User
Pass
2FA

Ban pentru corbelizator

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1241
Tan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-09-2010 10:49)

Votes: 2

Post Posted: 29-08-2010, 17:41:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut Shokere,sunt foart esuparat pt excesul de zel,suferinta de gm a lui Corbelizator,a inceput prima data intru-un raid atunci a dat mute pt ca se vb mai urat in raid (mai putin nu mai am voie nici pe privat sa vb )s-au s-a instaurat legea comunista si nu stim?Scuza-mi te rog supararea da pe raid este raid leaderu si cei cu asist care iau masuri nu gm,stiu eu ca nu are ce sa intervina el in cea ce facem ,a doua oara server restart,eu spun ma dao dracu iara restart,va gasiti tot cand facem cd la icc,BOM mute 10 ore mi se pare mie mult sau asta a fost o lovitura comunista sub centura?nu am nimic cu comunisti dar.............frate prea nu ai voie sa vb,este server modern sau nu vb de frica ca eu stiu ce mi se poate intampla la char sau mute sau ma trezesc si cu ban ca vrea acel gm:(,deci te rog sa-mi ierti supararea si sper sa nu stergeti postu si nici sa nu imi dati warm sau eu stiu alte cele,si poate devine si corbelizator mai prietenos ca nu iam facut nimic sa ne urasca atat,de restu gmiilor stiu doar pt simplu fapt ca vin si dau ssfaturi si imi rezolva sau mi-au rezolvat micile probleme ............si.nu vreau sa se continue tot asa cu mute ca este naspa(daca nu fac rost de programu lu corbe si intru pe joc doar cand este el la scoala sau unde o fi )multumesc pentru intelegere si flexibilitate!

Posturi unite automat, 29-08-2010, 18:41:35

Pf am scris ca pasta(supararea cand imi vine) ma simt mai bine,dar cand ma gandesc la 10 ore mute :(poate imi scoateti si mute ala dat aiurea!

Last edited by Tan on 29-08-2010, 18:46:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-08-2010, 17:44:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

off : o sa vina pe aici un geniu care o sa iti atraga atentia ca nu ai scris corect ...

& faza cu injuratu pe raid nu vad dece sar da mute atata timp cat nu este cenzurat . dar mai bine ai incerca sa te abtii pentru viitor .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 29-08-2010, 17:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu ai nici cea mai mica idee ce e comunismul...
2. E un server privat, joci pe gratis, nu te obliga nimeni sa joci.
3. Daca nu iti convine da-ti demisia.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 29-08-2010, 17:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu o sa iti citeasca nimeni postul, e prea jalnic scris.
0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 29-08-2010, 17:46:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

atat timp cat ai ofensat niste persoane prin ce ai zis , are tot dreptul sa iti dea mute
Code:
Injurii pe orice canal public/guild/raid/whisper/say/yell/emote/etc - Mute 3 ore - 5 days (in functie de gravitate)

asteapta totusi un raspuns de la el

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 29-08-2010, 17:46:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

banuiesc ca nu`ti merge tasta enter ... de nu exista vreun alineat in postul tau

nu mai vorbi si gata... nu iti mai iei mute.. fati guild cu prietenii tai si injura acolo pana te saturi

Tan wrote:
supararea cand imi vine

rup camasha de pe mine

0 0

Back to top
Percyftw

[Mentally Stable]

(since 21-09-2010 13:16)

Post Posted: 29-08-2010, 17:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt un geniu' dar totusi scrisul ala ... e ingrozitor
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 29-08-2010, 17:56:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nju anm yntr3lews nuimioc
0 0

Back to top
Tan

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-08-2010, 18:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfff da aveti dreptate,acum,nu am insultat pe nimeni deci acel mute sau acele mute nu isi aveau locul sau rostul :)si cand ma refer la comunism,fac referire la faptul ca nu aveai voie sa vb,si daca am primit mute pt ca am folosit un limbaj mai rebel in raid fara sa tac pe nimeni,cat de curand voi primi mute si pentru ca vb mai rebel pe guild - mersi totusi si apreciez ca ati transpirat sa-mi traduceti :)plangerea - Freakz est ebaza
0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 29-08-2010, 19:00:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tan wrote:
Pfff da aveti dreptate,acum,nu am insultat pe nimeni deci acel mute sau acele mute nu isi aveau locul sau rostul :)si cand ma refer la comunism,fac referire la faptul ca nu aveai voie sa vb,si daca am primit mute pt ca am folosit un limbaj mai rebel in raid fara sa tac pe nimeni,cat de curand voi primi mute si pentru ca vb mai rebel pe guild :) mersi totusi si apreciez ca ati transpirat sa-mi traduceti :)plangerea :) Freakz est ebaza

Din moment ce ai luat mute inseamna ca ai deranjat cel putin o persoana, aceea fiind chiar GM-ul respectiv, sau persoana din raid care te-a parat la GM... nu am inteles exact care a fost faza (nici nu ma mir de ce).

