User
Pass
2FA

Cerere slot
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2045
tweetty

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 25-08-2010, 17:10:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urât de tot , nu ai 19 ani și ești doar un mincinos care stã în fața calculatorului.

La 19 ani nu știai cã primele 7 cifre din CNP nu îti dezvãluie identitatea ta și ãlea doar aratã câți ani ai ?

Am 14 ani și știu asta și tu la 19 ani nu ai ?

Mai ai la dispoziție 10 ore sã îmi trimiți primele 7 cifre din CNP tãu dacã depãșești termenul limitã îmi dai pozã la tot CNP tãu dar pozã nu doar scris fii atent ce zic.

Și eu m-am sãturat sã mințiți cã aveți o vârstã anume cã altfel poate nu primiți admin cã așa vã duce pe voi mintea și eu scriu degeaba cã conteazã sã respecți regulamentul nu sã fii mare în vârstã pentru admin.

Asta se întâmplã când copilași nu știu sã citeascã și ei ce am scris eu cã nu scriu pentru mine , scriu pentru voi ! Cã așa stau și eu șmecher în fața calculatorului și fac o cerere sau scriu o pro și sv se duce de râpã , fãrã reguli fãrã nimic dacã nu ași sta sã scriu pentru voi.

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TeBack

[Mentally Stable]

(since 08-02-2012 20:27)

Votes: 3

Post Posted: 26-08-2010, 13:39:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ieri (25.08) ai scris mesajul la ora 18:30, cam asa...eu la 18:00 deja nu eram acasa...nici nu am avut ocazia de a intra pe forum, eram la rau pe noapte cu prietenii...deci deja e clar ca au trecut 10 ore...referitor la CNP...ti-am zis...nu pot da asa o informatie la ori ce om, chiar daca doar primele 7 cifre, si tu inca vreai fotografia? (ha) Daca jart ma crede copil, asa sa fie, nu am de gand sa fac probleme pe server avand slot, ca-s copil. Deci, sa zicem asa, am vrut doar slot, iar jart putere, uite-o are...Tweety...iti ramane sa ma crez pe cuvant ca am 19 ani. Acum vreau sa aud doar slot primit (sau ceva de genul asta) ori scuze, nu esti bun de slot, incearca mai tarziu (sau ceva de genul asta).
0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 26-08-2010, 13:58:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai mã cã nu ai ce sã faci cu slotul, acceptat.

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by tweetty, 26 August 2010 11:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 31-01-2025, 02:48:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x