred cei 4 admini si punct - ....stiu ca iti placea cum jucam si k eram prieteni dar na asta e...s-a comis o nedreptate si uite unde s-a ajuns...nu te mai zbate si te certa cu ei ca maine poimaine ajungeti in situatia mea parca vad asta -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 04-08-2010, 21:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

Ai idee in ce se poate transforma chestia asta? Asta e unul dintre cele mai urate flame-uri.
Deja ia o intorsatura urata topicul. Pun pariu ca se va inchide in curand. Nu s-a lamurit nimic concret, desi eu ma declar lamurit...

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 04-08-2010, 22:00:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata, de acum inainte toate topicurile cu, despre sau care au orice legatura cu Adytzza vor fi inchise in secunda urmatoare in care se va constata acest lucru.

Decizia este a tuturor ownerilor si nu doar a cativa dintre ei, si incetati cu toate fitele astea. Nu e primul om "muncitor" care a fost prins codat, si cu siguranta nu va fi ultimul.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3rek, 04 August 2010 20:00

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 31-07-2025, 13:52:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password