Nici mie nu mi se pare corect ca un GM sa intervina cu pedepse pentru ceea ce se intampla sau se vorbeste intr-un raid sau intr-o guilda, pentru simplu fapt ca nu te obliga nimeni sa iei parte la ele, daca nu iti place: dai leave si salut... dar pana la urma depinde de fiecare server ce "politica" adopta. Nu prea suntem in postura sa criticam deciziile luate de staff, serverul nu merge brici de la sine, sunt niste "baieti" care se ocupa de el, ei stiu mai bine ce au de facut.

0 0

Back to top
Tan

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-08-2010, 19:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai conteaza acum,plangerea mea va insemna pe viitor daca vor aparea si alte plangeri de genu,sti tu,nu iese fum fara foc si.de ce se plange lumea doar de corbelizator?in acel raid am spus haideti ma in .mea....face parte din vocabularul nostru,gen ma c......sa .samd si nu ne plangem unud e altu pt ca suntem o echip a.mai mult sau mai putin,ast ainsemna si wow de altfel munca si fun in echipa :)si al doilea mute..pt ca am spus mai dao dracu de treaba....mute 10 ore,mi se pare o pedeapsa cam grava,stiu ca nu am nici un drept ca joc gratis samd.dar din 900 online cati au fost astazi 20 doneaza.....si poate mai multi si mai putini si orice tanara batran care isi permite si este multumit de server si stafful serverului va dona mai devreme sau mai tarziu in semnd e apreciere,pana la corbelizator ,totii gmii mi-au lasat o parere super buna raspuns rapid la tikete ajutor si saluturi de mai mare dragu,gen O sera placut ain continuare....sau distractie placuta...pf deja vb prea mult.
P.S.scuzele mele daca am dernajat,chiar nu vreau sa fiu o piedica si chiar imi doresc sa ma distrez in continuare pe freakz(sunteti cei mai tari)
Tan

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 29-08-2010, 19:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa ma uit daca am terminat cuvantul si daca am scris corect inainte sa dau "Trimite"
O sa ma uit daca am terminat cuvantul si daca am scris corect inainte sa dau "Trimite"

0 0

Back to top
FreeMaNN
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2011 21:58)

Votes: 22

Post Posted: 29-08-2010, 21:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toti ati postat + , exceptandu-l pe stigmanz0rsenlicios1234gang-bang si tana care a facut topicu`=)

PM From Paduraru:

Padurarul wrote:
Din ce comentezi de mine se vede ca esti "fanboy-ul" lui Drain

0 0

Back to top
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Votes: 10

Post Posted: 29-08-2010, 22:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

respecta cererea de unban, nu sta nimeni sa iti citeasca romanul, cel putin nu eu.

"I am always outnumbered, but never outmanned."
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 29-08-2010, 22:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tan, prima oara ti-am dat mute cand cineva a facut un raid in Orgrimmar si tu injurai ca un nesatul pe raid. Da, si eu injur si te inteleg, dar nu injuri pe un raid de 40 de oameni, ghinionul tau ca am fost si eu in raid.
Din cate imi aduc eu aminte ai primit mai multe mute-uri zilele astea pentru injuraturi/"suparari" spuse pe global. Astazi dupa cum foarte bine stii au fost niste probleme cu serverul. Tu, pe langa multi altii care probabil au luat si ei mute, te-ai trezit sa faci pe desteptul pe global.

Eu unul nu ii scot mute-ul pentru ca nu mi se pare normal ca atunci cand este un singur gm online si sunt probleme cu serverul sa te trezesti sa faci pe desteptul pe global.

L.E.: incearca sa vorbesti limba noastra, sunt aproape de necitit posturile tale

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by koltzu, 29 August 2010 21:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-02-2025, 08:59:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x