User
Pass
2FA

salut baieti

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message466
*LSD*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-08-2010 20:26)

Votes: 2

Post Posted: 13-08-2010, 01:20:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

is nou pe aici de vreo 5 zile ce vreu sa zik ma joc cam vreo 3-4 ore pe svr asta si de cand ma joc un singur admin am prins pe servar

aceasta este lista cu adminii daca nu ma insel

--=[Powered Admin]=-- "abcdefghijklmnopqrstu"

Ded3
Waynee
Cipy
LaPeste
Razvanikk

God // Rcon "abcdefghijklmnopqrst"

*Ciurii;x*
HACKER
kArSTARS
ScorpioN^Jr.

Moderator // Ban "abcdefghijkmnopqrst"

ForCe

Administrator // Kick "abcefgijkmnopqrst"

LAPD
aimoN-
FirstTime
hyDocs;x
|Portocala| Style 3>X
2da[s]t--[cLg]
SiLvErBuLlEt

azi dupamasa miam spart tastatura din cauza unui copil de 10 ani care joaca cu coduri de nervi
in seara asta iara un codat isi face aparitia
eu cu demou-uri nu ma mai complic k stiu k nu se ia nici o masura deja ma-m obisnuit cu chestia asta bag mana in foc k de ii facem la ala demo si il postam si intra si maine seara nu era banat in fine...
din 17 ADMINI pe 1 singur am vazut pe svr de knd ma joc poate k ati intrat knd nu eram eu ...nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar vreau sa vad cel putin un admin pe servar la 2 ore,in caz contrariu cer degradarea fiecarui admin pt LIPSA DE ACTIVITATE

ma scuzati k vati pierdut 5 minute din viata voastra citind toplicul asta...respect conducerea si o seara buna

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ciurii[:x]

[Bulã]

(since 07-07-2013 08:20)

Votes: 22

Post Posted: 13-08-2010, 07:29:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratiuc , cine te crezi ? Raised eyebrow . Daca nu intru intr`o zi poate am avut ceva probleme, fiecare are o viata . Nu veni tu cu degradare de admin . Noi stim ce facem . Eu de ex intru aproape in fiecare zi , dar in ultimile 2 zile am avut o probleme + , de unde stii tu ,ca daca faci demo nu va lua ban ? Ia incerca , poate nu stii sa faci .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*LSD*

[Mentally Stable]

(since 15-08-2010 20:26)

Votes: 2

Post Posted: 13-08-2010, 09:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mane nu ma cunosti nu te cunosc - poate nu teai jucat uh cs cat mam jucat eu poate teai jucat uh mai mult n-ai de unde sti aici nu ma baga nime in sama k nu ma cunoaste lumea la faza cu demo nu-i nime curios la lista de ban pot sati fac eu 999 de topicuri cu 999 de demouri si de scriu NeBanat nu se uita nici dumnezo peste ele dapi sa dea ban hai lasa-ma cu vrajeala asta is obisnut brother cu oameni destea ca voi io v-am zis din 17 admini unu nu santeti la 2 ore sa mai vedeti de unu de altu din cauza la 1 codat se duc cel putin 5 playeri deci nu mai povesti deagaba hai cius - Dede sau cine e owner pe aici Topic Close ca vad ca nu ma baga nimeni in seama cius:*
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ded3

[GunGame Freak]

(since 08-12-2010 05:40)

Votes: 4

Post Posted: 13-08-2010, 13:06:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LOCKED

Nick : Ded3
Server : Gun.Freakz.Ro
Grad : Owner Principal
Y!M : decebal_golanu_ded3

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ded3, 13 August 2010 11:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-05-2025, 08:52:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password